Liiwi Meistrid - Ivan-Tšai roheline, 15g

Tootekood : 4745010247064

Põdrakanepi tee on saavutanud oma õrna aroomi ja roheka varjundi tänu mõõdukale fermentatsioonile ja kiirele kuivatamisele. "Roheline" rõhutab Ivan-Tšai delikaatset aroomi, jätmata tugevat järelmaitset ning see on suurepärane valik teegurmaanidele, kes eelistavad mahedamaid noote jõulise tee asemel.

Käsitööna valmistatud iidsete teemeistrite ülestähenduste ja märkmete järgi.

3,50 € (Tax incl.)

Omadused

Ei sisalda: kofeiini
Omadused: Rahustav
Omadused: Ainevahetust aktiviseeriv
Omadused: Tugevdav
Omadused: Parandav/tervendav
Sisaldab: Põdrakanep
Millisele keha piirkonnale?: Süda ja veri
Millisele keha piirkonnale?: Närvid
Millisele keha piirkonnale?: Immuunsus
Millisele keha piirkonnale?: Liigesed
Millisele keha piirkonnale?: Neerud
Millisele keha piirkonnale?: Seedimine ja ainevahetus
Millisele keha piirkonnale?: Kuse-suguelundkond
Mille puhul sobib?: Organismi vastupanuvõime
Mille puhul sobib?: Väsimus
Mille puhul sobib?: Elujõud ja energia
Mille puhul sobib?: Organismi puhastamine ja detox
Mille puhul sobib?: Meeleoluhäired ja stress
Mille puhul sobib?: Külmetus
Mille puhul sobib?: Uni
Mille puhul sobib?: Nohu
Mille puhul sobib?: Hingamisteede toetus
Mille puhul sobib?: Vererõhk
Mille puhul sobib?: Peavalud
Mille puhul sobib?: Immuunsüsteemi tugevdamine
Mille puhul sobib?: Organismi tugevdamine
Mille puhul sobib?: Vereloome
Toote puhtus: Mahe toode
Toote puhtus: Looduslik toode

Rohkem infot -

Liiwi Meistrid - Ivan-Tšai roheline, 15g

Ivan-Tšai roheline põdrakanepi tee on saavutanud oma õrna aroomi ja roheka varjundi läbi mõõduka fermentatsiooni ja kiire kuivatamise protsessi. See tee on eriti sobiv teegurmaanidele, kes eelistavad jõulisele teele mahedamaid noote. Põdrakanepi tee "roheline" variant toob esile Ivan-Tšai õrnema aroomi ning jätab pärast joomist mõõduka järelmaitse.

Põdrakanepi tee valmistamiseks kogutakse põdrakanepi lehed ning need läbivad mõõduka fermentatsiooni protsessi. Fermentatsiooni käigus arenevad lehtedesse õrnad aroomid ja tekib iseloomulik rohekas värvus. Seejärel kuivatatakse lehed kiiresti, et säilitada nende värskus ja õrnad maitsenüansid. Selline protsess tagab tee pehme maitse ja delikaatse aroomi.

Ivan-Tšai rohelisel põdrakanepi teel on mitmeid eeliseid. Esiteks, see sobib suurepäraselt neile, kes eelistavad mahedamat maitset. Tee joomisel jääb suhu meeldiv järelmaitse, mis ei ole liiga intensiivne. Teiseks, roheline põdrakanepi tee on suurepärane valik teegurmaanidele, kes hindavad erinevate teede maitsenüansse ning soovivad proovida midagi uut ja huvitavat. Ivan-Tšai roheline põdrakanepi tee pakub neile võimalust avastada mahedaid noote ja õrna aroomi.

Lisaks sellele on Ivan-Tšai roheline põdrakanepi tee ka tervislik valik. Põdrakanep sisaldab antioksüdante ja tervislikke ühendeid, mis võivad aidata parandada immuunsüsteemi ning kaitsta keha haiguste eest. Ivan-Tšai roheline põdrakanepi tee mitmekülgne valik, mis pakub nii naudingut kui ka tervislikke eeliseid.

Käsitööna valmistatud iidsete teemeistrite ülestähenduste ja märkmete järgi. Toode omab mahesertifikaati.

