Rohkema info nägemiseks mine põhilehele »

La Cure Beauté - Näoseerum PH Balanced Prebiotic 30ml

Viide:3556500099183

Sinu naha mikrobioomis on 100 000 miljardit üliolulist bakterit, mis hoiavad Su naha head tervist. Seerum toidab naha mikrobioomi ja tugevdab naha enda loomulikku kaitsevõimet. Tasakaalustav ja naha tundlikkust vähendav seerum sisaldab prebiootikume, puuvilla ja kombuchka ekstrakte. 

26,33 € KM-ga


Rohkem infot

La Cure Beauté - Näoseerum PH Balanced Prebiotic 30ml

Sinu naha mikrobioomis on 100 000 miljardit üliolulist bakterit, mis hoiavad Su naha head tervist. Seerum toidab naha mikrobioomi ja tugevdab naha enda loomulikku kaitsevõimet. Tasakaalustav ja naha tundlikkust vähendav seerum sisaldab prebiootikume, puuvilla ja kombuchka ekstrakte. Kombuchka kirgastab naha jumet ning puuvilla ekstrakt hoiab nahas niiskust. Prantsuse Püreneedest, Salies-de-Béarn`ist pärit termaalvees on 26 mineraali, mis annavad nahale terve jume.

Koostisainetest 96,87 % on looduslikku päritolu - teaduse ja looduse efektiivne kombinatsioon Sinu ilu heaks. Seerum on dermatoloogiliselt testitud.

La Cure Beauté - Näoseerum PH Balanced Prebiotic kasutamine

Kasutamine: Kanna seerum hommikuti ja õhtuti puhtale nahale ning masseeri õrnalt täieliku imendumiseni. Karbi sisekülgedel ilunipid.

La Cure Beauté - Näoseerum PH Balanced Prebiotic koostisosad

Koostisosad: Aqua (Water) Glycerin Octyldodecanol Caprylic/Capric Triglyceride Cetearyl Ethylhexanoate Gossypium Herbaceum (Cotton) Seed Extract Saccharomyces/Xylinum/ Black Tea Ferment Argania Spinosa Kernel Oil Tocopherol Lactitol Xylitol Sodium Pca Polysorbate 80 Isohexadecane Decyl Oleate Acrylamide/Sodium Acryloyldimethyltaurate Copolymer Hydroxyethylcellulose Sorbitan Oleate Cellulose Isopropyl Alcohol Sodium Acetate Potassium Sorbate Sodium Benzoate 1,2-Hexanediol Caprylyl Glycol Hydroxyacetophenone Parfum (Fragrance).

Näoseerum probiootikumidega: Kuidas seda kasutada ja mida otsida hea näoseerumi valimisel?

Näoseerumid on muutunud üha populaarsemaks osaks naha igapäevasest hooldusrutiinist. Need võimaldavad sügavamat ja intensiivsemat nahahooldust, olgu siis vananemisvastane või niisutav. Kuid paljudele jääb arusaamatuks, milles seisneb näokreemi ja näoseerumi erinevus ning miks me vajame just seerumit.

Seerumi roll nahahoolduses on varustada nahka aktiivainetega kiirelt ja efektiivselt vastavalt tootevalikule. Näiteks võivad seerumid sisaldada antioksüdante, niisutavat hüaluroonhapet, AHA/BHA happeid, Q10 koensüüme, niatsiinamiidi, retinooli ja tiamidooli. Seerum imendub nahka kiiremini kui näokreem ning sisaldab suuremat aktiivainete kontsentratsiooni, mis tagab suurema tõenäosuse, et aktiivained jõuavad sügavamatesse nahakihtidesse.

Kuid oluline on teada, et seerum tuleb nahale kanda enne näokreemi. Näokreem "lukustab" seerumi aktiivained nahakihtidesse ning võimendab kreemi toimeainete toimet. Seerumit võib nahale kanda pärast puhastamist ja toniseerimist, patsutades seda õrnalt nahale. Seejärel võiks oodata paarikümmet sekundit ja kanda nahale niisutav kreem, mis sisaldab juba SPF-faktorit või kasutada eraldi päikesekaitsekreemi SPF 30.
Mõned inimesed eelistavad kasutada ainult seerumit, jättes näokreemi vahele. See võib olla eriti sobiv rasusema nahaga inimestele, kuna seerum imendub kiiresti ega jäta nahale rasvast kihti. Kuid üldiselt soovitatakse seerumit kasutada kõigile, kuna see pakub intensiivset nahahooldust ja aktiivainete kontsentreeritust, mis vastavad erinevatele nahaprobleemidele.

Seerumid võivad olla väga mitmekesised ning nende valik võib tunduda keeruline. Õhtuti võiks eelistada aktiivsemaid seerumeid, mis toetavad naharakkude uuenemisprotsesse. Näiteks võib valida seerumi, mis sisaldab retinooli või AHA/BHA happeid. Öösel ei ole nahk otsese päikesevalguse käes ning aktiivainete kasutamine võib suurendada nahapõletuse riski päikese käes viibides.

Hommikuti võiks eelistada seerumeid, mis sisaldavad antioksüdante. Antioksüdandid aitavad neutraliseerida vabu radikaale, mis tekitavad naha sügavates kihtides kahjustusi. Samuti võiks kasutada päevakreemi, mis sisaldab SPF-faktorit päikesekaitseks. Valgustundlikkus püsib teatud määral ka hommikul, seega on oluline kaitsta nahka päikese kahjulike mõjude eest.

Näoseerum probiootikumidega on üks võimalus, kuidas täiendada oma nahahooldusrutiini. Probiootikumid võivad aidata tasakaalustada naha mikrofloorat, tugevdada naha kaitsebarjääri ning parandada naha üldist seisundit. Näoseerumid probiootikumidega võivad olla kasulikud erinevat tüüpi nahale, olgu see siis kuiv, rasune, tundlik või probleemne nahk.

Hea näoseerumi valimisel tuleks jälgida, et see sisaldaks piisavas kontsentratsioonis tõestatud toimega aktiivaineid. Samuti peaks seerum olema nahasõbralik ja keemiliselt stabiilne. Oluline on valida seerum vastavalt oma naha vajadustele, olgu selleks siis niisutus, toonuse tõstmine, vananemisvastane toime või muud spetsiifilised probleemid.

Näoseerumid on suurepärane lisand igapäevasesse nahahooldusrutiini, mis võimaldab sügavamat ja intensiivsemat nahahooldust. Seerumid pakuvad mitmesuguseid eeliseid, olgu see siis niisutus, vananemisvastane toime, toonuse tõstmine või probleemse naha hooldus. Oluline on valida õige seerum vastavalt oma naha vajadustele ning kasutada seda regulaarselt, et saavutada parimad tulemused.

Näoseerumi kasutamine võib olla suurepärane viis oma nahahooldusrutiini täiustamiseks. Oluline on järgida õiget järjekorda seerumi ja kreemi pealekandmisel ning valida sobivad tooted vastavalt oma naha tüübile ja vajadustele. Ära unusta ka päikesekaitsekreemi kasutamist, et kaitsta oma nahka kahjuliku päikesevalguse eest. Vali endale sobiv näoseerum probiootikumidega ning naudi tervislikku ja säravat nahka!