Rohkema info nägemiseks mine põhilehele »

Actyva - Rikkalikult toitev juuksemask 200 ml

Viide:8020936072621

Rikkalikult toitev mask väga kuivadele, tuhmidele ja töödeldud juustele. Mask sisaldab naturaalset kaeraproteiini ja rikkalikult oliiviõlirasvu, mis toidavad juukseid intensiivselt. Annavad neile sära, elastsust, kammitavust ja kergust. Lisaks tugevdab kaeraproteiin juuksekiudu ja muudab selle vastupidavamaks.

30,40 € KM-ga


Rohkem infot

Rikkalikult toitev juuksemask

Actyva Nutrizone Ricca Mask 

Rikkalikult toitev mask väga kuivadele, tuhmidele ja töödeldud juustele. Mask sisaldab naturaalset kaeraproteiini ja rikkalikult oliiviõlirasvu, mis toidavad juukseid intensiivselt. Annavad neile sära, elastsust, kammitavust ja kergust. Lisaks tugevdab kaeraproteiin juuksekiudu ja muudab selle vastupidavamaks.

NUTRI SYSTEM'i sarja koostissesse kuuluvad:

  • Kaeraproteiin

  • Oliiviõli

  • Niisutavad, pehmendavad ja säraga rikastatud komponendid

  • Staatilise elektriga võitlevad aktiivsed koostisosad

Nutrizone sari -  taasta kuivade juuste loomulik niiskustasakaal!

On mitmeid põhjuseid, miks juuksed on kuivad. Osadel inimestel ei tooda peanahk õiges koguses rasu. Seetõttu on nende peanahk ja juuksed äärmiselt kuivad. Samuti muudab juuksed kuivaks pidev töötlus, nii keemiline (värv, lokk... ) kui mehaaniline (föön, tangid...).

Actyva on kuivade juuste raviks loonud Nutrizione liini. Tooted niisutavatest ja pehmendavatest koostisosadest, mis muudavad kuivad juuksed pehmeks, säravaks, kergeks ja lihtsasti kammitavaks.

Tooted on loodussõbralikud ja sisaldavad naturaalseid taimede ekstrakte. Puuduvad kunstlikud värv- ja lõhnaained. 

Koostisosad: Aqua (WATER/EAU), Cetearyl Alcohol, Behentrimonium Chloride, Amodimethicone, Cetyl Esters, Isostearyl Neopentanoate, Phenoxyethanol, Caprylyl Glycol, Glyceryl Linoleate, Trideceth-12, Glyceryl Oleate, C11-15 Pareth-7, Laureth-9, Glycerin, Citric Acid, Cetrimonium Chloride, Olive Glycerides, Disodium Edta, Dmdm Hydantoin, Glyceryl Linolenate, Avena Sativa Peptide (Avetna Sativa (Oat) Peptide), Sodium Benzoate, Benzoic Acid, Parfum, Hexyl Cinnamal, Linalool.

Juuksemaskid on muutunud üha populaarsemaks juuste hoolduse meetodiks, mis võib anda juustele vajalikke toitaineid ning muuta need tervemaks ja siledamaks. Kuid paljud inimesed ei tea, kuidas juuksemaski õigesti kasutada. Selles artiklis jagame teiega parimaid nõuandeid juuksemaskide kasutamiseks kodus, et saaksite oma juustele parimat hooldust pakkuda.

Mis on juuksemask?

Juuksemask on spetsiaalselt formuleeritud toode, mis on rikastatud toitainete ja niisutavate koostisosadega ning mõeldud juuste sügavaks hooldamiseks. Maskide koostises võib leida erinevaid toimeaineid nagu proteiinid, vitamiinid, taimeekstraktid ja õlid, mis aitavad tugevdada juukseid, parandada nende struktuuri ja niisutada neid sügavuti. Juuksemaskid on saadaval erinevates variantides vastavalt juuste vajadustele, nagu kuivadele juustele mõeldud niisutavad maskid, kahjustatud juustele mõeldud taastavad maskid ja värvitud juustele mõeldud säilitavad maskid.

Kuidas valida õige juuksemask?

Õige juuksemaski valimine on oluline, et tagada juustele parim hooldus. Siin on mõned näpunäited, mis aitavad teil valida just teie juuste jaoks sobiva maski:

  1. Juuksetüüp: Arvestage oma juuste tüübiga, kas need on kuivad, kahjustatud, õhukesed või rasused. Erinevad juuksetüübid vajavad erinevaid toitaineid ja hooldust, seega valige mask, mis on spetsiaalselt formuleeritud teie juuste tüübile.

  2. Juuste seisukord: Kui teie juuksed on kahjustatud või töödeldud (värvitud, keemiliselt sirgendatud jne), valige mask, mis on suunatud kahjustatud juuste taastamisele ja parandamisele. Sellised maskid sisaldavad sageli proteiine ja taastavaid koostisosi, mis aitavad tugevdada juukseid ja vähendada kahjustuste teket.

  3. Koostisosad: Lugege hoolikalt maski koostisosade loetelu ja otsige tooteid, mis sisaldavad looduslikke ja kvaliteetseid koostisosi. Vältige maskide kasutamist, mis sisaldavad kahjulikke kemikaale või liiga palju sünteetilisi lõhnaaineid.

  4. Eesmärk: Mõelge, millist konkreetset eesmärki soovite juuksemaskiga saavutada. Kas soovite niisutada kuivi juukseid, taastada kahjustatud juukseid, anda sära tuhmidele juustele või pikendada värvitud juuste eluiga? Valige mask vastavalt sellele, millist tulemust soovite saavutada.