A.VOGEL - Po-Ho eeterlike õlide segu 10ml

Tootekood : 7610313398041

Po-Ho õli sobib ideaalselt kasutamiseks külmetushaiguste korral - on desinfitseeriva ja antiseptilise omadusega ning soodustab hingamisteede avanemist, vähendab turseid, omab rahustavat ja lõdvestavat toimet.

7,45 € (Tax incl.)

Omadused

Sisaldab: Eukalüpti ekstrakt/õli
Kellele?: Täiskasvanud
Millisele keha piirkonnale?: Hingamine
Mille puhul sobib?: Külmetus
Mille puhul sobib?: Nohu
Mille puhul sobib?: Lihaste valu

Rohkem infot -

A.VOGEL - Po-Ho eeterlike õlide segu 10ml

A.Vogel Po-Ho õli on looduslik taimeõlide segu, mis koosneb erinevate taimede eeterlikest õlidest. Need eeterlikud õlid saadakse värskelt korjatud taimedest destilleerimise teel, säilitades nende tervendavad omadused ja lõhna. Po-Ho õli on mitmekülgne toode, mida saab kasutada mitmel erineval viisil.

Po-Ho õli võib määrida otse külmapunktidele, et leevendada külma sümptomeid ja soodustada hingamisteede avanemist. Seda õli on soovitatav kasutada ka inhaleerimiseks, et kergendada hingamist. Lisaks võib Po-Ho õli lisada difuuserisse, et luua ruumiõhku värskendav lõhn. Seda saab kasutada ka vanni- või leilivette lisamiseks.

Po-Ho õli värskendava aroomi nautimiseks võib tilgutada paar tilka padjanurgale või taskurätikule ning seda aeg-ajalt sisse hingata. See aitab värskendada meeli ja pakkuda lõõgastavat atmosfääri. Samuti võid tilgutada Po-Ho õlisegu puhastusvette, et anda oma kodule värske ja meeldiv lõhn ning samal ajal puhastada ja desinfitseerida pindu. Õlisegu tilgutamine õhuvärskendisse aitab luua meeldiva lõhna ja värskuse tunde ruumis.

Po-Ho eeterlike õlide segu võib kasutada:

  • Külmapunktide määrimiseks
  • Inhaleerimisel
  • Difuuseris
  • Vannivees
  • Leilivees
  • Padjanurgale või taskurätile tilgutamiseks
  • Õhuvärskendis
  • Kodukorrastamisel puhastusvette

A.VOGEL - Po-Ho eeterlike õlide segu kasutamine

  • Määrida otse nahale (ettevaatust, eeterlikud õlid on väga tugeva toimega).
  • Lisada 1-2 tilka massaaziõlile.
  • Inhaleerimiseks lisa 1 tilk 200ml vee kohta
  • Difuuserisse lisa ca 5 tilka 200ml vee kohta

Kuna eeterlikud õlid on väga tugeva toimega, siis suhtuda nende doseerimisse suurima ettevaatlikkusega!

A.VOGEL - Po-Ho eeterlike õlide segu koostisosad

Koostisosad: Eucalypti aetheroleum (eukalüptiõli), Menthae piperitae aetheroleum (piparmündiõli), Terebinthinae aetheroleum (tärpentiniõli), Camphorae solution oleaosa (kampriõli (maapähkliõli*, kamper)), D-Limonen (limoneen).

Hoiatused ja ettevaatusabinõud:

Väldi silma ja limaskestadele sattumist ja õliste kätega silmade piirkonna puudutamist.

Loputa käed kohe peale õli määrimist. Hoida lastele kättesaamatus kohas.

Sisaldab maapähkliõli.

Säilitamistingimused:

Hoida toatemperatuuril. 

A.VOGEL 

Šveitsi loodusraviarst ja füsioterapeut Alfred Vogel oli veendunud, et Looduse jõud on nii terve kui ka haige inimese jaoks suure tähtsusega. Ühena vähestest arstidest leidis Alfred Vogel algusest peale, et täisväärtuslik toit on tervise ja heaolu eeldus ning rakendas seda põhimõtet aktiivselt ka ravimisel. Kõik A.Vogeli tooted on 100% mahetoodang ja valmistatud taimedest, mis pärinevad mahepõldudelt. Tootmiseks kasutatakse vaid värskeid taimi, sest vaid värskes taimes on säilunud taime kogu ravijõud.

Alfred Vogel'i üle 70 aasta pikkune ravikogemus ja selle tulemusena tekkinud terviklik lähenemine inimese tervisele on tänapäeval A.Vogel'i toodete aluseks.






Tooted samas kategoorias