Pupa - Veekindel kulmukreem 2,7ml

Tootekood : 0

Veekindel kulmukreem muudab kulmud efektseks ja kaunilt piiritletuks vaid mõne pintslitõmbega. Kulmukreemi koostis on rikastatud spetsiaalsete pigmentidega, mis annavad puhta tooni. Spetsiaalne vahade segu muudab tekstuuri eriti kreemjaks ja tagab maksimaalse mugavuse pealekandmisel ja suurepärase pehmuse nahal.

16,95 € (Tax incl.)
Toodet pole laos

Omadused

Püsivus:: Veekindel
Ei sisalda: parabeene
Omadused: Tooniv
Olek: Kreem

Rohkem infot -

Pupa - Veekindel kulmukreem 2,7ml

Eyebrow Definition Cream WP

Kulmukreem muudab kulmud efektseks ja kaunilt piiritletuks vaid mõne pintslitõmbega. Kulmukreemi koostis on rikastatud spetsiaalsete pigmentidega, mis annavad puhta tooni. Spetsiaalne vahade segu muudab tekstuuri eriti kreemjaks ja tagab maksimaalse mugavuse pealekandmisel ja suurepärase pehmuse nahal. Värv on kulmudel vastupidav ega määri isegi veega kokkupuutel. Kulmuhari hõlbustab värvi peale kandmist ning annab loomuliku ja puhta tulemuse. Madala allergia riskiga kulmukreem on parabeenivaba, dermatoloogiliselt testitud ning toodetud Itaalias.

Pupa - Veekindel kulmukreem kasutamine

Kasutamine: Võta kulmuharjakesele väike kogus värvi ja alusta värvi peale kandmist väikeste pintslitõmmeteta kulmu sisekaarest suunaga väljapoole. Järgi oma kulmude loomulikku kuju.

Pupa - Veekindel kulmukreem koostisosad

Koostisosad: ISODODECANE, CYCLOPENTASILOXANE, TRIMETHYLSILOXYSILICATE, MICROCRYSTALLINE WAX, HYDROGENATED POLYISOBUTENE, POLYETHYLENE, DISTEARDIMONIUM HECTORITE, SYNTHETIC WAX, PROPYLENE CARBOSTE. (+/-) MAY CONTAIN: CI 77891 (TITANIUM DIOXIDE), CI 77491, 77492, 77499 (IRON OXIDES).

Tooted samas kategoorias