Rohkema info nägemiseks mine põhilehele »

Azetabio - Mähkmekreem Incha Inchi õli ja Algae merevetika pulbriga, 50 ml

Viide:8051566730261

  • Hoiab naha kuivana
  • Kaitset pakuvad talgi- ja keemiavaba talk, Incha Inchi õli ja Algae merevetika pulber
  • Hoiab ära punetuse ja haudumise
  • Mähkmekreem on pakendatud õhukindlasse tuubi, et toode oleks bakterite vaba ja selle värskus säiliks
10,01 € KM-ga


Rohkem infot

Azetabio - Mähkmekreem Incha Inchi õli ja Algae merevetika pulbriga, 50 ml

Kreemise konsistentsiga mähkmekreemis pakuvad kaitset talgi- ja keemiavaba talk, Incha Inchi õli ja Algae merevetika pulber, mis hoiavad naha kuivana. Nahk on punetuste ja haudumiste vaba.

Toode sisaldab nii-öelda talgivaba talki, millest on eemaldatud talgile omased koostisosad nagu asbest ja mineraalid.

Azetabio - Mähkmekreem Incha Inchi õli ja Algae merevetika pulbriga kasutamine

Kasutamine: Kanna kreemi peale vannitamist piirkondadesse, kus tekib kergelt haudumisi või mähkmelöövet. Toode ei ummista poore. Peale kasutamist on nahk siidine ja maheda lõhnaga.

Azetabio - Mähkmekreem Incha Inchi õli ja Algae merevetika pulbriga koostisained

Koostisained: AQUA; BUTYROSPERMUM PARKII BUTTER; GLYCERIN*; TALC; CETEARYL ALCOHOL; GLYCERYL STEARATE; SODIUM STEAROYL LACTYLATE;  BISABOLOL; TOCOPHERYL ACETATE; GLUCOSE; CHONDRUS CRISPUS POWDER; TOCOPHEROL; GLUCONOLACTONE; PARFUM; XANTHAN GUM; SODIUM BENZOATE; SODIUM DEHYDROACETATE; PHYTIC ACID; LACTIC ACID.

Mis on mahkmelööve ja miks see tekib?

Mahkmelööve on ärritus, mis võib tekkida beebi naha kokkupuutel mähkme, uriini ja väljaheitega. Beebi nahk on esimestel elukuudel väga õrn ja vastuvõtlik ärritustele. Pikemaajaline kokkupuude märja mähkmega võib põhjustada naha punetust, kipitust ja isegi villide või haavandite teket.

Mahkmelöövet võivad soodustada mitmed tegurid, sealhulgas:

  • Sobimatu mähkme valik: Mõned mähkmed võivad olla beebi naha jaoks liiga karmid või põhjustada ärritust. On oluline leida sobivad mähkmed, mis on pehmed ja mugavad ning ei hõõru beebi nahka.
  • Marja mähkme kasutamine: Kui mähe jääb märjaks liiga kauaks, võib see ärritada beebi nahka ja soodustada lööbe teket.
Tundlik nahk: Mõned beebid võivad olla loomulikult tundlikuma nahaga, mis muudab nad mahkmelööbe suhtes vastuvõtlikumaks.

Mahkmelööbe ennetamine

Mahkmelööbe ennetamine on oluline samm, et hoida beebi nahk tervena ja ärritustest vaba. Järgige neid näpunäiteid, et vältida mahkmelööbe teket:

1. Regulaarne mähkmete vahetamine

Vahetage beebi mähkmeid regulaarselt, et hoida nahk kuivana ja ärritust vältida. Värske mähe aitab vähendada niiskust ja hoida nahka tervena. Kõige parem on vahetada mähet iga 2-3 tunni tagant või niipea, kui see saab märjaks või määrdub. 

2. Õige mähkme valimine

Valige beebile sobivad mähkmed, mis on pehmed, imavad ja hästi sobivad. Mähkmed ei tohiks olla liiga tihedad ega liiga lõdvad. Proovige erinevaid mähkmekaubamärke, et leida beebile kõige sobivamad.

3. Õrn nahahooldus

Puhastage beebi nahka õrnalt sooja veega ja vältige tugevate seebide või pesuvahendite kasutamist. Liigne hõõrumine võib ärritust suurendada. Pärast puhastamist kuivatage nahk õrnalt ja laske sellel õhu käes kuivada.

4. Mähkmepiirkonna õhutamine

Laske beebi nahal aeg-ajalt õhku saada. Tehke "õhuvanne", laske lapsel mõnda aega ilma mähkmeta olla. See võimaldab nahal hingata ja vähendab niiskust, mis võib põhjustada ärritust.