Rohkema info nägemiseks mine põhilehele »

Nature’s Finest - Ashwagandha pulber 125g

Viide:3830052951169

Ashwagandha, tuntud ka kui Uimastav juustumarja (Withania somnifera), on taim, mille pulber on mitmel viisil kasulik. Selle tarbimine aitab saavutada emotsionaalset tasakaalu ning toetab nii vaimset kui ka füüsilist heaolu. Lisaks sellele on täheldatud, et ashwagandha pulber soodustab rahulikku und ning suurendab keskendumisvõimet. Selle regulaarne tarbimine aitab tugevdada organismi vastupanuvõimet stressile, mis omakorda aitab meil paremini toime tulla igapäevaste väljakutsetega.

 

9,85 € KM-ga


Rohkem infot

Ashwagandha pulber

Ashwagandha (Withania somnifera) on suureks abiks vaimse koormuse ja pingeliste perioodide korral, aidates kaasa vaimsele ja füüsilisele heaolule ning vaimsele tasakaalule. Eesti keeles kutsutakse seda ka unine juustumarjaks ning sellel omistatakse adaptogeensed ehk organismi stressi eest kaitsvad omadused. Ashwagandha on tuntud oma võime poolest rahustada ja tugevdada keha, vähendada stressi ning anda energiat ja elujõudu. Selle taime leebelt rahustav toime muudab selle eriti sobivaks tarbimiseks õhtuti koos piima või taimse piimaga, aidates tagada rahuliku une. Ashwagandha on mitmekülgne taim, mis pakub kasu nii meestele kui naistele. Lisaks vaimsele ja füüsilisele heaolule aitab see kaasa ka suguelundkonna normaalsele toimimisele ja stimuleerib viljakust. Sellel on ka positiivne mõju õpiraskustega inimestele, kuna parandab kontsentratsiooni ja aitab keskenduda. Ashwagandha on sobilik ka veganitele, mis teeb selle veelgi atraktiivsemaks laiemale tarbijaskonnale.

Loe lähemalt - Mis on ashwagandha ja kuidas teda kasutada


Koostisosad: Ashwagandha (Withania somnifera) pulber.

Kasutamine: soovitatav päevane kogus 3g (1tl) kuuma joogi või smuuti sisse segatuna, soovitavalt õhtuti.

Hoiatus! Mitte ületada päevast soovitatavat kogust. Toodet ei tohi kasutada mitmekesise toitumise asendajana. Hoida lastele kättesaamatus kohas.

Päritolumaa: India. Pakendatud Sloveenias.