Rohkema info nägemiseks mine põhilehele »

Frantsila - Kogu pere mahe kehakreem 200ml

Viide:6416384190161

Lõhnatu, õrn ja looduslik kehakreem kogu perele, kogu keha kreemitamiseks.

24,00 € KM-ga


Rohkem infot

Kogu pere mahe kehakreem

Frantsila looduskosmeetika

Lõhnatu, õrn ja looduslik kehakreem kogu perele, kogu keha kreemitamiseks.

Kreem toidab nahka ja teeb selle sametiselt pehmeks, samal ajal nahka niisutades (NMF=Natural Moisturizing Factor). Toode on asendamatu kuiva ja atoopilise naha hooldamisel. Samuti sobib lastele. Hooldab peale suvist päikest ja külma tuulise ilmaga.

Kasuta kreemi igapäevaselt peale ujumist, dušši või peale päevitamist.

Tootes ei ole kasutatud mineraalõlisid, kunstlikke lõhnaaineid,värvaineid, säilitusaineid, silikaate

Kehakreemi peaks kasutama, et hoida nahk terve, niisutatud ja elastne. Kehakreemid aitavad säilitada naha niiskustasakaalu, ennetada kuivust, naha koorumist ning leevendada kuivusest tekkivat sügelust. Lisaks sellele pakuvad kehakreemid ka suurepärast lõõgastust ja meeldivat aroomiteraapiat, mis võib aidata mingilmääral vähendada stressi ja parandada meeleolu. Kehakreemid sobivad igas vanuses inimestele, olenemata nende nahatüübist või soost.

Sellele, kui tihti peaks kehakreemi kasutama, ei ole ühest vastust, kuna see sõltub paljudest teguritest, nagu näiteks nahatüüp, ilmastikutingimused ja elustiil. Üldiselt soovitatakse kehakreemi kasutada vähemalt üks kord päevas, eelistatavalt pärast dušši või vanni, kui nahk on veel niiske. See aitab lukustada niiskuse ja tagab, et kreem imendub sügavamale nahka. Kui teil on väga kuiv nahk või olete pikalt näiteks soojal maal reisimas, võib olla vajalik kasutada kehakreemi mitu korda päevas. Oluline on jälgida oma naha olukorda ja kohandada kreemi kasutamise sagedust vastavalt vajadusele.

Loe erinevate kehakreemide kohta lähemalt meie kehakreemide artiklist.