Dragon superfoods - Toorkakao pulber, ÖKO 200g

Tootekood : 3800225476836

Kakaopulber sisaldab palju haruldasi ja kasulikke toitaineid. Toorkakao sisaldab samuti palju enam antioksüdante kui ükski teine põhjalikult uuritud toit, kaasa arvatud punane vein, roheline tee ja mustikad.

5,90 € (Tax incl.)

Omadused

Sisaldab: E-vitamiini
Sisaldab: C-vitamiini
Sisaldab: Kaltsiumi
Sisaldab: Magneesiumi
Sisaldab: Raud
Sisaldab: Tsinki
Sisaldab: Vask
Sisaldab: Kakao / kakaovõi
Sisaldab: Antioksüdante
Sisaldab: Kroom
Olek: Pulber
Toote puhtus: Mahe toode

Rohkem infot -

Dragon superfoods - Toorkakao pulber, ÖKO 200g

Kakaopulber sisaldab palju haruldasi ja kasulikke toitaineid. Toorkakao sisaldab ka rohkem antioksüdante kui ükski teine põhjalikult uuritud toit, sealhulgas punane vein, roheline tee ja mustikad.

Purustatud ja kooritud röstimata kakaooad on ehk maailma kõige antioksüdandirikkam toit (antioksüdandid moodustavad 10% kakao kaalust) ning sisaldavad üle 1200 aktiivse aineosa. Kõige suuremas koguses leidub toorkakaos magneesiumi, samuti rauda, kroomi, kaltsiumi, tsinki, väävlit ja vaske.

Toorkakao on ka hea kiudainete allikas. Tuntud ka kui "jumalate toit" või "hea tuju toit", sisaldab toorkakao ka aineid, mis tekitavad kehas mõnutunnet.

Dragon superfoods - Toorkakao pulber kasutamine

Kasutamine: Kakaopulbrit võib lisada müslisse, putrudesse, jogurtisse, smuutidesse, magustoitudesse, jäätisesse, küpsetistesse (koogid, küpsised) ning kasutada ka muidugi tooršokolaadi koostisainena.

Toitumisalane teave 100 g kohta: energiasisaldus: 1738 kJ / 413 kcal; rasvad: 11g, – millest küllastunud rasvhapped: 7,2 g  ; süsivesikud: 49g, – millest suhkrud: 1,0g; kiudained: 4,7g; valgud: 26g; sool: 0g; magneesium 500mg; teobromiin 1,75g.

Hoida jahedas, kuivas ja pimedas kohas.

Päritolumaa: Holland

Toote orgaaniline sertifikaat BG-BIO-22 poolt

Tootjamaa: Bulgaaria


Loe rohkem toorkakao pulbri kohta - miks teda kasutada ja mille poolest toorkakao pulber hea on

Tooted samas kategoorias