Reial - Aprikoosiseemneõli 50ml

Tootekood : REI06

Puhas, aroomikas ja luksuslik 100% aprikoosiseemneõli tõstab naha kaitsevõimet ning on toitaineterikas, pehmendav ja nahka niisutav õrn õli, mis sobib igat tüüpi nahale. See on suurepärane nii kehale, näole, juustele kui ka küüntele ning sobib suurepäraselt ka beebide tundlikule nahale, kuna see on üks kõige vähem allergiat tekitavaid õlisid.

16,00 € (Tax incl.)

Omadused

Omadused: Vananemisvastane
Omadused: Pehmendav
Omadused: Põletikuvastane
Omadused: Elastsust suurendav
Omadused: Niisutav
Omadused: Toitev
Sobivus: Kõikidele nahatüüpidele
Sisaldab: A-vitamiini
Sisaldab: E-vitamiini
Olek: Eeterlik õli
Kellele?: Seeniorid
Kellele?: Naistele
Kellele?: Meestele
Kellele?: Beebid ja väikelapsed (0-3)
Kellele?: Lapsed ja noored (3-18)
Kellele?: Täiskasvanud
Millisele keha piirkonnale?: Juuksed
Millisele keha piirkonnale?: Küüned
Millisele keha piirkonnale?: Nahk
Millisele keha piirkonnale?: Nägu
Mille puhul sobib?: Kuivale nahale
Mille puhul sobib?: Normaalsele nahale
Mille puhul sobib?: Vananevale nahale
Mille puhul sobib?: Küünte tugevdamine
Mille puhul sobib?: Liigeste valu
Mille puhul sobib?: Naha tugevdamine
Toote puhtus: Looduslik toode
Toote puhtus: Kõrge puhtusaste

Rohkem infot -

Reial - Aprikoosiseemneõli 50ml

Puhas, aroomikas ja luksuslik 100% aprikoosiseemneõli tõstab naha kaitsevõimet ning on toitaineterikas, pehmendav ja nahka niisutav õrn õli, mis sobib igat tüüpi nahale. See on suurepärane nii kehale, näole, juustele kui ka küüntele ning sobib suurepäraselt ka beebide tundlikule nahale, kuna see on üks kõige vähem allergiat tekitavaid õlisid. Tänu oma kergele tekstuurile imendub see kiiresti ega jäta nahale ebameeldivat rasvakihti.

See on efektiivne terapeutiline massaažiõli, soovitatav vananevale, tundlikule, põletikulisele ja kuivale nahale ning aitab taastada naharakke. Samuti leevendab see liigese- ja kehavalusid, parimate tulemuste saavutamiseks kanna õli enne magamaminekut. Õli imendub paremini niiskel nahal.

Aprikoosiseemneõli pärineb metsikutelt puudelt Himaalaja mägedest, mis kasvavad ilma pestitsiidide ja väetisteta, täpselt nii, nagu loodus seda parimaks peab. See ei ole farmiõli, vaid kogutakse Himaalaja mägede orgudes looduslikult erinevatest küladest, kus kasvavad puud - mõnes külas on 3 puud, teises 4 jne. Kohalikud naised koguvad seemned käsitsi kokku ja seejärel tuuakse need Kullu külla, kus need kuivatatakse spetsiaalsetes anumates päikese käes, olles pealt kaetud võrguga. Seejärel purustatakse seemneluu kergelt, et eraldada aprikoosituum koorest. Naised eraldavad tuumad käsitsi, toimub viimane kuivatus päikse käes ja seejärel on tuumad valmis pressiks. 

Külmpressitud õli, mis on saadud hoolikalt valitud mõrudatest aprikoosiseemnetest, pärineb Indiast pärit "Ghani traditsioonist". Puhtal aprikoosituumaõlil on meeldiv magus lõhn ja kaunis kuldkollane värvus. See on rikkalikult aromaatne ja siidine.

Õlis sisalduvad A- ja E-vitamiinid ning rohkesti oleiinhapet ja linoolhapet. Oleiinhape muudab naha pehmeks, elastseks, uuendab naharakke ja omab põletikuvastast toimet. Linoolhape aitab taastada naha kaitsevõimet ja säilitada naha niiskustasakaalu.

See õli leevendab nahaärritusi ja sobib suurepäraselt tundliku ja kuiva naha hooldamiseks. Samuti ennetab see naha enneaegset vananemist ja elustab väsinud nahka. Seda võib kasutada ka tundliku, ärritunud, põletikulise, kuiva ja kuperoosa naha korral.

Õli imendub hästi ja aitab teistel koostisosadel samuti hästi imenduda, jättes nahale rasvase kihi.

Kasutades seda õli ei aita sa mitte ainult ennast vaid toetad India Himaalaja mägiküla naiste ühendusi.

Hoia pimedas, otsese päikese eest eemal.

Reial - Aprikoosiseemneõli kasutamine

Hea nii kehale, näole, juustele kui küüntele ning sobib imehästi ka beebide õrnale nahale, kuna on üks kõige vähem allergiat tekitav õli. Tänu oma kergele tekstuurile on see õli kiiresti imenduv ega jäta nahale ebameeldivat õlikihti.
Tõhus teraapiline massaažiõli, soovituslikult vananevale, tundlikule, põletikus ja kuivale nahale, taastab naharakke.
Leevendab liiges- ja kehavalusid, sel juhul määri parimaks tulemuseks enne magamaminekut.  
Õli imendub paremini niiskel nahal.

Reial - Aprikoosiseemneõli koostis

Sisaldab vitamiine A ja E ning rikkalikult oleiin- ja linoolhapet. Oleiinhape muudab naha pehmeks, elastseks, uuendab naharakke ning on põletikuvastase toimega. Linoolhape aitab taastada naha kaitsevõimet ja säilitada naha niiskusetaset.

Tooted samas kategoorias