Rohkema info nägemiseks mine põhilehele »

I Provenzali - Nahka kaitsev ja rahustav kreem, 75ml

Viide:8025796009602

Rahustav SOS kreem saialillega annab kiire leevenduse tundlikule ja õrnale nahale. Tõhusa niisutava ja rahustava toimega valem aitab taastada naha hüdrolipiidset barjääri tänu sheavõi ja aaloe kõrgele kontsentratsioonile. Aitab nahka rahustada ja leevendada väliskeskkonna mõjurite nagu külm, tuul, päike põhjustatud punetuste ja ärrituste eest. 

9,10 € KM-ga


Rohkem infot

I Provenzali - Nahka kaitsev ja rahustav kreem, 75ml

Rahustav SOS kreem saialillega annab kiire leevenduse tundlikule ja õrnale nahale. Tõhusa niisutava ja rahustava toimega valem aitab taastada naha hüdrolipiidset barjääri tänu sheavõi ja aaloe kõrgele kontsentratsioonile. Aitab nahka rahustada  ja leevendada väliskeskkonna mõjurite nagu külm, tuul, päike põhjustatud punetuste ja ärrituste eest. Lõhnastatud lavendli ja salvei eeterlike õlidega. Suurema efektiivsuse tagamiseks on loodud kontsentreeritud segu 50% Calendula Officinalis'e värskete õite fütoderivaatidest, millest 10% on ematinktuur ja 40% taimeekstraktid. Koosneb 99,1%  looduslikest või looduslikku päritolu koostisosadest. Sobib veganitele.

I Provenzali - Nahka kaitsev ja rahustav kreem kasutamine

Kasutamine: Kandke kuivale nahale, millal iganes soovite nahale leevendust ning masseerige kuni täieliku imendumiseni. Tänu rikkalikule, kuid mitte rasvasele tekstuurile annab see kuivale ja lõhenenud nahale kohese toime- ja heaolutunde, jättes selle meeldivalt lõhnavaks. Ideaalne ka öömaskina kätele ja jalgadele ning välistest mõjuritest ärritunud piirkondadele. 
Ärge kandke silmade ja limaskestade lähedusse! Kandke tervele, puhtale ja kuivale nahale. Juhuslikul silma sattumisel loputage hoolikalt veega. Kõik muudatused toote välimuses tulenevad selle loomulikkusest ega muuda selle ohutust ega kosmeetilisi omadusi.  

I Provenzali - Nahka kaitsev ja rahustav kreem koostisosad

Koostis: Calendula Officinalis Flower Water,Aloe Barbadensis Leaf Juice,Aqua (Water),Butyrospermum Parkii Butter (Butyrospermum Parkii (Shea) Butter),Propanediol,Prunus Amygdalus Dulcis Oil (Prunus Amygdalus Dulcis (Sweet Almond) Oil),Behenyl Alcohol,Betaine,Caprylic/Capric Triglyceride,Polyglyceryl-3 Stearate,Alcohol,Glyceryl Stearate Citrate,Calendula Officinalis Flower Extract,C 10-18 Triglycerides,Chamomilla Recutita Flower Extract (Chamomilla Recutita (Matricaria) Flower Extract),Lavandula Hybrida Oil,Salvia Officinalis Oil (Salvia Officinalis (Sage) Oil),Helianthus Annuus Seed Cera (Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Wax),Helianthus Annuus Seed Oil (Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil),Tocopherol,Glycine Soja Oil Unsaponifiables (Glycine Soja (Soybean) Oil Unsaponifiables),Helianthus Annuus Seed Oil Unsaponifiables (Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil Unsaponifiables),Xanthan Gum,Glycerin,Ascorbyl Palmitate,Glyceryl Caprylate,Glyceryl Caprate,Triethyl Citrate,Citric Acid,Limonene,Linalool,Sodium Benzoate,Potassium Sorbate,Benzoic Acid