Rohkema info nägemiseks mine põhilehele »

I Provenzali - SOS geel lihasvalu leevendamiseks, 75ml

Viide:8025796009596

Mägiarnica geel super kontsentreeritud valemiga, mis on ideaalne lõõgastavaks massaažiks enne ja pärast sporti ning lokaalseks lõõgastavaks massaažiks, et toniseerida ja leevendada lihaste väsimustunnet. Tänu oma värskele tekstuurile annab see kohese leevenduse ja heaolutunde.

9,10 € KM-ga


Rohkem infot

I Provenzali - SOS geel lihasvalu leevendamiseks, 75ml

Mägiarnica geel super kontsentreeritud valemiga, mis on ideaalne lõõgastavaks massaažiks enne ja pärast sporti ning lokaalseks lõõgastavaks massaažiks, et toniseerida ja leevendada lihaste väsimustunnet. Tänu oma värskele tekstuurile annab see kohese leevenduse ja heaolutunde. On lõhnastatud loodusliku mentooliga. Suurema efektiivsuse tagamiseks on loodud kontsentreeritud segu 50% värskete õitega Arnica Montana fütoderivaatidest, millest 15% on ematinktuur ja 35% taimeekstraktid. Koosneb 99,1% looduslikest või looduslikku päritolu koostisosadest. Sobib veganitele.   

I Provenzali - SOS geel lihasvalu leevendamiseks kasutamine

Kasutamine: Kanda väike kogus kahjustatud piirkonda mitu korda päevas, masseerides ringjate liigutustega kuni täieliku imendumiseni.
Ärge kandke silmade ja limaskestade lähedusse. Kandke tervele, puhtale ja kuivale nahale. Juhuslikul silma sattumisel loputage hoolikalt veega. Kõik muudatused toote välimuses tulenevad selle loomulikkusest ega muuda selle ohutust ega kosmeetilisi omadusi.

I Provenzali - SOS geel lihasvalu leevendamiseks koostisosad

Koostis: Aqua (Water), Alcohol Denat., Arnica Montana Flower Extract, Propanediol, Betaine, Alcohol, Xanthan Gum, Menthol, Mentha Piperita Oil (Mentha Piperita (Peppermint) Oil), Citric Acid, Limonene, Glyceryl Caprylate, Phenethyl Alcohol, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate