Rohkema info nägemiseks mine põhilehele »

Bios Line - Pastillid kurgule "Sedigola Junior" magusainetega, 20tk

Viide:KAPBL7142

Maasikamaitselised pastilli lastele. Sisaldab taruvaiku ja mett, mistõttu omab nina- ja suuõõne limaskestadele pehmendavat ja rahustavat toimet. Lisaks sisaldab C-vitamiini, mis aitab kaasa immuunsüsteemi normaalsele talitlusele. Gluteeni- ja laktoosivaba. 

10,60 € KM-ga


Rohkem infot

Bios Line - Pastillid kurgule "Sedigola Junior" magusainetega, 20tk

Maasikamaitselised pastilli lastele. Need pastillid sisaldavad ka taruvaiku ja mett, mis mitte ainult ei lisa magusust, vaid pakuvad ka täiendavaid rahustavaid omadusi. Kuid nende kurgupastillide kasu ei piirdu ainult sellega. Need maasikamaitselised pastillid sisaldavad ka C-vitamiini, mis on immuunsüsteemi normaalseks toimimiseks hädavajalik. Lapsevanematena teame, kui oluline on hoida oma laste immuunsüsteem tugev ja terve. Tänu C-vitamiini lisamisele toetavad need pastillid nende immuunsüsteemi, aidates neil võidelda tüütute külmetushaiguste ja gripi vastu.

Need pastillid ei ole mitte ainult täis uskumatuid eeliseid, vaid neil on ka magus ja värskendav maasikamaitse.

Kui laps kannatab kurguvalu all, siis on aeg proovida neid maasikamaitsega pastille. Tänu rahustavatele omadustele, immuunsüsteemi tugevdavale C-vitamiinile ning gluteeni- ja laktoosivabale koostisele on need tõeliselt väärtuslikud ja maitsvad.

Bios Line - Pastillid kurgule "Sedigola Junior" magusainetega kasutamine

Kasutamine: lase pastillil aeglaselt suus sulada; päeva jooksul on soovitatav võtta kuni 4 pastilli.

4 pastilli sisaldab

 % NRV*

Metsalillemesi

160,0mg

 - 

Taruvaigu kuivekstrakt

 80,0mg

 - 

C-vitamiin

 64,0mg

80

Hariliku unilooki õiepealsete kuivekstrakt

 40,0mg

 - 

Hariliku maarjalepa ladva kuivekstrakt

 32,0mg

 - 

*NRV – päevane võrdluskogus täiskasvanutele 

Bios Line - Pastillid kurgule "Sedigola Junior" magusainetega koostisosad

Koostisosad: magusained: isomalt, maltitoolisiirup, ksülitool; metsalillemesi, taruvaigu (Propolis) kuivekstrakt tiitritud 12% galangiinini, C-vitamiin (L-askorbiinhape), hariliku unilooki (Sisymbrium officinale (L.) Scop.) õiepealsete kuivekstrakt, redise kontsentraat, õun ja mustsõstar; hariliku maarjalepa (Agrimonia eupatoria L.) ladva kuivekstrakt, hape: sidrunhape; aroom.

Hoiatus! Mitte ületada päevast soovitatavat kogust. Toodet ei tohi kasutada mitmekesise toitumise asendajana. Oluline on toituda mitmekülgselt ja tasakaalustatult ning harrastada tervislikku elustiili. Hoida alla 3-aastastele lastele kättesaamatus kohas. Sisaldab polüoole, liigsel tarbimisel võib olla lahtistav toime.

Valmistatud Itaalias.
40g