Artemis Bio - Roheline tee Sencha, 20x1.5g

Tootekood : 8428201310582

Sencha on Jaapani roheline tee, mis on populaarne Jaapanis ja üha enam ka kogu maailmas. Seda valmistatakse noortest teelehtedest, mis korjatakse kevadel. Sencha rohelise tee maitse on mahe ja kergelt magus. Senchal on teadaolevalt mitmeid tervist toetavaid omadusi, sealhulgas parem seedimine ja kehakaalu langetamine.
4,60 € (Tax incl.)

Omadused

Vegan:: Jah
Sisaldab: Roheline tee

Rohkem infot -

Artemis Bio - Roheline tee Sencha, 20x1.5g

Sencha on Jaapani roheline tee, mis on populaarne Jaapanis ja üha enam ka kogu maailmas. Seda valmistatakse noortest teelehtedest, mis korjatakse kevadel. Sencha rohelise tee maitse on mahe ja kergelt magus. Senchal on teadaolevalt mitmeid tervist toetavaid omadusi, sealhulgas parem seedimine ja kehakaalu langetamine. Samuti on see suurepärane antioksüdantide allikas, mis võib aidata kaitsta keha haiguste eest. Hommikune tass Sencha joomine võib aidata keha ergutada ja elavdada, mistõttu on see suurepärane viis päeva alustamiseks. Neile, kes otsivad maitsvat ja tervislikku jooki, on Sencha suurepärane valik.

See roheline tee Sencha on vegan ja mahepõllumajanduslikest koostisosadest valmistatud. Pakis 20 teepakki.

Artemis Bio - Roheline tee Sencha koostisosad ja valmistamine

Koostisosad: Sencha roheline tee*. 

*mahepõllumajandusest

Valmistamine: aseta teepakike tassi. Kalla peale keev vesi ja lase tõmmata 5 minutit. 

Päritolumaa: Hiina

Roheline tee - tervislik ja maitsev valik

Roheline tee on üks kõige populaarsemaid teesorte ning sellel on mitmeid tervistavaid omadusi. Uuringud on näidanud, et rohelise tee tarbimine võib vähendada mitmete vähivormide riski, sealhulgas munasarjavähk, rinnavähk, maovähk, soolevähk, kopsuvähk ja eesnäärmevähk. Roheline tee suurendab ka vähiravis kasutatavate ravimite toimet.

Lisaks vähiriski vähendamisele on rohelisel teel palju muid kasulikke omadusi. Roheline tee vähendab põletikke organismis, kaitseb hambaid kariese eest, tugevdab südant ja immuunsüsteemi ning alandab halva kolesterooli taset ja vererõhku. Samuti kaitseb see maksa toksiliste ainete kahjustava toime eest ning võib aidata kaalulangetamisel, kiirendades rasvapõletust.

Roheline tee on mitmekülgne jook, millel on tervislikud omadused ja meeldiv maitse.

Tee joomise eelised

Tee joomisel on palju eeliseid meie tervisele. Uuringud on näidanud, et teejoojad elavad keskmiselt kauem ning tarbides rohkem kui kuus tassi teed päevas, võib vähendada südamehaiguste riski kuni 36 protsendi võrra.

Tee sisaldab antioksüdante, mis võivad vähendada vähi- ja südamehaiguste riski ning tugevdada immuunsüsteemi. Erinevad teesordid, nagu valge tee, roheline tee, must tee ja taimetee, pakuvad erinevaid tervislikke omadusi ja maitseid.

Kasuta tee joomist selleks, et alustada hommikut energiliselt valge teega või lõpetada päev rahustava rooibose teega. Vali roheline tee pärastlõunaseks ergutajaks ja nauti musta teed lõunasöögi kõrvale. Erguta end matcha teega ja naudi õhtut rahustavate taime- ja õieteedega.

Tooted samas kategoorias