Rohkema info nägemiseks mine põhilehele »

Biolatte Superzym kapslid 60tk 30g

Viide:6430015886681

Biolatte Superzym kapslid 60tk - ensüüme ja koeensüüm Q-10 sisaldav toidulisand

23,65 € KM-ga


Rohkem infot

Biolatte Superzym kapslid 60tk 30g

Ensüüme ja koeensüüm Q-10 sisaldav toidulisand

Ensüümid mõjutavad meie kehas kõiki tähtsaid reaktsioone. Ensüümid on väiksed, aga elutähtsad "tööriistad", mida me vajame näiteks toidu seedimiseks, haigustest paranemiseks, hapniku ja süsinikdioksiidi transpordiks organismis, kudede paranemiseks jne. Kui ensüümid lõpetaks töö, siis me lihtsalt sureks. Ensüüme on kõigis elusolendites ja organismides. Erinevalt piimhappebakteritest, mis paljunevad ise, ensüümid ei paljune ise, vaid keha peab ensüüme juurde tootma. Tähtsad ensüümitootjad on sülg, maks, pankreas, soolestiku mikrofloora. Ensüümitootmisele mõjub negatiivselt vananemine, ebatervislik toiduvalik, soolestiku mikrofloora tasakaalutus. Soolestiku mikrofloorat saab tasakaalus hoida, kui juurde võtta inimorganismile omaseid pankrease ensüüme. Ensüüme peaks alati võtma söögi ajal.

BIOLATTE Superzym sisaldab endas 7 inimspetsiifilist ensüümi (sh koensüümi Q-10). Ensüümid tõhustavad toitainete seedimist ja aitavad parandada toitainete imendumist sooles. 

Kaseiini-, laktoosi-, pärmi- ja gluteenivaba.

Biolatte sari aitab kaasa krooniliste põletike leevendamisel ja parema ravitulemuse saavutamisel. Toidulisandid ei asenda mitmekülgset toitumist ja muid tervislikke eluviise.

Biolatte tooted

Biolatte on toode, mis toetab sinu organismi vastupanuvõimet. Biolatte tooted sisaldavad pikajaliselt uuritud ja hoolikalt valitud inimspetsiifilisi piimhappebakterite tüvesid, mis tugevdavad soolestiku oma mikrofloorat ja aitavad tõsta immuunsüsteemi vastupanu viirustele, baktreritele ning seenetele. Kiiresti paljunevad ja stabiilsed piimhappebakterid on läbi aastate Biolatte toodete edu saladus olnud ja on seda ka tänasel päeval.
Biolatte firma filosoofia on see, et tervis on nagu kolmainsus - aju, keha, seedimine. Kui neist kolmest üks ei toimi õigesti, siis on häiritud ka teise kahe toimimine.

Biolatte Superzym kapslid - koostis

Biolatte Superzym sisaldab 7 inimesele omast pankrease ensüümi ning koensüümi Q-10, mis soodustavad seedimist, lõhustades toitaineid ja parandavad toitainete imendumist organismi.

Koostisosad: mahuaine: mikrokristalne tselluloos, želeeriv aine: pullulaan (kapsel), laktaas ( β-galaktosidaas), α-galaktosidaas, proteaas, lipaas, α-amülaas, fütaas, paakumisvastane aine: magneesiumstearaat.

Biolatte Superzym kapslid - kasutamine

Manustamine: 1 kapsel päevas veega, iga söögikorra ajal või peale söömist. Annust võib suurendada vastavalt arsti või tervisenõustaja soovitusele. Mitte manustada koos ravimite ega alkoholiga. Vahe 1 tund.

Koostisosade kogused päevases annuses parim enne tähtaja saabudes: laktaas 347 u*, α-galaktosidaas 208 u*, proteaas 173.5 u*, lipaas 69 u*, α-amülaas 41.5 u*, fütaas 7 u*. u* = ensüümide aktiivsus.

Soovitatud annust mitte ületada. Toidulisand ei asenda mitmekülgset toitumist.

Säilitamine: Säilitada kuivas ja pimedas kohas. Hoida lastele kättesaamatus kohas.

Tootja: Biolatte OY, PL 21, FI-20321 Turu.


Parim enne ja partii nr: vaata korgilt.