Frantsila - Jalakreem 100ml

Tootekood : 6416384070241

Orgaaniline jalakreem väsinud jalgade taaselustamiseks ja raviks.

Emakese Looduse värskendav jalakreem aitab jalgadel paremini toime tulla looduse kõige tõhusamate ja ohutumate vahenditega. Selles kasutatud toorained hooldavad ja muudavad jalad värskeks, pehmeks ja terveks.

20,90 € (Tax incl.)

Omadused

Ei sisalda: parabeene
Ei sisalda: mineraalõlisid
Ei sisalda: kunstlikke lõhnaaineid
Ei sisalda: kunstlikke värvaineid
Ei sisalda: GMO-d
Kellele?: Täiskasvanud
Kellele?: Seeniorid
Millisele keha piirkonnale?: Jalad
Mille puhul sobib?: Väsinud jalad
Mille puhul sobib?: Vereringe
Mille puhul sobib?: Kannalõhed
Toote puhtus: Mahe toode

Rohkem infot -

Frantsila - Jalakreem

Frantsila - Jalakreem on orgaaniline jalahooldustoode, mis on spetsiaalselt välja töötatud väsinud jalgade taaselustamiseks ja raviks. See kreem toidab ja hooldab jalgade nahka ning annab neile värskendava tunde. Jalakreem sisaldab looduslikest koostisosadest valmistatud toimeaineid, mis aitavad jalgadel paremini toime tulla väsitava päeva jooksul. Frantsila - Jalakreem tagab loomuliku pehmuse ja muudab jalad terveks ning värskeks. Lisaks on see kreem ka veganitele sobiv, kuna ei sisalda loomseid koostisosi.

Frantsila - Jalakreem on saanud inspiratsiooni emakese looduse tõhusatest ja ohututest vahenditest ning kasutab neid koostisosi, et pakkuda parimat võimalikku hooldust jalgadele. Kreem sisaldab mitmeid toitvaid ja niisutavaid komponente, mis aitavad taaselustada väsinud jalgu. Lisaks rahustavale ja värskendavale mõjule annab see kreem jalgadele loomuliku pehmuse ning muudab need terveks.

Jalakreem on värske ja värskendav toode, mis toob jalgadele kohese leevenduse ja lõõgastuse. Kreem imendub kiiresti nahka ning ei jäta jääkaineid ega rasvaseid jälgi. Sellel on meeldivalt kerge tekstuur, mis muudab selle kasutamise mugavaks ja nauditavaks.

Kasutades Frantsila -jalakreemi regulaarselt, saate anda oma jalgadele loomulikku pehmust ning värskendada neid pärast pikka päeva või intensiivset treeningut. Kreem aitab ka leevendada väsimustunnet ja pinget jalgades ning parandada vereringet.

Frantsila - Jalakreem koostisosad

Koostisosad: Aqua (Vesi), *Helianthus annuus (Auringonkukka) siemenöljy, *Rosa damascena (Ruusu) kukkaisvesi, *Alcohol denat. (Alkoholi denat.), Cetearyl Olivate (Setearyyliolivaatti), Sorbitan Olivate (Sorbitaaniolivaatti), Cetyl Alcohol (Setyylialkoholi), Cupressus sempervirens (Sypressi) eteerinen öljy, *Prunus amygdalus dulcis (Manteli) öljy, *Simmondsia chinensis (Jojoba) siemenöljy, *Aesculus hippocastanum (Hevoskastanja) siemenuutos, *Rosmarinus officinalis (Rosmariini) lehtiuute, *Calendula officinalis (Kehäkukka) kukkauutos, *Achillea millefolium (Siankärsämö) kukkauutos, *Urtica dioica (Nokkonen) lehtiuutos, *Taraxacum officinale (Voikukka) lehtiuutos, *Hypericum perforatum (Mäkikuisma) kukkauutos, *Plantago lanceolata (Heinäratamo) lehtiuutos, *Hyssopus officinalis (Iisoppi) uutos, Propanediol (Propaanidioli), Picea abies (Kuusi) uute, Olea europaea (Oliivi) lehtiuute, Pelargonium graveolens (Pelargoni) eteerinen öljy, Boswellia neglecta (Frankinsensi) eteerinen öljy, Rosa damascena (Ruusu) eteerinen öljy, Sodium Dehydroacetate (Natriumdehydroasetaatti), Xanthan Gum (Ksantaanikumi), Sodium Benzoate (Natriumbentsoaatti), Tocopherol (Tokoferoli, Luonnon E-vit.), Lactic Acid (Maitohappo), Menthol (Mentoli), *Urtica dioica (Nokkonen) kukkaterapeuttinen uutos, *Achillea millefolium (Siankärsämö) kukkaterapeuttinen uutos, *Taraxacum officinale (Voikukka) kukkaterapeuttinen uutos, **Limoneeni, **Linaloli, **Sitraali, **Sitronelloli, **Geranioli.

*Luomua
**Eteerisen öljyn luonnollinen osa

Tooted samas kategoorias