Rohkema info nägemiseks mine põhilehele »

Dragon superfoods - Ashwagandha pulber 200g

Viide:3800225475655

Ashwagandha on üks tuntumaid Rasayana (noorendavaid) vahendeid ajurveedas. Nagu Hiina traditsioonides tuntud žen-ženn, on aswagandhal olnud India rahvuslikus meditsiinis juba mitmeid tuhandeid aastaid oluline roll. Taim kasvab peamiselt Indias ja Nepaalis põõsana ning selle õied on väikesed ja rohelised, küps viljaga, mis meenutab meile tuttavat füüsalit (Physalis), on punakas-oranž.

See on üks vähestest rahustavatest (mitte ergutavatest) adaptogeenidest ja seda on traditsiooniliselt kasutatud heaolu tunde suurendamiseks ja une kvaliteedi toetamiseks. Ashwagandha ladina keelne nimi Withania somnifera tähendab otsetõlkes "unetegevust", kuid taime nimi ashwagandha tuleneb sanskriti keelest ja koosneb sõnadest "ashva", mis tähendab hobust, ja "gandha", mis tähendab lõhna. Selle taime juurtel on tugev aroom, mida on kirjeldatud hobusele omaseks. Peamiselt kasutatakse taime organismi tasakaalu taastamiseks.

Ashwagandha aitab kaasa ka optimaalsele kognitiivsele tegevusele, toetab õppimist ja mälu. Sellel on üldine noorendav toime ning see toetab eakate vaimseid funktsioone.

8,60 € KM-ga


Rohkem infot

Dragon superfoods - Ashwagandha pulber

Ashwagandha on üks populaarsemaid taimi Ajurveeda kultuuris, mida on kasutatud iidsetest aegadest peale. Seda taime tuntakse ka kui "India ženšenni". See on oluline osa idamaade kultuurist, kuid see muutub üha populaarsemaks ka läänes.

Ashwagandha pulber aitab vähendada ärevust ja stressi. See omab ka positiivset mõju naiste seksuaalfunktsiooni parandamisele ja perimenopausi sümptomite leevendamisele. Samuti aitab see suurendada meeste seksuaalfunktsiooni ja testosterooni taset. Ashwagandhat on kasutatud ka liigesepõletike, seljavalu ja lihasreuma raviks. Lisaks sellele toetab see üldist heaolu, kognitiivseid võimeid ja mälu ning tugevdab immuunsüsteemi.

  • RAW (TOOR)
  • GLUTEENIVABA
  • ORGAANILINE
  • AJURVEEDA
  • VEGAN

Koostisosad: 100% orgaaniline ashwagandha pulber.

Toitumisalane teave (100g sisaldab keskmiselt): energiasisaldus 1159kJ/277kcal, rasvad 0,3g (millest küllastunud rasvhapped 0,1g), süsivesikud 47g (millest suhkrud 11g), kiudained 36g, valgud 3,7g, sool 0,62g.

Soovituslik päevane kogus: lisa 1/2 teelusikatäit Ashwagandha pulbrit tassile kuumale veele.

Sobib ka näiteks smuuti, mahla ja magustoidu sisse.