Rohkema info nägemiseks mine põhilehele »

Koonusviiruk - Organic Valge Salvei, 12tk + viirukialus

Viide:8903833901167

Naturaalsed valge salvei lõhnalised koonusekujulised käsitööviirukid. Pakis 12 tk ja keraamiline viirukialus. Viirukid on valmistatud Indias. Hoida kasutamise ajal lastele ja lemmikloomadele kättesaamatus kohas.

4,00 € KM-ga


Rohkem infot

Koonusviiruk - Organic Valge Salvei, 12tk + viirukialus

Naturaalsed valge salvei lõhnalised koonusekujulised käsitööviirukid. Pakis 12 tk ja keraamiline viirukialus. Viirukid on valmistatud Indias. Hoida kasutamise ajal lastele ja lemmikloomadele kättesaamatus kohas.

Sõna “viiruk” pärineb ladina keelest sõnast “incerdere” ja see tähendab “põlema”. Viiruki puhul on tegu materjaliga, mis koosneb aromaatsetest taimsetest materjalidest (sageli koos eeterlike õlidega) ning mille põlemisel eraldub lõhnav suits. Viirukeid on kasutatud juba aastatuhandeid erinevatel põhjustel. Põhjuseid viirukite põletamiseks on palju, näiteks: negatiivsete energiate puhastamiseks; meditatsioonidel paremaks keskendumiseks; mälestustega ühenduse loomiseks; oma vaimse poolega ühenduse loomiseks; lõõgastumiseks; rituaalide elluviimiseks; uute rutiinide alustamiseks; pingete maandamiseks ja veel mitmetel teistel põhjustel.

Loe lähemalt viirukite kohta - Viirukid - mis, miks ja kuidas artiklist