Reial - Viiruk "Oopium" 22g

Tootekood : REI15

Naturaalsed käsitöö viirukid (pirrud või aroomipulgad) - Oopium

Magusalt vürtsikas, sügavalt haarav. Toob selgust ning suurendab fookust ja positiivsust. Aitab inspireerida ja ennast leida, tervendav.  

8,00 € (Tax incl.)

Omadused

Omadused: Rahustav
Omadused: Puhastav
Omadused: Energiat andev
Omadused: Parandav/tervendav
Toote tüüp: Viiruk
Mille puhul sobib?: Elujõud ja energia
Mille puhul sobib?: Mälu ja keskendumisvõime
Mille puhul sobib?: Meeleoluhäired ja stress

Rohkem infot -

Reial - Viiruk "Oopium" 22g

Oopium - Magusalt vürtsikas, sügavalt haarav. Toob selgust ning suurendab fookust ja positiivsust. Aitab inspireerida ja ennast leida, tervendav. 

Oopium pärineb moonist ja on tänapäeval väga laialt levinud ravim. Moon ise on Eestis üha sagedamini esinev aia- ja ilutaim. Oopiumi on peamiselt kasutatud ja kasutatakse siiani erinevate rituaalide läbiviimisel, eriti läbi viirukite. Inimestele, kellele meeldib oopiumi lõhn, soovitatakse seda taime kasutada.

Oopiumi viirukite kasutamist soovitatakse enne magamaminekut, et tuua enda unenägudesse jõudu ja võimsust; Lase viirukil oma hing uuesti ellu äratada. Kui tunnete, et vajate energiat ja elujõudu, siis laske viirukil põleda enda läheduses; Kui teil on unehäired, rahustab oopiumi viiruk teid, mis omakorda aitab teil sügavamalt magada ja mõnel juhul ka nägemusi teie juurde tuua; Kui teil on probleeme, laske oopiumi viirukil neist jagu saada ja neid lahendada. Oopium saadab probleemid eemale problemaatilisest kohast (maja, töökoht) ning aitab ka konfliktide vastu.

Viirukite tähtsus ulatub kaugemale lihtsalt viirukite olemasolust. Indias asuva imelise väiketootja 40-aastane kogemus ja sidemed universumiga loovad midagi enamat; kanaldatud käsitöö aroomipulgad omavad jõudu ja maagiat; midagi nii ülevat ja erilist, et mitmed maailmakuulsad staarid kasutavad neid. Näiteks, Estas Tonne'i kitarril põlevad alati just need pulgad!

Viirukid võimendavad teatud energiad, puhastavad õhku soovimatust energiast, aitavad rahuneda, terveneda, muuta reaalsust, luua ühendust iseendaga ja suurendada loovust.

Pulgad on valmistatud Indias, kohalike naiste poolt käsitsi rullitud ja lõhnastatud kõrgendatud teadlikkusega.

Kaal: 22 gr
Pakis: 9-12 pirdu. Viiruki pikkus 20cm. Põlemisaeg u 40 min

Reial - Viiruk "Oopium" koostisosad

Kõik koostisosad on valmistatud looduslikest materjalidest. Segatakse erinevad ained, et saada mass, mida saab rullida. Baasiks on sandlipuu tolm, lisaks kasutatakse agaripuu ja erinevate taimede juurte pulbreid. Lisaks lisatakse mett ja halmaddi puu vaiku. Iga aroomipulga lõhn saadakse vastava loodusliku (eeterliku) õli lisamisega.

Reial - Viiruk "Oopium" kasutamine

Kasutamine:
Tavapäraselt põletades, või lihtsalt pulk soovitud kohta asetades, nt riidekappi/sahtlisse aroomi andmiseks, sageduse tõstmiseks. Olenevalt lõhnast samuti hea koi v muu putuka peletaja. Kodu/energia puhastaja, tseremooniatel, kodulõhnastaja, aroomiteraapia, meditatsiooni toetuseks.

Põletamisel jälgida elementaarseid tuleohutuse nõudeid. Viiruk ehk pird kindlasti asetada sobivale alusele, spetsiaalne hoidja/alus. Sobib samuti klaas, keraamiline alus, pista lillepoti mulla sisse, mõne puuvilja sisse. Jälgida, et koht kuhu tolm kukub ja suitsev aroomipulk parajasti põleb on ohutus kohas ja mittesüttival pinnal.
Kindlasti mitte jätta järelevalveta!

Loe lähemalt viirukite kohta - Viirukid - mis, miks ja kuidas artiklist

Tooted samas kategoorias