Rohkema info nägemiseks mine põhilehele »

Actyva - Tugevdav ja kaitsev juuksemask kõikidele juuksetüüpidele 1000ml

Viide:0246617

Juukseid taastav ja kaitsev mask kõikidele juustele. Ainulaadne BC komplekt taastab ka kõige kahjustatumad juuksed. Lisaks sisaldab naturaalseid ekstrakte rebasheinast ja punavetikast. Rebashein niisutab juukseid intensiivselt. Punavetikas teeb juuksed säravaks, siledaks ja kergeks. 

84,00 € KM-ga


Rohkem infot

Actyva - Tugevdav ja kaitsev juuksemask kõikidele juuksetüüpidele 1000ml

Actyva Nuova Fibra Mask

Juukseid taastav ja kaitsev mask kõikidele juustele. Ainulaadne BC komplekt taastab ka kõige kahjustatumad juuksed. Lisaks sisaldab naturaalseid ekstrakte rebasheinast ja punavetikast. Rebashein niisutab juukseid intensiivselt. Punavetikas teeb juuksed säravaks, siledaks ja kergeks. 

Kasutamine: pese juuksed Nuova Fibra šampooniga. Kanna mask niisketesse juustesse. Intensiivse hoolduse puhul hoia 5-10 minutit. Loputa. 

Maskil on Vegan Cosmetic sertifikaadid.

Nuova Fibra sari -  juuste tervis ennekõike!

See sari on loodud hoolitsuseks kahjustatud juustele. Taastab tugevuse, ilu, tekstuuri ja terve välimuse. Taastav omadus on garanteeritud ekslkusiivse Bond Creator Complexi abil, mis koosneb naturaalselt esinevatest molekulidest, mis käituvad sünergiliselt, taastades disulfiid sidemeid juustes, et eemaldada kahju, mis on tekkinud füüsilise, mehaanilise ja keemilise kahjustuse tagajärjel läbi aja.

Actyva - Tugevdav ja kaitsev juuksemask kõikidele juuksetüüpidele koostisosad

Koostisosad: AQUA (WATER/EAU), CETEARYL ALCOHOL, BEHENTRIMONIUM CHLORIDE, GLYCERIN, AMODIMETHICONE, POTATO STARCH MODIFIED, DICETYLDIMONIUM CHLORIDE, CETYL ESTERS, PARFUM (FRAGRANCE), ISOPROPYL ALCOHOL, PHENOXYETHANOL, CAPRYLYL GLYCOL, PROPYLENE GLYCOL, POTASSIUM SORBATE, TRIDECETH-12, ALLANTOIN, CITRIC ACID, OLEA EUROPAEA OIL UNSAPONIFIABLES (OLEA EUROPAEA (OLIVE) OIL UNSAPONIFIABLES), SHIKIMIC ACID, POLYQUATERNIUM-80, CETRIMONIUM CHLORIDE, DISODIUM EDTA, LYSINE HYDROCHLORIDE (LYSINE HCl), ZINC PCA, PROLINE, DMDM HYDANTOIN, BUTYLENE GLYCOL, HYDROLYZED PEA PROTEIN, SELAGINELLA LEPIDOPHYLLA EXTRACT, LEUCONOSTOC/RADISH ROOT FERMENT FILTRATE, HYPNEA MUSCIFORMIS EXTRACT, SUCROSE, SORBIC ACID, AMARANTHUS CAUDATUS SEED EXTRACT.

Kuidas valida ja kasutada juuksemaski juustele?

Juuksemask on üks olulisemaid juuksehooldustooteid, mis aitab juukseid tervendada, toita ja kaitsta. Kasutades õiget juuksemaski, võib see muuta juuksed tugevamaks, siledamaks ja elujõulisemaks. Kuid paljud inimesed ei tea, kuidas valida õiget juuksemaski ega kuidas seda õigesti kasutada. Selles artiklis jagame teiega näpunäiteid, kuidas valida ja kasutada juuksemaski juustele, et saaksite nautida kaunilt hooldatud ja tervislikke juukseid.

Miks kasutada juuksemaski?

Juuksemaskid on olulised juuksehooldustooted, mis pakuvad intensiivset hooldust juustele. Maskid toidavad juukseid sügavalt, siluvad juuste struktuuri ning muudavad need vastupidavamaks ja tervemaks. Lisaks pakuvad juuksemaskid ka kaitset välismõjude eest, nagu päike, kare vesi, tuul ja külma ilm. Need aitavad vähendada juuste murdumist, lõhenemist ja otste kahjustusi ning soodustavad juuste taastumist ja kasvu. Juuksemaskid on saadaval erinevate juuksetüüpide jaoks ning neid on lihtne kasutada igapäevases juuksehooldusrutiinis.

Kuidas valida õiget juuksemaski?

Õige juuksemaski valimine on oluline, et see vastaks teie juuste vajadustele ja eesmärkidele. Siin on mõned näpunäited, mida meeles pidada juuksemaski valimisel:

  1. Juuksetüüp: Alustuseks arvestage oma juuksetüübiga. Kas teil on kuivad, kahjustatud, õhukesed või rasused juuksed? Valige mask, mis on spetsiaalselt loodud teie juuksetüübi jaoks.

