Rohkema info nägemiseks mine põhilehele »

Sapone di un Tempo - Juuksemask, toitev 200ml

Viide:SAP2879

Orgaaniline ja loodussõbralik toitev juuksemask orgaanilise aaloe mahlaga niisutab ja kaitseb juukseid. Kookosõliga rikastatud mask soodustab juuksekasvu tänu keemilise koostise sarnasusele juuksekiududega, mis aitab kaasa maski imendumisele.

11,65 € KM-ga


Rohkem infot

Sapone di un Tempo - Juuksemask, toitev 200ml

Orgaaniline ja loodussõbralik toitev juuksemask orgaanilise aaloe mahlaga niisutab ja kaitseb juukseid. Kookosõliga rikastatud mask soodustab juuksekasvu tänu keemilise koostise sarnasusele juuksekiududega, mis aitab kaasa maski imendumisele. Sheavõi toidab, niisutab ja pehmendab juukseid, mangovõi on oluline küllastumata rasvhapete allikas, murumuruvõi niisutab ja parandab juuste elastsust.

Sobib veganitele.
Valmistatud Itaalias.

Sapone di un Tempo - Juuksemask, toitev kasutamine

Kasutamine: pärast juuste shampooniga pesemist kanna mask kogu juuksepikkusele ja lase 2-5 minutit mõjuda (olenevalt juuste kuivusastmest) ning loputa hoolikalt.

Sapone di un Tempo - Juuksemask, toitev koostisosad

Koostisosad: Aqua, Aloe Barbadensis Leaf Juice*, Cetearyl Alcohol, Behenamidopropyl Dimethylamine, Cocos Nucifera Oil, Glyceryl Caprylate Caprate, Butyrospermum Parkii Butter*, Glycerin, Sorbitol, Distearoylethyl Dimonium Chloride, Ethylhexyl Stearate, Lactic Acid,  Astrocaryum Murumuru Seed Butter, Mangifera Indica Seed Butter, Inuline, Xanthan Gum, Sodium Gluconate, Tocopherol, Benzyl Alcohol, Benzoic Acid, Dehydroacetic Acid, Parfum**.

*mahepõllundusest

** hüpoallergeenne aroom

Miks kasutada toitvat juuksemaski?

Juuksemask pakub juustele ülimat toitmist ja niisutamist. Olenemata sellest, kas teil on kuivad, kahjustatud või keemiliselt töödeldud juuksed, võib toitev juuksemask teha imet, et taastada juuste tervis ja elujõud. Erinevalt tavalistest palsamitest tungib juuksemask sügavale juuksekiudu, pakkudes intensiivset niiskust ja toitaineid. See on eriti oluline nende jaoks, kellel on kuivad või kahjustatud juuksed, sest see aitab juukseid seestpoolt parandada ja tugevdada.

Üks peamisi eeliseid toitva juuksemaski kasutamisel on see, et see aitab taastada juuste loomulikku niiskustasakaalu. Meie juuksed puutuvad sõltuvalt inimesest vähem või rohkem kokku näiteks kuumtöötlemisega, saaste ja keemilise töötlemisega, mis võivad juuksed jätta kuivaks ja hapraks. Kasutades juuksemaski, mis sisaldab toitvaid koostisosi, nagu argaaniaõli, sheavõi või kookosõli, saate taastada kaotatud niiskuse.

Toitev juuksemask ei paku mitte ainult niisutust, vaid aitab ka parandada teie peanaha üldist tervist. Terve peanahk on juuste kasvu ergutamiseks ja kõõma ning sügeluse vältimiseks hädavajalik. Toitvad koostisained juuksemaskis aitavad rahustada ja tasakaalustada peanahka, vähendades ärritust või põletikku. Lisaks juuste parandamisele ja niisutamisele aitab toitev juuksemask suurendada nende loomulikku sära. Aja jooksul võivad meie juuksed muutuda toodete, saasteainete ja keskkonnategurite tõttu tuhmiks ja elutuks - toitev juuksemask on hea võimalus juuste hellitamiseks ja neile sära andmiseks.