Rohkema info nägemiseks mine põhilehele »

Biolatte Ladyzym kapslid 60tk 30g

Viide:6430015886605

Spetsiaalselt naistele suunatud ensüüme, sh koensüümi Q (10) sisaldav preparaat. Toode aitab lagundada toitaineid, eriti rasvu, valke ning soodustab seedimist ja tagab mao heaolu. Laktoosi–ja gluteenivaba.

26,30 € KM-ga


Rohkem infot

Biolatte Ladyzym kapslid 60tk 30g

Ensüüme ja koensüüm Q-10 sisaldav toidulisand, mis mõeldud ennekõike naistele.

Anne & Stiil ilulemmik 2024

Ensüümid mõjutavad meie kehas kõiki tähtsaid reaktsioone. Ensüümid on väiksed, aga elutähtsad "tööriistad", mida me vajame näiteks toidu seedimiseks, haigustest paranemiseks, hapniku ja süsinikdioksiidi transpordiks organismis, kudede paranemiseks jne. Kui ensüümid lõpetaks töö, siis me lihtsalt sureks. Ensüüme on kõigis elusolendites ja organismides. Erinevalt piimhappebakteritest, mis paljunevad ise, ensüümid ei paljune ise, vaid keha peab ensüüme juurde tootma. Tähtsad ensüümitootjad on sülg, maks, pankreas, soolestiku mikrofloora. Ensüümitootmisele mõjub negatiivselt vananemine, ebatervislik toiduvalik, soolestiku mikrofloora tasakaalutus. Soolestiku mikrofloorat saab tasakaalus hoida, kui juurde võtta inimorganismile omaseid pankrease ensüüme. Ensüüme peaks alati võtma söögi ajal.

BIOLATTE Ladyzym - spetsiaalselt naistele suunatud ensüümid (sh koensüüm Q-10), mis aitavad lõhustada toitaineid, eriti rasvu, ja aidata kaasa seedimisele ning kõhu normaalsele talitlusele. BIOLATTE Ladyzym võib aidata parandada hormonaalset tasakaalu ja leevendada naiste tsüklist tulenevaid vaevusi.

Kaseiini-, laktoosi-, pärmi- ja gluteenivaba.

Biolatte sari aitab kaasa krooniliste põletike leevendamisel ja parema ravitulemuse saavutamisel. Toidulisandid ei asenda mitmekülgset toitumist ja muid tervislikke eluviise.

Biolatte tooted

Biolatte on toode, mis toetab sinu organismi vastupanuvõimet. Biolatte tooted sisaldavad pikajaliselt uuritud ja hoolikalt valitud inimspetsiifilisi piimhappebakterite tüvesid, mis tugevdavad soolestiku oma mikrofloorat ja aitavad tõsta immuunsüsteemi vastupanu viirustele, baktreritele ning seenetele. Kiiresti paljunevad ja stabiilsed piimhappebakterid on läbi aastate Biolatte toodete edu saladus olnud ja on seda ka tänasel päeval.
Biolatte firma filosoofia on see, et tervis on nagu kolmainsus - aju, keha, seedimine. Kui neist kolmest üks ei toimi õigesti, siis on häiritud ka teise kahe toimimine.


Biolatte Ladyzym kapslid - koostis


Biolatte Ladyzym on naistele suunatud toode, mis sisaldab erinevaid pakrease ensüüme ja koensüümi Q-10, mis aitavad toitaineid lõhustada organismis, ennekõike rasvu ning soodustavad seedimist ning tagavad kõhu heaolu.

Koostis/kapsel: Täiteaine (mikrokristalliline tselluloos), želatiin (loomset päritolu), lipaas (β-galaktosidaas), laktaas, α-galaktosidaas, fütaas, α-amülaas, proteaas, koeensüüm (Q-10), paakumisvastane aine (magneesiumstearaat).


Biolatte Ladyzym kapslid - kasutamine


Manustamine: 1 kapsel päevas veega, või vastavalt terapeudi või arsti soovitusele. Manustada söögikorra ajal või vahetult peale söömist.

Ensüümitooteid ei tohi manustada koos ravimitega või alkoholiga (vahe peab olema vähemalt 1 tund enne ja pärast ensüümi võtmist)

Koostisosade kogused päevases annuses: mahuaine: mikrokristalne tselluloos, pullulaan (kapsel), laktaas 333,3 u*, proteaas 333,3 u*, α-galaktosidaas 200 u*, α-amülaas 80 u*, lipaas  66,67 u*, fütaas 13,3 u*, koensüüm (Q–10) 5 mg, paakumisvastane aine: magneesiumoksiid. u* = ensüümide aktiivsus

Toode sobib ka lastele ning rasedatele- ja imetavatele naistele. Sobiv ka veganitele.

Soovitatud annust mitte ületada. Toidulisand ei asenda mitmekülgset toitumist. 

Säilitamine: Säilitada kuivas ja pimedas kohas. Hoida lastele kättesaamatus kohas.


Tootja: Biolatte Oy PL 21, FI-20321

Parim enne ja partii nr: vaata korgilt.

Biolatte Ensüümid: Tervislik Seedimine ja Enesetunne

Biolatte Oy on juhtiv ettevõte, mis on spetsialiseerunud tervisliku seedimise ja ensüümide tähtsusele inimese kehas. Ettevõtte asutaja, Yves Delatte, on mikrobioloogia valdkonnas üle 40 aasta kogemust ning on aidanud kaasa mitmete Euroopa tuntud probiootikumi ettevõtete loomisele. Biolatte ensüümide tooted on tuntud oma kõrge kvaliteedi ja efektiivsuse poolest ning on aidanud paljudel inimestel parandada seedimist ja üldist heaolu.

