Rohkema info nägemiseks mine põhilehele »

NAÏF - Nahka rahustav ja parandav mähkmekreem, lõhnatu 75ml

Viide:8719325317954

NAÏF nahka rahustav ja parandav mähkmekreem sisaldab looduslikku päritolu tsinki, mis pakub kiiret leevendust mähkmeärrituse korral. Rahustab, parandab ja toidab nahka samal ajal. Naïf’s mähkmekreem on lõhnavaba ja ei sisalda eeterlikke õlisid, seega saad kreemi kasutada ka kahjustatud naha kaitsmiseks.

12,66 € KM-ga

Seda toodet ei ole enam laos

Rohkem infot

NAÏF - Nahka rahustav ja parandav mähkmekreem, lõhnatu 75ml

NAÏF nahka rahustav ja parandav mähkmekreem sisaldab looduslikku päritolu tsinki, mis pakub kiiret leevendust mähkmeärrituse korral. Rahustab, parandab ja toidab nahka samal ajal. Sisaldab nahale kasulikke koostisosi nagu kummel, E-vitamiin, makadaamiaõli ja toidavad nahka.

Naïf’s mähkmekreem on lõhnavaba ja ei sisalda eeterlikke õlisid, seega saad kreemi kasutada ka kahjustatud naha kaitsmiseks.

  • Esmaabi mähkmeärrituse korral
  • Looduslikud koostisosad
  • Sobib kõikidele nahatüüpidele, kaasa arvatud väga kuiv ja ekseemiga nahk
  • Rahustava kummeli, tsingi ja E-vitamiiniga
  • Looduslikul tsingil on rahustavad ja parandavad omadused
  • Ei sisalda mineraalõli, mikroplasti ega parabeene
  • Dermatoloogiliselt testitud
  • 100% vegan ja ookeanisõbralik

NAÏF - Nahka rahustav ja parandav mähkmekreem koostisosad

Aqua/Water, Zinc Oxide, Caprylic/Capric Triglyceride, Sorbitan Olivate, Polyglyceryl-2 Dipolyhydroxystearate, Glycerin, Magnesium Sulfate, Phenethyl Alcohol, Prunus Amygdalus Dulcis (Sweet Almond) Oil, Persea Gratissima (Avocado) Oil, Macadamia Integrifolia Seed Oil, Gossypium Herbaceum (Cotton) Seed Oil, Tocopherol, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Bisabolol, Hydrogenated Castor Oil, Caprylyl Glycol, Propanediol, Lactic Acid, Sodium Hydroxide

Mahkmelööve, mida tuntakse ka kui pepulöövet, on tavaline probleem, millega paljud vanemad oma beebidega silmitsi seisavad. See on mähkmega kaetud naha piirkonna ärritus, mis võib olla beebile ebamugav ja põhjustada valu.

Mahkmelööbe ravi

Kui beebil tekib mahkmelööve, on oluline võtta meetmeid selle ravimiseks ja ärrituse leevendamiseks. Mõningad neist on:

1. Puhastamine ja kuivatamine

Enne uue mähkme panemist puhastage beebi nahk õrnalt sooja veega. Vältige kõva hõõrumist, mis võib ärritust süvendada. Pärast puhastamist kuivatage nahk õrnalt, kasutades pehmet rätikut või laske nahal loomulikult õhukuivada. Oluline on hoida nahk võimalikult kuivana, et vältida niiskuse ja ärrituse teket.

2. Kasutage spetsiaalset mähkmekreemi

Mähkmekreem on suurepärane vahend mahkmelööbe raviks ja ennetamiseks. Valige kreem, mis sisaldab rahustavaid ja kaitsvaid koostisosi, nagu tsinkoksiid. Mähkmekreem kaitseb beebi nahka niiskuse eest ja loob kaitsebarjääri ärritajate vastu. Kandke kreem õhukese kihina kogu lööve piirkonda pärast naha puhastamist ja kuivatamist. Korrake protsessi iga mähkme vahetamisel.

3. Võimaldage nahal hingata

Mahkmelööbe ravimiseks on oluline lasta beebi nahal hingata. Pärast mähkme vahetamist laske lapsel mõnda aega ilma mähkmeta olla, et nahk saaks õhku ja valgust. Laske beebil vabalt roomata või lamada palja pepuga. See aitab vähendada niiskust ja ärritust ning kiirendab naha paranemist.

4. Vältige ärritavaid tegureid

Oluline on vältida ärritavaid tegureid, mis võivad mahkmelöövet süvendada. Vältige kasutamast ärritavaid seepe, parfüüme või alkoholi sisaldavaid tooteid. Samuti peaksite vältima tihedaid ja pingul mähkmeid, mis võivad hõõrdumist suurendada. Kasutage pehmeid ja hästi imavaid mähkmeid ning vahetage neid regulaarselt.