Rohkema info nägemiseks mine põhilehele »

Mavala - Puhastav näovesi Pore Detox 100ml

Viide:7618900544604

Eemaldab ideaalselt öösel tekkinud ebapuhtused, täiustab naha puhastust.
11,13 € KM-ga


Rohkem infot

Mavala - Puhastav näovesi Pore Detox


See heade omadustega vesi Alpidest sisaldab suurel hulgal puhastavate omadustega nõiapuud, jätab naha puhtaks ja värskeks. Parabeenivaba ja füsioloogilise pH-ga (neutraalne nahale).

Mavala - Puhastav näovesi Pore Detox kasutamine


Ilunõuanne: kombineeritud naha puhul kanna toodet ainult T-tsoonile.

MAVALA SWISS I SKIN SOLUTION 3 PÕHILIST PRINTSIIPI

  1. IGAS KOOSTISES: ALPI TAIMSETE AARETE KONTSENTRAAT Šveitsi loodus on rikas, metsik ja hästi säilinud ning on MAVALA laboreid inspireerinud üle poole sajandi. Just nendes mägedes, äärmuslikes ilmastikutingimustes, kasvavad ülimalt vastupidavad taimed ja lilled, milles tänu kõrguse fenomenile on ohtralt erilisi aktiivaineid. Kõikides SWISS I SKIN SOLUTION toodetes on kaks Šveitsi mägedest pärit aaret – kassinaeris ja Alpide puhas vesi – kombineerituna Šveitsi taimsete koostisosadega iga spetsiifilise nahaprobleemi jaoks.
  2. NÕUDLIK TÕHUSUS, KOMPROMITEERIVA TOLERANTSITA Põhjalikkus, eetikatunne ja kirg on juhtinud MAVALA laboreid iga toote loomisel enam kui poole sajandi jooksul. Isegi täna, oma näohooldussarja jaoks, seab MAVALA koostisele kompromissitult ranged nõudmised: efektiivsus ja talutavus on kliiniliselt tõestatud sõltumatute dermatoloogide ja oftalmoloogide järelvalve all ning kinnituse saanud rühma erapooletute naiste enesehindamise testidega. Swiss Skin Solution tooted ei sisalda ftalaate, naatriumlaureaat sulfaati, mineraalõli
  3. EKSKLUSIIVSED MULTISENSOORSED TEKSTUURID Mitsellaarvesi mägedest, Micro-Mist Alpidest, Multi-Moisturising Featherlike Cream, Vitalizing Healthy Glow Serum, „Baby Skin“ Radiance Sleeping Mask...Erilist tähelepanu on pööratud õrna ja üllatava tekstuuri loomisele, mis hajub nahal ja pakub meeldivat sensoorset kogemust. Dermatoloogid on tõestanud, et meeldiv tekstuur õhutab regulaarset kasutamist, mis aitab kaasa tõhusale toimele ja nähtavate tulemuste saavutamisele nahal. Osa SWISS I SKIN SOLUTION toodetest on tehtud ilma lõhaaineteta. Nendele toodetele, mis sisaldavad mingil määral lõhnaaineid on MAVALA laborid arendanud eksklusiivse õrna roosi ja värske lume hõngulise lõhna. Vaimustav teekond Šveitsi mägede südamesse.