Rohkema info nägemiseks mine põhilehele »

Nature’s Finest - Magneesiumtsitraat + B kompleks ja C-vitamiin, 150g

Viide:SLI5544

Magneesium aitab vähendada väsimust ja kurnatust ning aitab kaasa normaalsele energiavahetusele, elektrolüütide tasakaalule, lihaste tööle ning närvisüsteemi normaalsele talitlusele.

9,40 € KM-ga


Rohkem infot

Nature’s Finest - Magneesiumtsitraat + B kompleks ja C-vitamiin, 150g

Magneesium aitab vähendada väsimust ja kurnatust ning aitab kaasa normaalsele energiavahetusele, elektrolüütide tasakaalule, lihaste tööle ning närvisüsteemi normaalsele talitlusele.

Loe rohkem magneesiumtsitraadi kohta siit

B-vitamiinid osalevad enamikes organismi ainevahetusprotsessides. B-vitamiinid aitavad kaasa raku energia tootmisele, väsimuse ja kurnatuse vähendamisele, närvirakkude omavahelist suhtlusele (mälu, keskendumine, kontsentreerumine) ning aju, närvi-, hormonaal- ja immuunsüsteemi normaalsele talitlusele.

C-vitamiin ehk L-askorbiinhape on vesilahustuv vitamiin, mis on inimorganismile vajalik paljude füsioloogiliste protsesside normaalseks toimimiseks. C-vitamiin aitab kaasa immuunsüsteemi ja närvisüsteemi normaalsele talitlusele. C-vitamiin toetab kollageeni moodustumist luude, veresoonte, kõhrkoe, igemete, naha ja hammaste normaalseks talitluseks.

Nature’s Finest - Magneesiumtsitraat + B kompleks ja C-vitamiin koostisosad

Koostisosad: magneesiumtsitraat, maltodekstriin, C-vitamiin (askorbiinhape), looduslik mango maitseaine (3%), stabilisaator: tselluloosi pulber, guaraana ekstrakt, B-vitamiinide kompleks (B1-vitamiin (tiamiinmononitraat), B2-vitamiin (riboflaviin), B3-vitamiin (nikotiinamiid), B5-vitamiin (kaltsium-D-pantotenaat), B6-vitamiin (püridoksiinvesinikkloriid), B9-vitamiin (foolhape), B12-vitamiin (tsüanokobalamiin)), magustaja stevioolglükosiid.

Nature’s Finest - Magneesiumtsitraat + B kompleks ja C-vitamiin kasutamine

Kasutamine: Soovituslik päevane annus on 5g (1 mõõtelusikas). Sega klaasi veega ja tarbi kohe. Täpsemaks mõõtmiseks on soovitatav kaaluda. 

Toitumisalane teave 

5g kohta

Magneesium 

187mg (50%*)

B-vitamiinide kompleks

25mg (50%*)

   B1-vitamiin

0,6mg (50%*)

   B2-vitamiin

0,7mg (50%*)

   B6-vitamiin

0,7mg (50%*

   B12-vitamiin

1,25µg (50%*)

   Foolhape

100µg (50%*)

   Pantoteenhape

3mg (50%*)

   Niatsiin

8mg (50%*)

C-vitamiin

500mg (625%*)

*NRV - täiskasvanu päevane võrdluskogus

Hoiatus! Mitte ületada päevast soovitavat kogust. Toodet ei tohi kasutada mitmekesise toitumise asendajana. Toodet ei ole soovitatav tarbida raseduse või imetamise ajal. Hoida lastele kättesaamatus kohas!

Pakendatud Sloveenias.