Rohkema info nägemiseks mine põhilehele »

Nature’s Finest - Inka marjad 150g

Viide:3830052951077

Inka marjad ehk Peruu füüsal (Physalis peruviana) kasvab Lõuna-Ameerika kõrgetel ning troopilistel aladel kus need on olnud traditsiooniliseks toidu- ja meditsiiniosaks juba sajandeid. Marjad on hapuka maitsega ja sobivad niisama näksimiseks või magustoitudes kasutamiseks. Inka marju tarbitakse peamiselt kuivatatult.

11,40 € KM-ga


Rohkem infot

Nature’s Finest - Inka marjad 150g

Inka marjad ehk Peruu füüsal (Physalis peruviana) kasvab Lõuna-Ameerika kõrgetel ning troopilistel aladel kus need on olnud traditsiooniliseks toidu- ja meditsiiniosaks juba sajandeid. Marjad on hapuka maitsega ja sobivad niisama näksimiseks või magustoitudes kasutamiseks. Inka marju tarbitakse peamiselt kuivatatult. Näiteks saab asendada rosinad oma müslis või toortoidus just nendega. Inkamarjad sobivad hästi igasugustesse šokolaadiga seotud maiustustesse, samuti erinevatesse küpsetistesse.

Päritolu: Peruu. Pakendatud Sloveenias.

Säilitamine: hoida kuivas ja jahedas.

Toitumisalane teave 100g toote kohta: energiasisaldus 1592kJ/377kcal, rasvad 1,3g (millest küllastunud rasvhapped 0,5g), süsivesikud 75,5g (millest suhkrud 41g), kiudained 19,1g, valgud 6,3, sool 0,1g.