Reial - Sireli (lilla) tinktuur 50ml

Sireli õitest valmistatud tinktuur ja toidulisand aitavad säilitada südame-veresoonkonda tervena, kuna need on kasulikud südame tervisele ja parandavad veresoonte elastsust.

9,00 € (Tax incl.)

Omadused

Omadused: Värskendav
Omadused: Parandav/tervendav
Omadused: Toniseeriv
Omadused: Hooldav
Omadused: Pinguldav
Sisaldab: Sireliõied
Olek: Vedelik
Millisele keha piirkonnale?: Süda ja veri
Millisele keha piirkonnale?: Veresoonkond
Millisele keha piirkonnale?: Põis
Mille puhul sobib?: Südametöö
Mille puhul sobib?: Organismi tugevdamine
Mille puhul sobib?: Vereloome
Mille puhul sobib?: Naha pinguldamine
Mille puhul sobib?: Köha
Toote puhtus: Kõrge puhtusaste

Rohkem infot -

Reial - Sireli (lilla) tinktuur 50ml

Sireli õitest valmistatud tinktuur ja toidulisand aitavad säilitada südame-veresoonkonda tervena, kuna need on kasulikud südame tervisele ja parandavad veresoonte elastsust.

Lisaks kaunile välimusele on sirel väärtuslik taim, mida kasutatakse erinevate osade tees, ekstraktides ja tinktuurides. Sireliõied võivad aidata mitmesuguste vaevuste korral, alates köhast kuni radikuliidini. Kui tinktuuri lahjendada välispidiseks kasutamiseks, saab sellest tõhus nahatoonik, kuna taimel on kokkutõmbavad omadused.

Meie kasutame tinktuuride valmistamiseks Eestis valmistatud ökoetanooli, puhast vett ning oma kätega korjatud kodumaiseid taimi. Tinktuurid on üldtoniseerivad taimetõmmised, mis toetavad organismi ja leevendavad probleeme kiiresti ja kahjulike kõrvaltoimeteta.

Peamised kasutusalad:

  • Südame tööle
  • Südame-veresoonkond, suurendab veresoonte ja kapillaaride seinte elastsust ja tugevust
  • Artriit ja artroos, reuma
  • Toetab bronhiidi puhul
  • Soodustab uriinieritust

Sireliõied sisaldavad ühte eriti võimsat aktiivainet - neooleuropeiini, millel on toetavad omadused põletiku ja palaviku korral.

Puhastest ja võimsatest taimetinktuuridest on abi, kui tervis ei ole parim ja enesetunne jääb soovida. Puhas piiritus on juba sadu aastaid olnud meediumiks, mis võimaldab taimedel oma väe pudelisse koguda. Meie kasutame tinktuuride valmistamiseks Eestis toodetud teravilja ökoetanooli, puhast vett ja kodumaiseid taimi, mida korjame oma kätega.

Taimetõmmised/tinktuurid sobivad kasutamiseks nii ennetava vahendina kui ka taastumisperioodil peale haiguse põdemist. Tinktuurid on üldtoniseerivad ja tervendavad taimetõmmised, mis aitavad leevendada probleeme kiirelt ja kahjulike kõrvaltoimeteta.

Välispidiselt kasutades, mitte toidulisandina, on sirelil veel teisi omadusi: Sireliekstrakt on eriline taimeekstrakt, mida kasutatakse loodusliku kosmeetikatoodete valdkonnas, kuna see toimib molekulaarsel tasemel, noorendades naha sügavamaid kihte (seal, kus asub kollageen, elastiin jne). Sellel on nahka pinguldav toime, seega sobib see suurepäraselt ka naha toonikuks. Pinguldavad ained aitavad nahka tugevdada. Tegelikult on selle ekstrakti tõttu paljudes looduslikes toodetes muutunud põhikomponendiks tänu sellele, et see aitab päikesepõletuse, kriimustuste ja löövete korral. Sireliekstraktil on tugev antimikroobne toime, mis puhastab nahka erinevatest bakteritest, mis võivad põhjustada kohalikke põletikke ja infektsioone.

