Clineral - SKINPRO puhastusgeel eriti tundlikule nahale 100ml

Tootekood : 0697045156856

Nahka hooldav igapäevaseks kasutamiseks mõeldud puhasusgeel eriti tundlikule nahale puhastab õrnalt ning rahustab tundlikku nahka, vähendab nahaärritust, punetust ja ebamugavustunnet. Tugevdab naha kaitsevõimet. 

16,78 € (Tax incl.)

Omadused

Ei sisalda: parabeene
Ei sisalda: kunstlikke lõhnaaineid
Ei sisalda: SLS
Ei sisalda: SLES
Vegan:: Jah
Sisaldab: Surnumere mineraalid
Olek: Geel
Kellele?: Beebid ja väikelapsed (0-3)
Kellele?: Lapsed ja noored (3-18)
Kellele?: Täiskasvanud
Kellele?: Seeniorid
Millisele keha piirkonnale?: Nahk
Mille puhul sobib?: Allergia
Mille puhul sobib?: Tundlikule nahale

Rohkem infot -

Clineral - SKINPRO puhastusgeel eriti tundlikule nahale 100ml

Clineral by AHAVA

Eriti tundlikule nahale mõeldud puhastusgeel on suurepärane valik, kui soovite puhastada oma nahka õrnalt ja samal ajal leevendada ärritusi ning ebamugavustunnet. See geel eemaldab mustuse ja meigi ning vähendab ka naha kuivust ja punasust, aidates taastada naha loomulikku kaitsevõimet.

Selle puhastusgeeli suur eelis on see, et see on allergiavaba ja kliiniliselt testitud, sobides suurepäraselt tundlikule nahale, pakkudes samal ajal õrna ja efektiivset puhastust. See puhastusgeel sobib ka vastsündinutele ja lastele, mis teeb sellest ideaalse valiku terve pere jaoks.

Üks oluline omadus, mis eristab seda puhastusgeeli teistest turul olevatest toodetest, on selle sünteetiliste lõhnaainete ja parabeenide puudumine. See tähendab, et geel ei sisalda kahjulikke aineid, mis võivad ärritada või kuivatada tundlikku nahka. Lisaks ei sisalda see ka SLS/SLES-i, mis on tuntud kui potentsiaalselt ärritavad ained.

Kasutades seda eriti tundlikule nahale mõeldud puhastusgeeli regulaarselt, on nahk puhas, rahustatud ja kaitstud. Geeli õrn koostis aitab vältida naha ärritust ja kuivust ning annab nahale vajaliku niisutuse. Samuti aitab see taastada naha loomulikku kaitsevõimet, mis on oluline terve ja särava naha säilitamiseks.

  • Allergiavaba, kliiniliselt testitud
  • Sobib tundlikule nahale
  • Sobiv ka vastsündinutele ja lastele
  • Sünteetiliste lõhnaainetevaba, parabeenivaba, ei sisalda SLS/SLES

Clineral - SKINPRO puhastusgeel eriti tundlikule nahale kasutamine

Kasutamine: Masseeri niiskete kätega nahale vältides silmadeümbruspiirkonda. Loputa leige veega. Jätka nahahooldust SkinPro niisutava kreemiga.

Clineral - SKINPRO puhastusgeel eriti tundlikule nahale koostisosad

Koostisosad: Aqua (Mineral Spring Water), Magnesium laureth Sulfate, Cocamidopropyl Betaine, Hydroxypropyl Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride, Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride, Methylpropanediol, Disodium Laureth Sulfosuccinate, Magnesium Sulfate, Dipotassium Glycyrrhizate, Allantoin, Caprylyl Glycol,Laureth-2, Laureth-3, Maris Aqua (Dead Sea Water), Citrus Aurantium Bergamia (Bergamot) Fruit Oil, Calendula Officinalis Flower Extract, Bisabolol, Butylene Glycol, Glycerin, Styrene/Acrylamide Copolymer, Phenylpropanol, Kaolin, Methylisothiazolinone, Linalool, Limonene.

Tooted samas kategoorias