Rohkema info nägemiseks mine põhilehele »

Azetabio - Õli ninaalusele ja rinnale külmetuste korral beebidele ja täiskasvanutele, 20 ml

Viide:8051566731060

100% looduslike koostisosadega õli sobib kasutamiseks alates sünnist ning sobib ka täiskasvanutele. Toote koostisained  avaldavad lõõgastavat toimet hingamisteedele ja aitavad kergemini hingata. Kasutatakse abistava vahendina külmetuse perioodil.

Toode ei sisalda eukalüpti, mis võib tekitada ebamugavustunnet ja kipitust.

9,05 € KM-ga


Rohkem infot

Azetabio - Õli ninaalusele ja rinnale külmetuste korral beebidele ja täiskasvanutele, 20 ml

100% looduslike koostisosadega õli sobib kasutamiseks alates sünnist ning sobib ka täiskasvanutele. Toode sisaldab magusmandliõli, lavendliõli, rooma kummeli õli, geraanium ja Incha Inchi õli, mis avaldavad lõõgastavat toimet hingamisteedele ja aitavad kergemini hingata. Lavendliõli rahustab ja soodustab uinumist. Kasutatakse abistava tootena külmetuse perioodil.

Ei sisalda eukalüpti, mis võib beebi õrnale nahale tekitada löövet ja ebamugavustunnet! Toode sobib ja on tõhus ka täiskasvanutele!

Azetabio - Õli ninaalusele ja rinnale külmetuste korral beebidele ja täiskasvanutele kasutamine

Toote kasutamine: beebile määri õli rinnaesisele ja seljale. Piisab 1-2 tilgast! Täiskasvanu võib õli tupsutada ninaalusele.

Azetabio - Õli ninaalusele ja rinnale külmetuste korral beebidele ja täiskasvanutele koostisosad

Koostisosad: PRUNUS AMYGDALUS DULCIS OIL (magusmandliõli); PLUKENETIA VOLUBILIS SEED OIL (Sacha Inchi seemnete õli); LAVANDULA ANGUSTIFOLIA OIL (lavendliõli); PELARGONIUM GRAVEOLENS OIL (geraaniumi õli)*; ANTHEMIS NOBILIS FLOWER OIL (Rooma Kummeli õli)*; TOCOPHEROL (E-vitamiin); LINALOOL; CITRONELLOL; GERANIOL; d-LIMONENE.