Rohkema info nägemiseks mine põhilehele »

Biolatte Hiivax kapslid 110tk 55g

Viide:6430015886667

Biolatte Hiivax kapslid - ensüüme ja maitseaineekstrakte sisaldav toidulisand

27,99 € KM-ga


Rohkem infot

Biolatte Hiivax kapslid 110tk 55g

Ensüüme ja maitseaineekstrakte sisaldav toidulisand

Ensüümid lõhustavad toiduvalke ja aitavad kaasa seedimisele. BIOLATTE Hiivaxis sisalduvad cayenne’i pipar, kaneel ja ingver aktiveerivad kõhunäärme tööd ja aitavad hävitada patogeenseid pärmilisi.

Kaseiini-, laktoosi-, pärmi- ja gluteenivaba.

Biolatte sari aitab kaasa krooniliste põletike leevendamisel ja parema ravitulemuse saavutamisel. Toidulisandid ei asenda mitmekülgset toitumist ja muid tervislikke eluviise.

Ensüümid mõjutavad meie kehas kõiki tähtsaid reaktsioone. Ensüümid on väiksed, aga elutähtsad "tööriistad", mida me vajame näiteks toidu seedimiseks, haigustest paranemiseks, hapniku ja süsinikdioksiidi transpordiks organismis, kudede paranemiseks jne. Kui ensüümid lõpetaks töö, siis me lihtsalt sureks. Ensüüme on kõigis elusolendites ja organismides. Erinevalt piimhappebakteritest, mis paljunevad ise, ensüümid ei paljune ise, vaid keha peab ensüüme juurde tootma. Tähtsad ensüümitootjad on sülg, maks, pankreas, soolestiku mikrofloora. Ensüümitootmisele mõjub negatiivselt vananemine, ebatervislik toiduvalik, soolestiku mikrofloora tasakaalutus. Soolestiku mikrofloorat saab tasakaalus hoida, kui juurde võtta inimorganismile omaseid pankrease ensüüme. Ensüüme peaks alati võtma söögi ajal.

Biolatte tooted

Biolatte probiootikumid on kasulikud soolestiku mikrofloorale. Need aitavad immuunsüsteemi tugevdada ja rikutud soolestiku mikrofloorat tasakaalustada.
Biolatte OY asutaja alustas probiootikumide uurimist juba eelmisel sajandil, mil teaduslikud üksused pidasid neid toidulisandeid üksnes külmutatud jogurti pulbriks. Nad olid esimene ettevõte, kes avastas, et 70% inimeste immuunsusest sõltub käärsoolest. Biolatte tooted sisaldavad pikajaliselt uuritud ja hoolikalt valitud inimspetsiifilisi piimhappebakterite tüvesid, mis tugevdavad soolestiku oma mikrofloorat ja aitavad tõsta immuunsüsteemi vastupanu viirustele, baktreritele ning seenetele. Kiiresti paljunevad ja stabiilsed piimhappebakterid on läbi aastate Biolatte toodete edu saladus olnud ja on seda ka tänasel päeval.

Biolatte Hiivax kapslite koostis

Koostis/kapsel: Täiteaine (mikrokristalliline tselluloos), želatiin (loomset päritolu), cayenne pipar, kaneel, ingver, lipaas (β –galaktosidaas), paakumisevastaneaine (magneesiumoksiid), laktaas, α-galaktosidaas, fütaas, α-amylaas, proteaas.

Biolatte Hiivax kapslite kasutamine

Manustamine: 2 kapslit päevas või vastavalt apteekri või arsti soovitusele. Võtta söögikorra ajal veega või vahetult pärast söömist.

Ensüümitooteid ei tohi manustada koos teiste ravimite ega ka alkoholiga (vahe peab olema vähemalt 1 tund).

Toode sobib rasedatele- ja imetavatele naistele.

Soovitatud annust mitte ületada. Toidulisand ei asenda mitmekülgset toitumist.

Koostisosade kogused päevases annuses: mahuaine: mikrokristalne tselluloos, želatiin (kapsel), Cayenne’i pipar 46.6 mg, kaneel 46.6 mg, ingver 46,6 mg, laktaas 492 u*, proteaas 492 u*, α-galaktosidaas 295 u*, α-amülaas 118 u*, lipaas 98 u*, fütaas 20 u*, paakumisvastane aine: magneesiumoksiid. u* = ensüümide aktiivsus


Säilitamine: Säilitada kuivas ja pimedas kohas. Hoida lastele kättesaamatus kohas.


Tootja: Biolatte Oy PL 21, FI-20321 Turu

Parim enne ja partii nr: vaata korgilt.

Biolatte Ensüümid: Toidu seedimise loomulik abiline

Ensüümid on elutähtsad molekulid, mis aitavad meie organismil toitu seedida ja ainevahetusprotsesse läbi viia. Biolatte Oy on pühendunud ensüümide uurimisele ja nende kasutamisele tervislike toodete loomisel. Biolatte ensüümid on loodud toetama seedimist ning aitama organismil omastada toidust saadavat energiat ja toitaineid.

Ensüümide tähtsus organismis

Ensüümid on bioloogilised katalüsaatorid, mis kiirendavad keemilisi reaktsioone organismis. Need aitavad toitu lagundada väiksemateks molekulideks, mis omakorda aitab organismil toitaineid paremini omastada. Ensüümid mängivad olulist rolli seedimisprotsessis, muutes süsivesikud, rasvad ja valgud seedetraktis kergesti omastatavaks vormiks.

