Ecosh Life - Terviklik Kehapuhastuskuur (Detox) – 3 organismi puhastavat toodet + käsiraamat

Tootekood : 4741609585029

3 organismi puhastavat toodet, mis aitavad etapiviisiliselt kehast välja viia tervist ohustavaid jääke ning ennetavad toksiinidest tulenevaid terviseprobleeme. Komplektist leiad ka põhjaliku täieliku puhastumise käsiraamatu, mis läheneb tervisele terviklikult nii füüsilist kui vaimset heaolu silmaspidades ikka selleks, et kogu puhastumise protsessist sünniks võimalikult suur kasu.

92,99 € (Tax incl.)

Omadused

Ei sisalda: gluteeni
Ei sisalda: laktoosi
Ei sisalda: kunstlikke lõhnaaineid
Ei sisalda: kunstlikke värvaineid
Ei sisalda: kunstlikke maitseaineid
Ei sisalda: GMO-d
Ei sisalda: Nisu
Ei sisalda: Muna
Ei sisalda: Piima
Ei sisalda: Pähkleid
Sisaldab: Foolhapet
Olek: Kapsel
Pakend: Klaas
Kellele?: Naistele
Kellele?: Meestele
Kellele?: Lapsed ja noored (3-18)
Kellele?: Täiskasvanud
Kellele?: Seeniorid
Millisele keha piirkonnale?: Seedimine ja ainevahetus
Mille puhul sobib?: Organismi puhastamine ja detox
Mille puhul sobib?: Ainevahetus ja seedimine
Mille puhul sobib?: Antibakteriaalsus
Mille puhul sobib?: Vererõhk
Mille puhul sobib?: Kõhukinnisus
Mille puhul sobib?: Parasiiditõrje

Rohkem infot -

Ecosh Life - Terviklik Kehapuhastuskuur (Detox) – 3 organismi puhastavat toodet + käsiraamat

Ecosh Life puhastuskuuri komplekt

Ecosh Life on loonud 3 organismi puhastavat toodet, mis aitavad etapiviisiliselt kehast välja viia tervist ohustavaid jääke ning ennetavad toksiinidest tulenevaid terviseprobleeme. Komplektist leiad ka põhjaliku ja kaunilt kujundatud täieliku puhastumise käsiraamatu, mis läheneb tervisele terviklikult nii füüsilist kui vaimset heaolu silmaspidades ikka selleks, et kogu puhastumise protsessist sünniks võimalikult suur kasu.

Ecoshi terviklik kehapuhastuse komplekt koosneb kolmest keha puhastavast tootest ja toetavast käsiraamatust. Erinevate kehapuhastustoodete läbimõeldud järjestikune tarvitamine tagab parima tulemuse. Nii ennetad toksiinidest tulenevaid terviseprobleeme ja puhastud parimal looduslikul moel.

Ecosh Life - Terviklik Kehapuhastuskuur (Detox) – 3 organismi puhastavat toodet + käsiraamat koostis

Ecosh Life - Para-Herb

Sisaldab üheksat parasiidivastase  toimega taime, et puhastada keha võimalikest parasiitidest.

Manustamine: 4 kapslit päevas 10 minutit enne sööki vastavalt terapeudi või arsti soovitusele. Manustada klaasitäie veega. Alustada tarvitamist 1-2 kapslit päevas tasapisi kogust tõstes. Soovitatud annust ei tohi ületada. Ravimite tarvitamise ja neerupuudulikkuse korral konsulteerida arsti või terapeudiga. Raseduse ja imetamise korral toodet mitte tarbida. Mitte võtta Para-Herbi toodet ülitundlikkuse puhul mõne koostisosa suhtes. Mitte kasutada toidulisandit mitmekesise toitumise asendajana. Oluline on toituda mitmekülgselt ja tasakaalustatult ning harrastada tervislikku elustiili. Hoida lastele kättesaamatus kohas.

Soovitav normaalkuuri pikkus:

I ETAPP: 10 päeva, 2 x 2 kapslit päevas, 5 päeva vahet,
II ETAPP: 10 päeva, 2 x 2 kapslit päevas, 5 päeva vahet,
III ETAPP: 10 päeva, 2 x 2 kapslit päevas

Kogu kuuri pikkus 40 päeva.

Toote kogus: 120 taimset kapslit, 500 mg kapsel, neto 50 g

Ecosh Life - Kiudaineterikas soolepuhastus DETOX

Sisaldab soolestiku tööd toetavate ja puhastavate taimede kõrval enim kirbu-teelehe ehk psülliumi seemneid ja kestasid, mis paisuvad 14 korda suuremaks aidates pehme geelja massiga kaasa haarata ja välja viia nii parasiite, toksiine, jääkaineid, üleliigset rasva kui ka kolesterooli.

Manustamine: 1 supilusikatäis pulbrit segada klaasitäie vee, mahla või hapendatud piimaga. Mitte kasutada toidulisandit mitmekesise toitumise asendajana. Soolehalvatuse, koolikute ja jämesoole suurenemise puhul konsulteerida arsti või terapeudiga kiudainete koguse määramiseks. Oluline on toituda mitmekülgselt ja tasakaalustatult ning harrastada tervislikku elustiili. Hoida lastele kättesaamatus kohas.

Toote kogus: 260g taimset pulbrit

Ecosh Life - Kehapuhastus DETOX

Sisaldab seitset kehapuhastavat taime, mis aitab kehast välja viia raskmetalle, toetab puhastamise ajal maksa tööd ning toidab organismi rakke väärtuslike toitainetega.

Manustamine: manustada 2-4 supilusikatäit päevas koos veega, kookosveega, jogurti või mahlaga. Soovi korral võib DETOX-smuutisse lisada banaani, et vähendada vetikamaitset. Smuutisse võib lisada ka teisi meelepäraseid puuvilju, salatilehti ja näiteks marju. Manustamist alustada väiksematest kogustest näiteks 2 teelusikatäit hommikul ja 2 teelusikatäit õhtul. Puhastusega kaasnevate kõrvalmõjude ja ebamugavustunde korral vähendada doosi koguseni, mis on Sinu organismile sobiv. Kõhulahtisuse korral vähendada kogust kuni stabiliseerumiseni ja seejärel tasapisi doosi tõsta. NB! Raseduse ja rinnaga toitmise korral toodet mitte tarvitada. Ravimite võtmise korral pidada nõu arsti või vastava ala terapeudiga. Toidulisand ei asenda mitmekülgset ja tasakaalustatud toitumist ning tervislikku eluviisi. Hoida lastele kättesaamatus kohas.

Toote kogus: 500g taimset pulbrit.

Keha puhastava komplektiga on kaasas kasulik käsiraamat!

Käsiraamat sisaldab endas hulga häid soovitusi ja nõuandeid. Lisaväärtuseks on praktilised tehnikad, kuidas viia läbi täielikku puhastumist samaaegselt nii füüsiliselt kui vaimselt. Positiivsed muutused loovad eelduse püsivaks tervislikuks elu- ja mõtteviisiks.

Tooted samas kategoorias