Rohkema info nägemiseks mine põhilehele »

Erbe di Janas - Viirukipulgad "Palo Santo", 5tk karbis

Viide:EJPALO

Aromaatsest puidust naturaalne viiruk. Sobib hästi meditatsiooni soodustava õhkkonna loomiseks, keha ja vaimu lõõgastamiseks ning negatiivsetest energiatest puhastamiseks. Hoiab eemale ka kärbseid ja sääski.

8,90 € KM-ga


Rohkem infot

Erbe di Janas - Viirukipulgad "Palo Santo", 5tk karbis

Aromaatsest puidust naturaalne viiruk. Sobib hästi meditatsiooni soodustava õhkkonna loomiseks, keha ja vaimu lõõgastamiseks ning negatiivsetest energiatest puhastamiseks. Hoiab eemale ka kärbseid ja sääski.

Palo Santo (“püha puit”, bursera graveolens) puu on levinud Kesk-ja Lõuna-Ameerikas ning kuulub samasse perekonna viirukite ja mürriga.   Sellel on magus, iidne, puidune aroom ja seda on kasutanud šamaanid sajandeid kui puhastajat (suitsuga ruumi negatiivsetest energiatest vabastajat). Kvaliteetsed Palo Santo puupulgad on eetilisel teel lõigatud vaid looduslikult langenud puudelt, mis on 4-10 aastat maas lebanud. Alles teatud aja järgi hakkavad aromaatseid õlid moodustuma. See on tõeliselt maagiline puu, mille energia võib parandada teie elukvaliteeti!

Šamaanikultuuris omistatakse talle maagiline jõud, miis puhastab vaimu, keha, esemeid halvast energiast, meelitab positiivseid vibratsioone, äratab teadvust ja paneb sind ennast hästi tundma.

Uue Testamendi kohaselt kuulus viiruk kolme anni hulka, mida Idamaa targad Jeesuslapsele kingituseks tõid. Juba aastatuhandeid on viirukeid kasutatud erinevatel riitustel ning need on saanud populaarseteks kaaslasteks ka kodus. On leitud, et viirukisuits mõjutab aju emotsioonidega seotud piirkondi ning tekitab naha soojusaistingu. Seega võib viiruk leevendada masendust ja ärevushäireid ning on suurepärane kaaslane meditatsioonil korral.

Erbe di Janas - Viirukipulgad "Palo Santo" kasutamine

Kasutamine: põleta pulga otsa 10 sekundit, et see söestuks ja tekiks lõhnav suits. Et see ära ei kustuks, tuleks selle peale aeg-ajalt puhuda. Palo Santot ei tohiks liiga pikalt põletada. Nõnda säilib esialgne lõhn ja puit ei muutu liigselt mustaks. Selle asemel on viirukit soovitatav mitu korda põletada ja kustutada (liigutades viirukit samamoodi nagu tikku ära kustutades). Ühte pulka saab kasutada mitu korda.

Päritolumaa: Ecuador.

Palo santo igapäevased eelised

Palo santot suitsutades on võimalik sääskedest ja teistest lendavatest putukatest lahti saada. See on peamine kasutusviis Ecuadoris ja Perus elavate inimeste jaoks. Palo santo värskendab ka eluruumide õhku. Palo santo pulkade põletamine on suurepärane viis seisma jäänud energiate puhastamiseks. 

Palo santo tseremoniaalsed eelised

Aroomiteraapia kasutab taimi turvalisuse ja kaitse tunde loomiseks. Palo santo võimas aroom suunab meie tähelepanu, ühendab meie meeled ja vaigistab meelt. Sellepärast on see olnud populaarne šamaanide (nn curanderos) hulgas, kes juhivad ayahuasca tseremooniaid. Palo santo jumalik kohalolek hoiab energiad maandatuna ja selgetena. See aitab valmistuda meditatsiooniks ja võimaldab sügavamat ühendust Allikaga. Palo santo tõstab ka loovust ning toob head õnne neile, kes on selle maagiale avatud.

Palo santo tervendavad eelised

Palo santot on traditsiooniliselt kasutatud mitmesuguste terviseprobleemide korral, sealhulgas külmetuse, ärevuse, depressiooni, astma, peavalude ja emotsionaalse trauma korral. Palo santo õli on suurepärane aroomiteraapiaks. Lahjendatud kujul on see ka suurepärane massaažiks. Palo santos on aromaatne aine, mida nimetatakse limoneeniks. Limoneen on tuntud terpeen, mida leidub paljudes ravimtaimedes, sealhulgas kannabises. Teadlased on uurinud limoneeni selle põletikuvastaste ja meeli rahustavate omaduste tõttu.