LoodusSPA - Mango iluõli, 50ml

Tootekood : 4744905010707

Mango kehaõli muudab naha siidiselt pehmeks ja elastseks. Koostis on rikastatud argaaniaõliga, mis omab tõhusat vananemisvastast toimet. Juba tuhandeid aastaid on seda tuntud kui imelist looduslikku iluseerumit. See sisaldab rohkelt E-vitamiini ja asendamatuid rasvhappeid. Porgandiõli annab nahale kauni päikeselise jume.

15,50 € (Tax incl.)

Omadused

Vegan:: Jah
Omadused: Elastsust suurendav
Omadused: Säilitab päevitust
Omadused: Sära/läiget andev
Omadused: Pruunistav või jume andev
Omadused: Vananemisvastane
Omadused: Pehmendav
Sobivus: Kõikidele nahatüüpidele
Sisaldab: E-vitamiini
Sisaldab: Argaaniaõli
Sisaldab: Porgandiõli
Sisaldab: Mango
Olek: Vedelik
Millisele keha piirkonnale?: Nahk
Millisele keha piirkonnale?: Jalad
Millisele keha piirkonnale?: Käed
Millisele keha piirkonnale?: Nägu
Toote puhtus: Looduslik toode

Rohkem infot -

LoodusSPA - Mango iluõli, 50ml

LoodusSPA looduslikud õlid

LoodusSPA mango iluõli muudab naha siidpehmeks ja elastseks. Selle unikaalne koostis on rikastatud argaaniaõliga, mis omakorda omab tõhusat vananemisvastast toimet. Juba aastatuhandeid on argaaniaõli tuntud kui imeline looduslik iluseerum, mis toidab ja niisutab nahka sügavuti.

Mango iluõlis on rohkelt E-vitamiini ja asendamatuid rasvhappeid, mis aitavad parandada naha tekstuuri ning vähendada vananemisilminguid. Lisaks sellele annab porgandiõli nahale särava päikeselise jume. Eksootiliselt lõhnav magus mango, mis on mango iluõli koostisosaks, viib meeled troopilisse oaasi ning loob lõõgastava ja luksusliku spaatunde nahahoolduse ajal. LoodusSPA mango iluõli on ideaalne valik neile, kes soovivad nautida looduslikku nahahooldust ning saavutada samal ajal kaunis ja nooruslik välimus.

  • IMENDUB HÄSTI
  • PEHMENDAB NAHKA
  • ANNAB NAHALE SUVISE JUME
  • PIKENDAB PÄEVITUSE KESTVUST
  • SISALDAB RIKKALIKULT VITAMIINE JA ANTIOKSÜDANTE
  • SOBIB KÕIKIDELE NAHATÜÜPIDELE

LoodusSPA - Mango iluõli kasutamine

Kasutamine: Kanna iluõli näole, kaelale, dekoltee piirkonda ja kätele.

LoodusSPA - Mango iluõli koostisosad

Koostisosad: Prunus Amygdalus Dulcis(sweet almond)Oil, Argania Spinosa(argan)Kernel Oil, Dunaliella Salina Extract(and)Helianthus Annuus Seed Oil, Rosa Canina(rosehip)Oil, Mangifera Indica(mango)Seed, Citrus Aurantium Dulcis(sweet orange)Oil, Tocopherol(vitamin E)

Looduslikud õlid naha niisutamiseks

Looduslikud õlid on suurepärased vahendid näonaha ja keha niisutamiseks. Looduslik näo- ja kehaõli sisaldab rikkalikult vitamiine, antioksüdante ja rasvhappeid, mis aitavad nahka toita, niisutada ja kaitsta. Naha niisutamine on oluline samm igapäevases nahahooldusrutiinis, kuna see aitab säilitada naha niiskustasakaalu ja ennetada kuivust ning karedust.

Looduslikud õlid on tuntud oma võime poolest imenduda sügavale nahka ja jätta see pehmeks, siledaks ja elastseks. Need õlid on saadud taimsetest allikatest näiteks mango, jojoba ja mandel. Looduslike õlide kasutamine näonaha ja keha niisutamiseks on suurepärane alternatiiv sünteetilistele kreemidele ja seerumitele, mis võivad sisaldada kemikaale ja lisaaineid.

Looduslikud näo- ja kehaõlid sobivad tavaliselt igale nahatüübile, sealhulgas kuivale, tundlikule ja rasusele nahale. Kuivale nahale pakuvad need õlid intensiivset niisutust ja taastavad naha loomuliku niiskuse taseme. Tundlikule nahale aitavad looduslikud õlid rahustada ärritust ning vähendada punetust ja sügelust. Rasusele nahale omavad looduslikud õlid tasakaalustavat toimet ning aitavad kontrollida liigset rasueritust.

Näo- ja kehaõlide kasutamine on lihtne - kanna paar tilka õli puhtale nahale ning masseeri õrnalt ringjate liigutustega kuni õli on imendunud. Õli võib kasutada nii hommikul kui ka õhtul enne kreemi või meigi pealekandmist. Regulaarne kasutamine aitab parandada naha tekstuuri, vähendada kuivuse märke ning muuta naha säravamaks ja nooruslikumaks.

Tooted samas kategoorias