Actyva - Palsam kergelt töödeldud ja kuivadele juustele 1000ml

Tootekood : 0246607

Palsam kergelt töödeldud ja kuivadele juustele. Sisaldab naturaalset kaeraproteiini ja oliiviõli ning patendeeritud Velian kompleksi, mis koosneb nejast taimest- kummel, käokuld, lina ja vägihein. Palsam niisutab juukseid ning muudab nad säravaks ja kergesti kammitavaks. 

 

 

84,00 € (Tax incl.)

Omadused

Ei sisalda: parabeene
Ei sisalda: kunstlikke lõhnaaineid
Ei sisalda: kunstlikke värvaineid
Ei sisalda: GMO-d
Ei sisalda: SLS
Ei sisalda: SLES
Vegan:: Jah
Sisaldab: Kaeraproteiin/ekstrakt
Sisaldab: Oliiviõli/ekstrakt
Pakend: I'm Green Plastic (taastuvmaterjalist, ümbertöödeldav)
Kellele?: Täiskasvanud
Kellele?: Seeniorid
Millisele keha piirkonnale?: Juuksed
Mille puhul sobib?: Kahjustatud juustele
Mille puhul sobib?: Kuivadele juustele

Rohkem infot -

Actyva - Palsam kergelt töödeldud ja kuivadele juustele 1000ml

Actyva Nutrizione Cond 

Palsam kergelt töödeldud ja kuivadele juustele. Sisaldab naturaalset kaeraproteiini ja oliiviõli ning patendeeritud Velian kompleksi, mis koosneb nejast taimest- kummel, käokuld, lina ja vägihein. Palsam niisutab juukseid ning muudab nad säravaks ja kergesti kammitavaks. Palsam sisaldab 93% naturaalseid taimi, mis on kasvatatud Eco Bio Laboris! Palsam on Vegan Cosmetic sertifikaadiga! Dermatoloogiliselt testitud. Pakend on Green PE sertifikaadiga. 

Actyva - Palsam kergelt töödeldud ja kuivadele juustele koostisosad

Koostisosad: AQUA (WATER/EAU), HYDROXYPROPYL STARCH PHOSPHATE, BEHENYL ALCOHOL, DICOCOYLETHYL HYDROXYETHYLMONIUM METHOSULFATE, CETEARYL OLIVATE, DISTEAROYLETHYL HYDROXYETHYLMONIUM METHOSULFATE, BETAINE, PARFUM (FRAGRANCE), SORBITAN OLIVATE, PHENOXYETHANOL, CAPRYLYL GLYCOL, GLYCERIN, LAURYL PEG/PPG-18/18 METHICONE, CETEARYL ALCOHOL, AMODIMETHICONE, PROPYLENE GLYCOL, SODIUM PCA, HYDROGENATED VEGETABLE OIL, POLYQUATERNIUM-37, POLYQUATERNIUM-47, CITRIC ACID, OLEA EUROPAEA FRUIT OIL (OLEA EUROPAEA (OLIVE) FRUIT OIL), HYDROXYPROPYLTRIMONIUM HYDROLYZED WHEAT PROTEIN, OLIVE GLYCERIDES, GUAR HYDROXYPROPYLTRIMONIUM CHLORIDE, TRIDECETH-12, DISODIUM EDTA, DMDM HYDANTOIN, OLEA EUROPAEA OIL UNSAPONIFIABLES (OLEA EUROPAEA (OLIVE) OIL UNSAPONIFIABLES), CETRIMONIUM CHLORIDE, AVENA SATIVA PEPTIDE (AVENA SATIVA (OAT) PEPTIDE), SODIUM BENZOATE, DEHYDROACETIC ACID, LINALOOL, HEXYL CINNAMAL, ALPHA-ISOMETHYL IONONE, LIMONENE.

Nutrizone sari -  taasta kuivade juuste loomulik niiskustasakaal!

Kuivade juuste jaoks lõi Actyva Nutrizone liini. Täiuslik segu tehnoloogiliselt täiustatud toormaterjalist ja naturaalsetest koostisosadest, et tagada täiuslik tasakaal kuivadele juustele.

 

NUTRI SYSTEM'i sarja koostissesse kuuluvad:

  • Nisuproteiin
  • Oliiviõli
  • Niisutavad, pehmendavad ja säraga rikastatud komponendid
  • Staatilise elektriga võitlevad aktiivsed koostisosad

 

Tooted samas kategoorias