Miks on Ensüümid Olulised Seedimiseks?

Ensüümid on elutähtsad katalüsaatorid meie keha ainevahetusprotsessides. Need aitavad muuta toiduained meie kehale sobivateks molekulideks seedimiseks. Ensüümid mõjutavad kõiki meie organismi olulisi reaktsioone, sealhulgas seedimist, hingamist, hapniku ja süsinikdioksiidi transporti, haavade ja kudede paranemist, kasvu ja haiguste paranemist.

Ensüümide funktsioon põhineb keemilistel reaktsioonidel. Nad toimivad nagu võti lukuaugus - ainult õige võti suudab õiget ust avada, kui võtit õiges suunas keerata. Sama kehtib ka ensüümide kohta - nad suudavad osaleda ainult ühes kindlas keemilises reaktsioonis. Pärast seda on nad kasutud ja meie organism vajab uut ensüümi.

Ensüümide Allikad

Ensüüme leidub erinevates toiduallikates, sealhulgas taimedes, loomades, mikroorganismides, seentes ja bakterites. Näiteks on värske puuviljad, köögiviljad ja teraviljad rikkad ensüümide poolest. Me peaksime saama enamiku vajalikest ensüümidest sellistest toiduainetest. Lisaks toodab meie keha ka ise ensüüme, näiteks süljes, mao- ja sooleseintes.

Ensüümid ja Toiduvalik

Meie toitumine mängib olulist rolli ensüümide saamisel. Ensüümirikkad toiduained, nagu toored või kergelt kuumutatud köögiviljad, aitavad meie kehal seedida toitu efektiivsemalt. Ensüümid aitavad lõhustada toiduained väiksemateks molekulideks, mis muudab seedimise protsessi lihtsamaks.

Ensüümid on eriti olulised seedimiseks, kui tarbime rasket valgu- või rasvarikast toitu. Näiteks võib enne rasvase liha söömist süüa salatit, et ensüümid aitaksid seedida suures koguses rasva ja valku. Ensüümide puudus võib põhjustada seedehäireid, nagu gaasid, kõhukinnisus või seedeprobleemid.

Biolatte Ensüümid ja Ladyzym

Biolatte pakub laia valikut ensüümitooteid, mis aitavad parandada seedimist ja üldist heaolu. Üks nende populaarseimaid tooteid on Biolatte Ladyzym, mis on spetsiaalselt välja töötatud naistele. Ladyzym on unikaalne segu 6 inimese seedeensüümidest ja koensüüm Q10-st, mis toetab seedimist ja aitab parandada keha üldist enesetunnet.

Biolatte Ladyzym toode sisaldab järgmisi ensüüme:

  1. Lipaas - aitab seedida rasvu.
  2. Alfa-galaktosidaas - aitab seedida süsivesikuid.
  3. Fütaas - aitab seedida fütiinhapet ja parandab mineraalide imendumist.
  4. Proteaas - aitab seedida valke.
  5. Laktaas - aitab seedida piimasuhkrut (laktoosi).
  6. Alfa-amülaas - aitab seedida süsivesikuid.

Ladyzym on loodud spetsiaalselt naiste vajaduste arvestamiseks, aidates seedida erinevaid toiduaineid ja parandades seedesüsteemi tervist. See on suurepärane valik naistele, kes soovivad parandada seedimist, vähendada seedehäireid ja saavutada üldist heaolu.

Ensüümide Kvaliteet ja Biolatte Pühendumus

Biolatte Oy on pühendunud kõrgekvaliteediliste ensüümitoodete valmistamisele. Ettevõte teeb koostööd tunnustatud mikroorganismipankadega ning kasutab ainult uuritud, registreeritud ja testitud tüvesid. Tootmisprotsessid vastavad rangetele kvaliteedistandarditele, sealhulgas GMP (Hea Tootmistava) ja ISO 22000. Et tagada puhtus, kvaliteet ja efektiivsus, viiakse läbi pidevad laborikatsed kogu tootmisprotsessi vältel.

Biolatte Oy on tuntud oma pühendumuse poolest tervislike ja tõhusate ensüümitoodete valmistamisel. Nende tooted on aidanud paljudel inimestel parandada seedimist, vähendada seedehäireid ja saavutada üldist heaolu.

Järeldus

Biolatte ensüümid on olulised seedimise ja heaolu tagamiseks. Need aitavad lõhustada toiduaineid ja parandada toitainete imendumist. Biolatte Ladyzyme on spetsiaalselt välja töötatud naistele, aidates neil saavutada paremat seedimist ja üldist enesetunnet. CFU näitab elusate bakterite arvu tootes ning Biolatte Oy pühendub kõrgekvaliteediliste ensüümitoodete valmistamisele, mis aitavad parandada seedimist ja tervist.

Parandage oma seedimist ja tervist Biolatte ensüümide abil ning naudi paremat enesetunnet ja heaolu!

Tähtsad märkused: Artiklis mainitud Biolatte tooted on välja töötatud nende enda uurimis- ja arendustegevuse tulemusena ning nende efektiivsust on tõestatud erinevates uuringutes. Kui teil on terviseprobleeme või kahtlusi, pidage nõu oma arsti või tervishoiutöötajaga enne toidulisandite kasutamist.