Rohkema info nägemiseks mine põhilehele »

Actyva - Juuste väljalangemise vastu võitlev losioon 100ml

Viide:8020936077794

Juuste väljalangemist peatav ja nende kasvu soodustav losioon. Sisaldab PF kompleksi rohelisest teest, lehispuust, tsingist ja glütsiinist. Lisaks patendeeritud Velian kompleksi neljast orgaanilisest taimest- kummel, vägihein, lina ja käokuld. Losioon sisaldab ka mentooli, kofeiini, kääbuspalmiekstrakti ja viinamarja- ning kanepiseemneekstrakti. Tänu toimeainetele peatub juuste väljalangemine ja pikeneb anageeni ehk aktiivse juuksekasvu faas.

52,80 € KM-ga


Rohkem infot

Actyva - Juuste väljalangemise vastu võitlev losioon 100ml

KEMON ACTYVA P FACTOR LOTION

Juuste väljalangemist peatav ja nende kasvu soodustav losioon. Sisaldab PF kompleksi rohelisest teest, lehispuust, tsingist ja glütsiinist. Lisaks patendeeritud Velian kompleksi neljast orgaanilisest taimest- kummel, vägihein, lina ja käokuld. Losioon sisaldab ka mentooli, kofeiini, kääbuspalmiekstrakti ja viinamarja- ning kanepiseemneekstrakti. Tänu toimeainetele peatub juuste väljalangemine ja pikeneb anageeni ehk aktiivse juuksekasvu faas. Juuksed saavad juurde tugevust ning elujõudu. Losioon sisaldab 93%

naturaalseid taimi, mis kasvatatud Eco Bio laboris. Losioonil on Vegan Cosmetic sertifikaadid!

Dermatoloogiliselt testitud. Pakend on Green PE sertifikaadiga.

Actyva - Juuste väljalangemise vastu võitlev losioon kasutamine

Kasutamine: peale juuste pesemist P Factor šampooni ja palsamiga, masseeri losioon peanahale.Losioon jääb peanahale, ei loputata maha. Intensiivse ravi korral kasutada losiooni 3 korda nädalas vähemalt 4 kuud.

Ennetava või hooldava ravi korral kasutada losiooni 2 korda nädalas vähemalt 2 kuud.