Rohkema info nägemiseks mine põhilehele »

Nature’s Finest - Astragaluse pulber 125g

Viide:3830052951879

Astragaluses ehk kilejas hundihambas (Astragalus spp.) sisalduvad polüsahhariidid, glütsürretiinhape, astragalosiid ja alliin võivad toetada immuunsüsteemi tööd. See on traditsiooniliselt olnud kasutusel Hiina ja Tiibeti rahvameditsiinis.

12,50 € KM-ga


Rohkem infot

Astragaluse pulber 

Astragalus on traditsioonilises Hiina meditsiinis olnud kasutusel aasta­tuhandeid – peamiselt immuunsüsteemi toeks. Sama­laadset kasutusviisi on kirjeldatud ka Tiibeti, Korea, Mongoli ja Siberi rahvameditsiinis. Nii eraldiseisvana kui kombinatsioonis teiste ravimtaimedega on sellel taimel lisaks immuunsüsteemile potentsiaalselt kasulik mõju ka südamele ja maksale.

Rahva­meditsiinis kasutatakse seda külmetuste ja ülemiste hingamis­teede haiguste raviks. On leitud, et hundihammas aitab taastada keskkonna toksilisusest ja stressist halvenenud immuunsüsteemi tööd. Teadusuuringutega on tõestatud mõningane mõju kemoteraapia kõrvalnähtude leevendamisel, ka võib leida hundihambast abi diabeedi korral.

Arvatakse, et kuna hundihammas suurendab valgete vereliblede hulka, on see tõhus varase borrelioosi puhul. Hundihammast võivad kasutada aastaringselt puugirikkas piirkonnas elavad inimesed, et tõsta organismi vastupanuvõimet borrelioosibakteriga kokku puutumise suhtes. 

Koostisosad: Astragalus (Astragalus Membranaceus) pulber.

Kasutamine: 3-6g (1/2-1tl) vedelikuga (mahl, smuuti, vesi, tee).

Päritolumaa: Hiina. Pakendatud Sloveenias.

Säilitamine: hoida kuivas ja jahedas.

Hoiatus! Mitte ületada päevast soovitatavat kogust. Toodet ei tohi kasutada mitmekesise toitumise asendajana. Hoida lastele kättesaamatus kohas.