Rohkema info nägemiseks mine põhilehele »

Biolatte Travel kapslid 30 tk 15 g

Viide:6430015888852

Biolatte Travel kapslid - Sc. boulardiid, piimhappebaktereid ja tsinki sisaldav toidulisand.

24,70 € KM-ga


Rohkem infot

Biolatte Travel kapslid 30tk 15g

Sc. boulardiid, piimhappebaktereid ja tsinki sisaldav toidulisand.

Biolatte Travel on toode reisijatele, mis ühendab endas piimhappebaktereid, tsinki ja limaskesti kaitsvat Saccharomyces cerevisiae sp. boulardiid. Toode on mugavas väikeses pakendis, et seda oleks mugav ka reisi ajal kasutada. Tarvitamist tuleks alustada juba nädal-kaks enne reisi ning manustada koju saabumiseni.

Tootes olev tsink toetab rasvhappe ainevahetust ja immuunsüsteemi normaalset tööd. Sc. boulardii ei põhjusta patogeense pärmseene kasvu ja sobib ka neile, kes kannatavad pärmiallergia käes, kuna tegemist ei ole tavalise (toidu)pärmiga. Toode sobib lastele ja on ohutu ka pikaaegsel tarbimisel.

Kaseiini-, laktoosi-, pärmi- ja gluteenivaba.

Biolatte sari aitab kaasa krooniliste põletike leevendamisel ja parema ravitulemuse saavutamisel. Toidulisandid ei asenda mitmekülgset toitumist ja muid tervislikke eluviise.

Biolatte Travel kapslid - koostis

Koostisosad päevases annuses: mahuaine: mikrokristalne tselluloos, želatiin (kapsel), paakumisvastane aine: ränidioksiid, magneesiumstearaat, piimhappebakterid 1,6E9 cfu: E. faecium, L. acidophilus, S. thermophilus, Bifidobacterium Bb-12; Sc. boulardii 1E9 cfu; tsink 9,6 mg (96% päevasest kogusest). Laktoosivaba, gluteenivaba. 

Biolatte Travel kapslid - kasutamine

Kasutamine: 1 kapsel päevas veega või vastavalt apteekri või arsti soovitusele.

Soovitame toodet hakata tarbima nädal enne reisi algust ja jätkata kogu reisi ajal.

Toode sobib ka lastele ning rasedatele- ja imetavatele naistele. 

Soovitatud päevast annust mitte ületada. Toidulisand ei asenda mitmekülgset toitumist.

Säilitamine: Kuivas ja pimedas kohas.

Tootja: Biolatte Oy PL 21, FI-20321 Turu

Parim enne ja partii nr: vaata korgilt.

Biolatte

Biolatte on toode, mis toetab sinu organismi vastupanuvõimet. Biolatte tooted sisaldavad pikajaliselt uuritud ja hoolikalt valitud inimspetsiifilisi piimhappebakterite tüvesid, mis tugevdavad soolestiku oma mikrofloorat ja aitavad tõsta immuunsüsteemi vastupanu viirustele, baktreritele ning seenetele. Kiiresti paljunevad ja stabiilsed piimhappebakterid on läbi aastate Biolatte toodete edu saladus olnud ja on seda ka tänasel päeval.

Biolatte firma filosoofia on see, et tervis on nagu kolmainsus - aju, keha, seedimine. Kui neist kolmest üks ei toimi õigesti, siis on häiritud ka teise kahe toimimine.
BIOLATTE OY asutaja alustas probiootikumide uurimist juba eelmisel sajandil, mil teaduslikud üksused pidasid neid toidulisandeid ei rohkem ega vähem kui üksnes külmutatud jogurti pulbriks. BIOLATTE  oli esimene ettevõte, kes avastas, et 70% inimeste immuunsusest sõltub käärsoolest.

Asutaja algne eesmärk oli leida alternatiiv antibiootikumidele ja otsida vähem agressiivset viisi, mis aitaks inimesi, kes kannatavad krooniliste tervisehäirete all. Tal kulus 20 aastat, et töötada välja õige koostis ning luua elujõuline ja rakenduslik tehnoloogia, selleks et tuua turule suur valik kvaliteetseid tooteid, mis annaksid ka tulemust.