Rohkema info nägemiseks mine põhilehele »

Biolatte Boulardii kapslid 60tk 30g

Viide:6430015888845

Biolatte Boulardii kapslid - Sc. boulardiid sisaldav toidulisand

30,95 € KM-ga


Rohkem infot

Biolatte Boulardii kapslid 60tk 30g

Sc. boulardiid sisaldav toidulisand

Biolatte firma filosoofia on see, et tervis on nagu kolmainsus - aju, keha, seedimine või siis vaim, hing ja ihu. Kui neist kolmest üks ei toimi õigesti, siis on häiritud ka teise kahe toimimine.

Oluline on aru saada, et soolestiku mikroflooral ja organismi limaskestadel on täita tähtis ülesanne, et meie keha oleks ja püsiks terve. Kui limaskestad erinevatel põhjustel saavad kahjustada, siis läbi kahjustunud kohtade võivad organismi sattuda erinevad haigustekitajad.


Saccharomyces cerevisiae boulardii on pärmilaadne mikroorganism, mis kasvab hästi 25 kraadi juures. See mikroorganism on hallika värvusega ja lõhnab pärmile omaselt. Erinevalt tavalisest pärmist boulardii kasvab ilusti ka 37 kraadi (kehatemperatuur) juures, aga ka sellest kõrgemal temperatuuril.

Sc. boulardii, kuigi on pärm, ei tooda see erinevalt tavalisest pärmist süsinikdioksiidi. Boulardii toodab hoopis polüamiine (spermidiin ja spermiin), mis on kaks limaskestade baasmolekuli. Seeläbi Sc. boulardii kaitseb ja parandab limaskesti ja selle kahjustusi, see omakorda takistab või aeglustab patogeenide pääsu organismi.

Sc boulardiid võib tarbida igal ajal päeva jooksul, pole oluline, kas kõht on täis või tühi, võtta võib isegi koos söögiga.

Saccharomyces cerevisiae sp. boulardii takistab patogeenide verre sattumist ja loob soodsa pinnase mikroorganismidele (nt piimhappebakteritele). BIOLATTE boulardii on andnud häid tulemusi juba üle 20 aasta - selle pantenditud tootmisviis tagab toote stabiilsuse.

BIOLATTE boulardii ei põhjusta patogeense pärmseene kasvu ja sobib ka neile, kes kannatavad pärmiallergia käes, kuna tegemist ei ole tavalise (toidu)pärmiga. Toode sobib vastsündinutele ja on ohutu ka pikaaegsel tarbimisel.

Kaseiini-, laktoosi-, pärmi- ja gluteenivaba.

Biolatte sari aitab kaasa krooniliste põletike leevendamisel ja parema ravitulemuse saavutamisel. Toidulisandid ei asenda mitmekülgset toitumist ja muid tervislikke eluviise.

Biolatte

Biolatte probiootikumid on kasulikud soolestiku mikrofloorale. Need aitavad immuunsüsteemi tugevdada ja rikutud soolestiku mikrofloorat tasakaalustada.
Biolatte OY asutaja alustas probiootikumide uurimist juba eelmisel sajandil, mil teaduslikud üksused pidasid neid toidulisandeid üksnes külmutatud jogurti pulbriks. Nad olid esimene ettevõte, kes avastas, et 70% inimeste immuunsusest sõltub käärsoolest. Biolatte tooted sisaldavad pikajaliselt uuritud ja hoolikalt valitud inimspetsiifilisi piimhappebakterite tüvesid, mis tugevdavad soolestiku oma mikrofloorat ja aitavad tõsta immuunsüsteemi vastupanu viirustele, baktreritele ning seenetele. Kiiresti paljunevad ja stabiilsed piimhappebakterid on läbi aastate Biolatte toodete edu saladus olnud ja on seda ka tänasel päeval.

Biolatte Boulardii kapslid - koostis

Koostis/kapsel: Mahuaine (maltodekstriin kartulist, mikrokristalliline tselluloos), Saccharomyces boulardii, želatiin kapsel (loomset päritolu), paakumisvastane aine (ränidioksiid, magneesiumsteraat).

Biolatte Boulardii kapslid - manustamine

Kapslite manustamine: 1–2 kapslit päevas koos veega.
Annusepakendi manustamine: 1 annusepakend (5 tavakapsli sisu) päevas koos veega.

Toodet võib manustada nii toiduga kui ka tühja kõhuga.

Alla 1a lastele soovitame toodet manustada segades kapslis oleva pulbri tilga vee, rinnapiima või toiduga.

Toode sobib ka rasedatele- ja imetavatele naistele. 

Soovitatud annust mitte ületada. Toidulisand ei asenda mitmekülgset toitumist.


Koostisosad päevases annuses/kapslis:
mahuaine: maltodekstriin (kartulist), mikrokristalne tselluloos, želatiin (kapsel), paakumisvastane aine: ränidioksiid, magneesiumsteraat, Saccharomyces cerevisiae sp. boulardii 2-7,5E9 cfu).


Säilitamine: Kuivas ja pimedas kohas. Hoida lastele kättesaamatus kohas.

Tootja : Biolatte Oy PL 21, FI-20321 Turu

Parim enne ja partii nr: vaata korgilt.
Loe rohkem infot Boulardii kohta