Hari Tea ShotiMaa - Tee "Lifespring (Active)" ÖKO, 16x2g

Tootekood : 8717853494475

Ürditee vürtside, ingveri ja punase päevakübaraga.

4,45 € (Tax incl.)

Omadused

Sisaldab: Punane päevakübar
Sisaldab: Võilill
Sisaldab: Kurkum
Sisaldab: Ingver
Sisaldab: Kibuvits
Sisaldab: Hibiskus
Sisaldab: Kaneel
Sisaldab: Kardemon
Sisaldab: Nelk
Toote puhtus: Mahe toode

Rohkem infot -

Hari Tea ShotiMaa - Tee "Lifespring (Active)" ÖKO, 16x2g

Ürditee vürtside, ingveri ja punase päevakübaraga.

Magus punane päevakübar, puuviljased-värsked kibuvitsamarjad ja ingveri vürtsikas soojus paitavad teie hinge. Lase energiatel voolata ja ärata oma tuju!

Olgu selleks külm ilm või väike paus maailmavallutamise vahel, soojendage oma vaimu ja hinge hommikul või pärast lõunat harmooniapäevaks!

Hari Tea ShotiMaa - Tee "Lifespring (Active)" ÖKO koostisosad

Koostisosad: Hibiskus*, ingver* (20%), kibuvitsamarjad* (15%), punase päevakübara ürt*(12%), kurkumijuur*, kaneel*, galangal*, võilillejuur*, stevia lehed*, nelk*, kardemon*, must pipar*. *= ÖKO

Sisu: 16 teekotti, kaal 32 g (16 x 2 g).

Säilitada toatemperatuuril. Parim enne, vaata pakendilt.

Erinevad teesordid

Taimetee - rahustav ja kofeiinivaba valik

Taimetee, mida mõnikord nimetatakse tisaaniks, on väga sarnane valge teega. Lisaks tee lehtedele sisaldavad taimeteed ka maitsetaimi, vürtse, puuvilju või muid taimi. Taimetee ei sisalda kofeiini, mis teeb sellest hea valiku rahustava joogina.

Kummelitee on üks populaarsemaid taimeteesid, mis aitab vähendada menstruatsioonivalu ja lihasspasme ning parandab und ja leevendab stressi. Rooibos, teine tuntud taimetee, parandab vererõhku ja vereringet, tugevdab juukseid ja nahka ning leevendab allergiat.

Taimetee on suurepärane valik neile, kes soovivad vältida kofeiini tarbimist, samal ajal nautides rahustavaid ja tervislikke omadusi.

Roheline tee - tervislik ja maitsev valik

Roheline tee on üks kõige populaarsemaid teesorte ning sellel on mitmeid tervistavaid omadusi. Uuringud on näidanud, et rohelise tee tarbimine võib vähendada mitmete vähivormide riski, sealhulgas munasarjavähk, rinnavähk, maovähk, soolevähk, kopsuvähk ja eesnäärmevähk. Roheline tee suurendab ka vähiravis kasutatavate ravimite toimet.

Lisaks vähiriski vähendamisele on rohelisel teel palju muid kasulikke omadusi. Roheline tee vähendab põletikke organismis, kaitseb hambaid kariese eest, tugevdab südant ja immuunsüsteemi ning alandab halva kolesterooli taset ja vererõhku. Samuti kaitseb see maksa toksiliste ainete kahjustava toime eest ning võib aidata kaalulangetamisel, kiirendades rasvapõletust.

Roheline tee on mitmekülgne jook, millel on tervislikud omadused ja meeldiv maitse.

Must tee - rikkalik maitse ja tervislikud eelised

Must tee on teiste teesortide kõrval sageli unustatud, kuid sellel on omaette tervislikud eelised. Must tee tugevdab immuunsüsteemi, vähendab stressi-, südamehaiguste- ja diabeediriski ning tugevdab luid. Samuti võib must tee olla kasulik vähiriski vähendamisel ning annab kehale energiat.

Must tee sobib hästi lõunasöögi kõrvale, kuna sellel on neutraalne maitse, mis sobib paljude erinevate roogadega. See on klassikaline valik, mida paljud inimesed eelistavad oma päevaseks teejoogiks.

Tooted samas kategoorias