Liiwi Meistrid - Ivan-Tšai roheline koostisosad

Koostisosad: mahe põdrakanepi lehed 100%

Liiwi Meistrid - Ivan-Tšai roheline tarbimisjuhis

Tarbimisjuhis: Ivan-Tšai valmistamiseks võta teelusikatäis teepuru ühe keskmise tassitäie tee valmistamiseks. Võid valmistada vanade traditsioonidele kohaselt esmalt ka kange tõmmise, misjärel seda sobivas koguses tassis olevale kuumale veele lisad. Lase teel tõmmata 10-15 minutit. Vee optimaalne temperatuur on 95°C.

Valmistatud käsitööna Eestis.

Soovitused

Põdrakanepi tee on suurepärane kingitus. Tarbijat üllatab meeldivalt tee meeldiv lõhn. Kuid lisaks meeldivale aroomile ja rahustavale toimele omab see tee ka tervendavaid omadusi. Turgutage ka iseenda tervist selle hea teega.

Mis on Ivan-Tšai?

Ivan-Tšai on aromaatne tee, mis valmistatakse ahtalehelise põdrakanepi lehtedest ja õisikutest läbi fermenteerimisprotsessi. Selle tee valmistamise saladus seisneb fermentatsiooni protsessis, kus mitmed olulised ained põdrakanepis muutuvad organismile kergemini omastatavateks. Ivan-Tšaid teatakse tavaliselt kui ühte põdrakanepi lehtedest fermenteerimise käigus saadavat teesorti, kuid tegelikkuses on olemas mitmeid erinevaid teesorte, mis on valmistatud põdrakanepist.

Liiwi Meistrite valikus on lai sortiment fermenteeritud põdrakanepi teesid "Ivan-Tšai". Nende retseptid on kokku kogutud vanadest ürikutest, kus iidsed taimetargad ja teemeistrid jagasid oma teadmisi ja kogemusi ning oleme neid kaasajastanud tänapäevases vormis.

Liiwi Meistrite pakutavad teesordid on tulemus mitmeaastasest tootearendusest, kus tee valmib kaasaegses ja kontrollitud keskkonnas. See läbib erinevaid fermentatsiooniprotsesse, kuivatustsükleid ja pikaajalist järellaagerdust. Iidsed teemeistrid on öelnud, et Ivan-Tšai tõeline maitse ja peenemad maitsenüansid tulevad esile alles pärast pool aastat kestnud kuivatamise järgset laagerdust. Kõik meie pakutavad teesordid valmivad käsitööna ning nende tooraine pärineb Eestimaa puhtast loodusest. Neil on ka mahesertifikaat. Uute ja huvitavate Ivan-Tšai teesortide arendus- ja uurimistöö jätkub.

Ivan-Tšai ajalugu

Ivan-Tšai ehk fermenteeritud põdrakanepi tee on teatavasti pärit slaavlaste juurest Venemaalt Seda jooki peetakse pühaks ning usutakse, et see parandab nii vaimu kui keha ning teritab meelt ja mõistust. 13. sajandiks oli Koporje, mis asub Venemaa Pihkva oblastis, saavutanud suure oskuse põdrakanepi kasvatamisel ja fermenteerimisel. Ivan-Tšaist sai üks Venemaa olulisemaid ekspordiartikleid ning seda tarbiti praktiliselt kogu Euroopas. Kuid 18. sajandi alguses muutus maailmas olukord, kui India ja Hiina aladelt tulid tänapäevase tee katkematud tarned. Seejärel alanud kaubanduse võidukäik lükkas Ivan-Tšai troonilt. Sellega kaasnes varjusurma, kus kadusid sajanditepikkused teadmised põdrakanepist ning Ivan-Tšai tuntud raviomadused. Tee muutus vaid riigisisese tähtsusega tooteks ning selle valmistamine jäi iidsete preesterkondade ja teemeistrite järeltulijate pärusmaaks.

Peale sajandeid kestnud Ivan-Tšai võidukäiku kasutati alates 18. sajandi teisest poolest Venemaal Ivan-Tšaid, kui odavamat alternatiivi üha jõulisemalt kogu maailma vallutavale ja kallimale tänapävasele mustale teele. Siiski pole kunagi tuhmunud põdrakanepis leiduva väe võlu, mis on jätkuvalt olemas. Kui aga minna veelgi kaugemale minevikku, siis veedade iidsetest tekstidest ja kultuuriruumi sügavusest võib leida märkmeid selle imelise taime raviomadustest, millest olid teadlikud Uurali alammäestikul Kara mere rannikul elanud eelajaloolised hõimud juba tuhandeid aastaid tagasi.

Tooted samas kategoorias