Rohkema info nägemiseks mine põhilehele »

Toofruit - Tugevalt niisutav ja kaitsev näokreem banaani ja viigimarjade ekstraktiga kuivale nahale 30 ml

Viide:3760210760060

Viigimarjade ja banaani ekstraktiga näokreem toidab, hooldab ja kaitseb nahka pikaajaliselt. Kreem sobib hästi kuivale ja väga kuivale lapse nahale.

Toode on vegan!
30ml

15,20 € KM-ga


Rohkem infot

Toofruit - Tugevalt niisutav ja kaitsev näokreem banaani ja viigimarjade ekstraktiga kuivale ja väga kuivale nahale 5+ aastastele, 30 ml

Õhukindlas pumbaga olev näokreem niisutab ja parandab kuiva näonahka. Kreem jätab peale kasutamist naha pehmeks ja sametiseks ja ei jää samal ajal rasvaseks.

A-vitamiini rikas banaan niisutab ja parandab kuiva ja kahjustatud nahka. Antioksüdantide rikas viigimari parandab naha elastsust. Nahk on peale kasutamist pikaajaliselt niisutatud, toidetud ja kaitstud kuivamise eest.

Toote efektiivsed koostisained:

  • Toitvad kookose-, oliivi- ja vaarikaseemneõli ennetavad naha kuivamist;
  • Jojooba ja päevalilleseemneõli toidavad, kaitsevad ja pehmendavad kuiva nahka:
  • A-vitamiini rikas banaanivesi parandab ja niisutab kuiva näonahka;
  • E-vitamiin  –  antioksüdantide rikas ja toitev;
  • Fermenteeritud redisejuur – on kreemi looduslik säilitusaine, mis tagab selle värskuse!

Toofruit - Tugevalt niisutav ja kaitsev näokreem banaani ja viigimarjade ekstraktiga kasutamine

Kasutamine: Pese käed. Peale Too Fruit näopuhastusveega või puhastusvahuga puhastamist kanna kreemi paar tilka näole ja hõõru kuni imendumiseni. Väldi kreemi sattumist silmaalusele piirkonnale!

Toofruit - Tugevalt niisutav ja kaitsev näokreem banaani ja viigimarjade ekstraktiga koostisosad

Koostisained: FICUS CARICA (FIG) FRUIT WATER*, MUSA SAPIENTUM (BANANA) WATER*, AQUA ( WATER), SIMMONDSIA CHINENSIS (JOJOBA) SEED OIL*, GLYCERIN**, HELIANTHUS ANNUUS (SUNFLOWER) SEED OIL*, CETEARYL ALCOHOL, BEHENYL ALCOHOL, COCOS NUCIFERA (COCONUT) OIL*, SQUALANE, RUBUS IDAEUS (RASPBERRY) SEED OIL*, MAGNESIUM SILICATE, CETEARYL GLUCOSIDE, MEL (HONEY)*, LEUCONOSTOC/RADISH ROOT FERMENT FILTRATE, XYLITYLGLUCOSIDEA, PARFUM (FRAGRANCE), SODIUM PCA, ANHYDROXYLITOL, XANTHAN GUM, HYDROGENATED OLIVE OIL, CITRIC ACID, BISABOLOL*, OLEA EUROPAEA (OLIVE) OIL UNSAPONIFIABLES, XYLITOL, TOCOPHEROL, SODIUM DEHYDROACETATE, HYDROGENATED
* Ingredients from Organic Farming

99,85% of total ingredients are natural
73,42% of total ingredients are from organic farming