Rohkema info nägemiseks mine põhilehele »

Biolatte Subtilis kapslid 60tk 30g

Viide:6430015888449

Subtilis organismi vastupanuvõimet tugevdav toode, mis sisaldab Bacillus subtilis nimelist soolestiku mikroorganismi, mis toodab looduslikku antibiootikumi subtiliini ja aktiveerib antikehasid tootvad rakud ja aitab nii kaasa sellele, et organism suudab paremini tõrjuda viiruseid ja patogeenseid mikroorganisme. Võimas salarelv haiguste vastu.

28,90 € KM-ga


Rohkem infot

Biolatte Subtilis kapslid 60tk 30g

Bacillus subtilist ja tsinki sisaldav toidulisand

Biolatte Subtilis on vastupanuvõimet tugevdav toode, mis sisaldab patenditud Bacillus subtilist, soolestiku mikroobi tüve (ei ole piimhappebakter), mis toodab looduslikku antibiootikumi – subtiliini. Bacillus subtilis aktiveerib antikehi tootvaid rakke, hoides seega ära viiruseid ja patogeenseid baktereid. Lisaks toetab tsink rasvhappe ainevahetust, pH tasakaalu ning immuunsüsteemi tavapäraseid toiminguid. Kaseiini-, laktoosi-, pärmi- ja gluteenivaba.

NB! Subtilist võivad kasutada ka rasedad ja rinnaga toitvad emad (info maaletoojalt). 

Arvukad teadusuuringud on tõestanud, et inimese tervislik seisund sõltub väga suures osas soole mikrobiootast, mistõttu on selle tasakaalus hoidmine hea tervise tagamiseks ülioluline. Soole mikrofloorat aitavad tasakaalustada probiootikumid. Kuni tänaseni on probiootikumidena peamiselt käsitletud piimhappebaktereid, kuid aina rohkem on hakanud tuntust koguma ka teised bakterid, nt Bacillus´ed. Viimaste silmapaistvaim esindaja on B.subtilis, kelle potentsiaali probiootikumina on viimastel aastakümnetel laialdaselt uuritud.

Lisaks kasulike ja kahjulike bakterite tasakaalu mõjutamisele omistab B.subtilis positiivset efekti inimese tervisele veel mitmel muul moel:

  • Tootes antimikroobseid aineid (antibiootikumid ja ensüümid), mis on otseselt haigustekitajaid hävitava toimega.
  • Tootes ensüüme, mis aitavad kaasa seedesüsteemi tööle.
  • Stimuleerides immuunsüsteemi haigustekitajatega võitlema.
  • Parandades soole barjääri füüsilist seisundit, tõkestades seeläbi patogeenide pääsu vereringesse.
  • Mõjutades põletikku tekitavate ja põletikuvastaste ainete tasakaalu.

Arvukad teaduslikud ja kliinilised uuringud on näidanud, et B.subtilis on väga mitmekülgne ja atraktiivne probiootikum, kellest võib abi olla paljude erinevate tervisehädade puhul

  • Leevendab põletikulise soolehaiguse sümptomeid.
  • Inhibeerib Helicobacter pylori kasvu ning parandab H.pylori raviks kasutatavate tavaravimite toimet ja vähendab nende kõrvalmõjusid.
  • Tõstab vanematel inimestel immuunsust, vähendades haigestumist hingamisteede ja seedesüsteemi nakkustesse.
  • Vähendab antibiootikumidega seotud kõhulahtisust ja teisi antibiootikumide kasutamisega seotud kõrvalmõjusid.
  • On efektiivne ägedate seedetrakti infektsioonide puhul, sh Salmonella.
  • On efektiivne kroonilise kõhulahtisuse puhul.
  • On viirusevastase toimega.
  • On mükoplasma vastase toimega.
  • Toetab regulaarset sooletegevust, leevendades kõhukinnisust.
  • Võib aidata ka atoopilise dermatiidi, ülekaalu ja diabeedi puhul.

Biolatte Subtilis kapslid - koostis

Koostisosad päevases annuses: mahuaine: maltodekstriin (kartulist), mikrokristalne tselluloos, želatiin (kapsel), paakumisvastane aine: ränidioksiid, magneesiumsteraat, Bacillus subtilis 2,5E9 cfu (või 5E9 cfu), tsink pikolinaat 3,45 mg (23% päevasest kogusest), (või 6,9 mg (46% päevasest kogusest).

Biolatte Subtilis kapslid - kasutamine

Kasutamine: Preventatiivne doos 1-2 kapslit päevas koos veega, söömise ajal. Toode sobib ka rasedatele- ja imetavatele naistele.  Alla 1a lastele soovitame toodet manustada segades kapslis oleva pulbri vähese vedeliku või toiduga. Kapslis oleval pulbril on mõrkjas maitse.

Soovitatud annust mitte ületada. Toidulisand ei asenda mitmekülgset toitumist.

Säilitamine: Kuivas ja pimedas kohas.

Tootja: Biolatte Oy PL 21, FI-20321 Turu.

Bacillus subtilis – võimas salarelv haiguste vastu

Probiootikumid on WHO poolt defineeritud kui elus mikroorganismid, mis piisavas koguses manustatuna omistavad peremeesorganismi tervisele positiivset efekti. Kuni tänaseni on probiootikumidena käsitletud peamiselt piimhappebaktereid, kuid aina rohkem on hakanud tuntust koguma ka teised bakterid, sh Bacillus´ed. Bacillus´te peamiseks eeliseks piimhappebakterite ees on võime moodustada spoore. Spoorid on stabiilsed laias pH- ja temperatuurivahemikus, mistõttu on Bacillus´te spoore sisaldavad probiootikumid vastupidavad maohappele ja neid võib säilitada toatemperatuuril pikka aega. Bacillus´ed on atraktiivsed ka oma metaboolse aktiivsuse tõttu, mis avaldub nende võimes toota antibiootikume ning erinevaid ensüüme, aminohappeid ja vitamiine.

Biolatte tooted

Biolatte probiootikumid on kasulikud soolestiku mikrofloorale. Need aitavad immuunsüsteemi tugevdada ja rikutud soolestiku mikrofloorat tasakaalustada.
Biolatte OY asutaja alustas probiootikumide uurimist juba eelmisel sajandil, mil teaduslikud üksused pidasid neid toidulisandeid üksnes külmutatud jogurti pulbriks. Nad olid esimene ettevõte, kes avastas, et 70% inimeste immuunsusest sõltub käärsoolest. Biolatte tooted sisaldavad pikajaliselt uuritud ja hoolikalt valitud inimspetsiifilisi piimhappebakterite tüvesid, mis tugevdavad soolestiku oma mikrofloorat ja aitavad tõsta immuunsüsteemi vastupanu viirustele, baktreritele ning seenetele. Kiiresti paljunevad ja stabiilsed piimhappebakterid on läbi aastate Biolatte toodete edu saladus olnud ja on seda ka tänasel päeval.