Erinevad ensüümid vastutavad erinevate toitainete lagundamise eest. Näiteks amülaasid aitavad lagundada süsivesikuid, lipaasid rasvu ja proteaasid valke. Ensüümid toimivad optimaalselt kindlates pH- ja temperatuuritingimustes ning nende aktiivsus võib olla organismis tasakaalust väljas olukordades, kus ensüüme on vähe või nende aktiivsus on pärsitud.

Ensüümide leidmine toidus

Ensüüme leidub looduslikult mitmesugustes toiduainetes. Värsketes puu- ja köögiviljades on eriti palju toitaineid ja ensüüme. Teatud toiduainetes, nagu ananass ja papaias, leidub erilisi ensüüme, mis aitavad seedimist veelgi tõhusamalt toetada.

Ensüüme võib saada ka toidulisanditest. Biolatte Hiivax ensüümid on spetsiaalselt loodud toetama seedimist ja ainevahetust. Need ensüümid sisaldavad mitmeid seedimiseks vajalikke ensüüme, mis aitavad lagundada süsivesikuid, rasvu ja valke. Biolatte Hiivax ensüümid on mõeldud inimestele, kes soovivad toetada oma seedimist ja suurendada toitainete omastamist toidust.

Biolatte Hiivax ensüümid

Biolatte Hiivax ensüümid on välja töötatud kasutades kõrgekvaliteedilist pärmivaha. Need ensüümid sisaldavad lipaase, amülaase ja proteaase, mis aitavad lagundada erinevaid toitaineid seedetraktis. Biolatte Hiivax ensüümid on mõeldud kõigile, kes soovivad toetada oma seedimist ja suurendada toitainete omastamist toidust.

Ensüümid on kergesti kasutatavad ja neid võib võtta koos toiduga. Soovitatav annus on üks kapsel päevas veega, söögi ajal. Samas on oluline jälgida, et ensüüme ei võetaks koos teiste ravimite või alkoholiga, et vältida võimalikke koostoimeid.

Ensüümide kasutamine toidulisandina võib olla kasulik erinevate seedeprobleemide korral. Ensüümid aitavad seedimist toetada ja võivad vähendada seedetrakti ebamugavusi, nagu kõhupuhitus ja raskustunne maos. Biolatte Hiivax ensüümid on kvaliteetsed ja ohutud toidulisandid, mis aitavad kehal toitu paremini seedida ja toitaineid omastada.

Ensuumide säilitamine

Ensüüme tuleb hoida kuivas ja jahedas kohas, eemal otsesest päikesevalgusest. Temperatuuri ja niiskuse muutused võivad mõjutada ensüümide aktiivsust ja stabiilsust. Biolatte Hiivax ensüüme tuleb hoida originaalpakendis ning lastele kättesaamatus kohas.

Biolatte Hiivax ensüümide ohutus ja kvaliteet

Biolatte Oy järgib kõrgeid kvaliteedistandardeid ensüümide tootmisel. Biolatte Hiivax ensüümid on valmistatud kvaliteetsetest koostisosadest ning läbivad põhjalikud laboratoorsed testid, et tagada nende ohutus ja efektiivsus. Biolatte Oy on spetsialiseerunud ensüümide uurimisele ja arendamisele ning on pühendunud tarbijate tervise ja heaolu parandamisele.

Biolatte Hiivax ensüümide eelised

Ensüümide toetamine seedimiseks võib olla kasulik mitmel viisil. Ensüümid aitavad toitu paremini seedida ja võivad vähendada seedetrakti ebamugavusi, nagu kõhupuhitus ja raskustunne maos. Ensüümide kasutamine toidulisandina võib aidata suurendada toitainete omastamist toidust ning toetada üldist seedimist.

Biolatte Hiivax ensüümid on spetsiaalselt loodud seedimise toetamiseks. Need ensüümid sisaldavad mitmeid seedimiseks vajalikke ensüüme, mis aitavad lagundada süsivesikuid, rasvu ja valke. Biolatte Hiivax ensüümid on kvaliteetsed ja ohutud toidulisandid, mis on loodud selleks, et aidata inimestel toetada oma seedimist ja parandada üldist tervist.

Biolatte Hiivax ensüümide kasutamine

Biolatte Hiivax ensüüme võib kasutada igapäevaselt seedimise toetamiseks. Soovitatav annus on üks kapsel päevas veega, söögi ajal. Biolatte Hiivax ensüüme võib kasutada koos teiste toidulisanditega ja need sobivad hästi osaks tervislikust toitumisest.

Ensüümide kasutamine toidulisandina võib olla kasulik inimestele, kellel on seedetrakti probleemid, nagu kõhupuhitus, gaasid, raskustunne maos või seedeprobleemid teatud toitude seedimisel. Biolatte Hiivax ensüümid aitavad toetada seedimist ja võivad vähendada seedetrakti ebamugavusi.

Järeldus

Ensüümid on olulised organismi normaalseks seedimiseks ja ainevahetuseks. Biolatte Hiivax ensüümid on loodud selleks, et toetada seedetrakti tervist ning aidata organismil toitaineid paremini omastada. Need kvaliteetsed toidulisandid sisaldavad mitmeid seedimiseks vajalikke ensüüme, mis aitavad lagundada süsivesikuid, rasvu ja valke.

Biolatte Oy on spetsialiseerunud ensüümide uurimisele ja tootmisele ning järgib kõrgeid kvaliteedistandardeid. Biolatte Hiivax ensüümid on ohutud ja efektiivsed toidulisandid, mis on loodud selleks, et aidata inimestel toetada oma seedimist ja suurendada toitainete omastamist toidust. Lisades Biolatte Hiivax ensüümid oma igapäevasesse rutiini, saate toetada oma seedimist ja parandada üldist tervist.

Võid rohkem lugeda ensüümide kohta Biolatte kodulehelt.