Rohkema info nägemiseks mine põhilehele »

KYO - Niisutav lokikreem B5-vitamiini ja mandliõliga 250ml

Viide:8031387001863

Niisutav lokikreem B5-vitamiini ja mandliõliga. Lisab lokkis juustele elujõudu ja tekstuuri. Teeb lokid korrapäraseks, pehmeks ning nõtkeks. Kreemi koostis on kerge ja mitterasvane.

17,00 € KM-ga


Rohkem infot

KYO - Niisutav lokikreem B5-vitamiini ja mandliõliga 250ml

KYO CURLY DESIGN

Kui soovid oma lokkis juukseid turgutada, siis ei vaja muud kui seda imelist niisutavat lokikreemi! See kreem sisaldab toitvat B5-vitamiini ja niisutavat mandliõli, mis lisab teie lokidesse elujõudu ja tekstuuri, jättes need pehmeks ja elastseks. Ja mis kõige parem? Koostis on kerge ja mitte-rasvane, seetõttu ei ole vaja muretseda rasvaseks jäävate juuste pärast.

Kui soovid lokikreemi, mis mitte ainult ei lisa lokkidele elujõudu ja tekstuuri, vaid ka toidab neid B5-vitamiini ja mandliõliga, siis on see lokikreem hea valik! B5-vitamiin on tuntud oma võime poolest parandada juuste elastsust ja paksust, samas kui mandliõli on rikas rasvhapete ja antioksüdantide poolest, mis aitavad kaitsta ja tugevdada juukseid.

KYO - Niisutav lokikreem B5-vitamiini ja mandliõliga kasutamine

Kasutamine: masseeri kreeka pähkli suurune kogus kreemi käte vahel laiali. Levita ühtlaselt niisketesse juustesse. Lase juustel kuivada loomulikult või kasuta lokkide esiletoomiseks fööni ja difuuserit. Professionaalseks kasutamiseks.