Pupa - Volüümi andev ripsmetušš "Vamp! Extreme" 12ml

Tootekood : 8011607245413

  • Vaid ühe harjatõmbega dramaatiliselt tihedad ripsmed!
  • Tänu kreemisele ja tihedale tekstuurile ning uuendusliku disainiga aplikaatorile annab ripsmetele koheselt kuju
  • Kõrge pigmedisisaldusega
  • Parabeenivaba – Madal allergiarisk – Oftalmoloogiliselt testitud
  • Sobib tundlike silmade korral ja kontaktläätsede kandjatele
19,95 € (Tax incl.)

Omadused

Ei sisalda: parabeene
Omadused: Tugevdav
Omadused: Volüümi/mahtu andev
Omadused: Tooniv
Millisele keha piirkonnale?: Ripsmed
Mille puhul sobib?: Tundlikule nahale
Mille puhul sobib?: Tundlikud silmad

Rohkem infot -

Pupa - Volüümi andev ripsmetušš "Vamp! Extreme" 12ml

Vamp! Extreme Mascara

See volüümi suurendav ripsmetušš on oma jõudluse ja koostise poolest revolutsiooniline ning see on võimendatud kohese äärmusliku efekti saavutamiseks. Teie ripsmed saavad kohe esimesest tõmbest hämmastava volüümi ja intensiivsuse. Tekstuur on väga pigmenteerunud, kreemjas ja kleepub suurepäraselt ripsmetele ilma neid raskemaks muutmata.

Tugeva struktuuriga vahad ja spetsiifiliste koostisainetega ripsmetušš katavad ripsmeid ja tugevdavad neid, muutes need kohe pärast esimest pealekandmist tihedamaks.

Pigmentide kõrge kontsentratsioon katab ripsmed intensiivse musta värviga. Uue põlvkonna polümeerid tagavad paindlikkuse ja püsivuse, et saada veatu ja mugav, määrdumiseta tulemus.

  • Madal allergia risk
  • Oftalmoloog testitud
  • Parabeenivaba
  • Sobib tundlikele silmadele ja inimestele, kes kannavad kontaktläätsi

Pupa - Volüümi andev ripsmetušš "Vamp! Extreme" kasutamine

Kasutamine: Kanna ripsmetušši ripsmetele suunaga alt üles piki ripsmekarva juurtest otsteni. Intensiivsema tulemuse saavutamiseks kanna tušš ripsmetele sik-sak liigutustega. Kui soovid veelgi intensiivsemat tulemust, siis kanna ripsmetušši ka alumistele ripsmetele.

Pupa - Volüümi andev ripsmetušš "Vamp! Extreme" koostisosad

Koostisosad: AQUA (WATER), SYNTHETIC BEESWAX, GLYCERYL STEARATE, ACACIA SENEGAL GUM, COPERNICIA CERIFERA (CARNAUBA) WAX, C18-36 ACID TRIGLYCERIDE, STYRENE/ACRYLATES/AMMONIUM METHACRYLATE COPOLYMER, STEARIC ACID, TRIETHANOLAMINE, BUTYLENE GLYCOL, PALMITIC ACID, OZOKERITE, HYDROGENATED VEGETABLE OIL, CAPRYLYL GLYCOL, SODIUM DEHYDROACETATE, HYDROXYETHYLCELLULOSE, 1,2-HEXANEDIOL, STEARYL STEARATE, POLYESTER-5, GLYCERIN, PVP, ALTEROMONAS FERMENT EXTRACT, CHRYSANTHELLUM INDICUM EXTRACT, TETRASODIUM EDTA, C11-15 PARETH-7, SODIUM LAURETH-12 SULFATE, PHENOXYETHANOL, LAURETH-4, POTASSIUM SORBATE, TROPOLONE, CI 77499 (IRON OXIDES), CI 77266 (BLACK 2)

Tooted samas kategoorias