  2. Eesmärk: Mõelge, millist mõju soovite juuksemaskiga saavutada. Kas soovite niisutust, toitaineterikast hooldust, taastamist või volüümi? Valige mask, mis vastab teie eesmärkidele.

  3. Koostisosad: Uurige juuksemaski koostisosi. Otsige tooteid, mis sisaldavad tervislikke toimeaineid, nagu vitamiinid, mineraalid, õlid ja taimeekstraktid. Vältige tooteid, mis sisaldavad kahjulikke kemikaale ja sulfaate.

  4. Arvustused ja soovitused: Lugege teiste inimeste arvustusi ja soovitusi juuksemaskide kohta. Vaadake, millised tooted on saanud positiivset tagasisidet ja millised on populaarsed juuksehooldusbrändid.

  5. Hind: Kaaluge ka hinda, kuid ärge valige ainult odavaimat või kõige kallimat varianti. Hinnake hinna ja kvaliteedi suhet ning veenduge, et valitud mask vastab teie ootustele.

Kuidas kasutada juuksemaski?

Juuksemaski õige kasutamine on oluline, et saada sellest maksimaalset kasu. Siin on mõned sammud, mida järgida juuksemaski kasutamisel:

  1. Pese juuksed šampooniga: Enne juuksemaski kasutamist peske juuksed šampooniga, et eemaldada mustus, õlid ja tootejäägid. Loputage juuksed hoolikalt puhtaks ja pigistage liigne vesi välja.

  2. Kanna mask juustele: Kanna juuksemaski juustele, keskendudes eriti juuste kesk- ja otsaosale. Võta sobiv kogus maski ja jaota see ühtlaselt juustele, alustades juuste keskelt ja liikudes otste suunas. Vältige maski kandmist peanahale.

  3. Masseeri õrnalt: Masseeri juuksemaski õrnalt juustesse, et see paremini imenduks ja toimiks. Kasuta sõrmeotsteid, et masseerida maski juuste sisse ja tekitada lõõgastav efekt.

  4. Lase mõjuda: Jäta juuksemask juustele mõjuma vastavalt toote juhendile. Mõned maskid vajavad mõne minuti, teised aga pikema aja, näiteks 20-30 minutit. Kasuta seda aega lõõgastumiseks või tee samal ajal muid toimetusi.

  5. Loputa hoolikalt: Pärast mõjumisaega loputa juuksed hoolikalt puhta veega. Veendu, et kõik maski jäägid oleksid juustest korralikult välja loputatud.

  6. Vajadusel kasuta palsamit: Mõned juuksemaskid võivad vajada peale loputamist veel palsami kasutamist. Kui tootja soovitab palsamit kasutada, kanna see juustele ja loputa seejärel uuesti hoolikalt puhta veega.

  7. Kuivata ja stiliseeri juuksed: Pärast juuksemaski kasutamist kuivata juuksed rätikuga ja seejärel stiliseeri need vastavalt soovile. Kasuta soengu loomiseks juuksefööni, sirgendajat või lokitangid vastavalt oma eelistustele.

Juuksemaski kasutamise sagedus

Juuksemaski kasutamise sagedus sõltub juuste seisundist ja vajadustest. Üldiselt soovitatakse kasutada juuksemaski vähemalt kord nädalas. Kui juuksed on eriti kuivad, kahjustatud või elutud, võib maski kasutada isegi mitu korda nädalas. Oluline on jälgida juuste reaktsiooni ja kohandada maski kasutamise sagedust vastavalt vajadusele.

Juuksemaski ja palsami erinevus

Juuksemask ja palsam on mõlemad juuksehooldustooted, kuid nende eesmärk ja kasutusviis võivad erineda. Juuksemask on intensiivsem hooldustoode, mis toidab ja parandab juukseid sügavuti. Seda kasutatakse tavaliselt pärast šampooniga pesemist ja jäetakse juustele mõjuma teatud ajaks enne loputamist. Palsam seevastu on kergem hooldustoode, mis aitab siluda juuste pinda, muutes need pehmemaks ja kergemini kammitavaks. Palsamit kasutatakse tavaliselt pärast juuksemaski või šampooni kasutamist, et lukustada niiskust juustesse ja anda neile lõplik viimistlus.

Järeldus

Juuksemask on oluline osa juuksehooldusrutiinist, mis aitab parandada juuste seisundit ja muuta need tervemaks ning kaunimaks. Õige juuksemaski valimine ja kasutamine aitab saavutada maksimaalset tulemust. Oluline on arvestada oma juuksetüübi, eesmärkide ja vajadustega ning järgida tootja juhiseid. Regulaarne juuksemaski kasutamine võib anda teie juustele tugevuse, sära ja elujõu, mida olete alati soovinud. Nii et leidke endale sobiv juuksemask ja nautige kaunilt hooldatud ja tervislikke juukseid!