Isetehtud näotoonik (segades tinktuuri puhta veega või lille hüdrosooliga) on lihtne, kasulik ja tõhus vahend naha igapäevaseks värskendamiseks ja hooldamiseks. See pinguldab nahka, vähendab lõtvumist ja lisab sära. See sobib kõigile, eriti hästi küpsele nahale, ning aitab toniseerida ja pinguldada 30+ nahka. Sirel sisaldab ka põletikuvastaseid ühendeid, mis aitavad rahustada ja hooldada võimalikke ebapuhtusi. Toonik sobib nii meigi alla kui ka peale kandmiseks - see fikseerib ja jätab loomuliku nahaefekti. Hommikul äratab see naha üles ja õhtul valmistab selle ette mõneks heaks seerumiks või öiseks hoolduseks.

Reial - Sireli (lilla) tinktuur kasutamine

Kasutamine: Seespidiselt või välispidiselt. Tinktuurina, teesegudes, kreemides, salvides, tõmmisena, kompressina.
Tinktuur: võta enne sööki 30 tilka 3 korda päevas max 3 kuu jooksul, iga 3 nädala tagant tehes 5 päeva pausi.
Selle tinktuuriga võib määrida ka haigeid kohti ja teha kompresse.
Nahatooniku puhul lahjenda tinktuuri puhta veega (allikavesi, muu struktueeritud vesi) ja/või lemmiktaime hüdrosoolis.

Sireliõite tõmmist kuuma vette lisades saad hea joogi mis on higileajava, nõrga röga- ja uriinieritust soodustava toimega.

Päevane annus (3 doosi e 90 tilka): 3 ml sirelitinktuuri.

NB! Mitte ületada päevast kogust. Ei ole soovitatav kasutada järjest üle 3 nädala. Kõrge vererõhu v muu kahtluse korral pidada nõu oma arstiga. Mitte kasutada raseduse või imetamise ajal.
Manustamisel on oluline vältida pipeti kontakti suu ja keele limaskestaga! Manustada toodet nii, et suhu tilgutades ei puutuks pipett kokku suu limaskestadega või tilguta lusikale. 

Säilitamine: Hoida kuivas ja jahedas, pimedas v otsese päikese eest eemal ja lastele kättesaamatus kohas.
Peale esmast avamist hoida külmkapis ja tarvitada ära 6 kuu jooksul. Veendu, et kork on korralikult kinni keeratud.

Reial - Sireli (lilla) tinktuur koostisosad

Koostisosad:  mahe teraviljapiiritus (sertifitseeritud ökoetanool), Harilik sirel õied (Syringa vulgaris), vesi.

Tinktuuride tarvitamisel on veel teinegi eelis. Kui tee jt vesipõhiste taimeürtide imendumine toimub alles peensooles, siis tinktuuris olevad toimeained hakkavad imenduma juba suu limaskestas (kui tinktuuri enne allaneelamist natuke aega suus keele all hoida) ja satuvad nii kiiremini vereringesse. Tinktuure saab anda ka lastele, lahjendades mõned tilgad (tavaliselt lapse vanus + 1) hästi soojas vees, mis laseb alkoholil aurustuda, kuid jätab aktiivse toimeaine sissevõtmiseks vette.

NB! Kodulehel olev teave ei ole mõeldud meditsiiniliseks nõuandeks, haiguse diagnoosimiseks ja ravi soovituseks. Enne toidulisandite kasutamist konsulteeri vajadusel arstiga. Toidulisand ei asenda mitmekesist toitumist. Oluline on toituda mitmekülgselt ja tasakaalustatult ning harrastada tervislikku elustiili. Mitte ületada päevaseks tarbimiseks soovitatavat kogust. Hoida suletuna toatemperatuuril, lastele kättesaamatus kohas.

Tooted samas kategoorias