Rohkema info nägemiseks mine põhilehele »

Nature’s Finest - Spordijook (BCAA) magusainega, 200g

Viide:SLI5647

BCAA aminohapped C-vitamiiniga. Sisaldab looduslikult esinevaid suhkruid. Kui olete sportlane või keegi, kes armastab trenni teha, siis teate, kui oluline on säilitada vedelikku ja varustada oma keha õigete toitainetega. BCAA aminohapped on olulised lihaste taastumiseks ja kasvuks. Samuti aitavad nad vähendada lihasvalu ja väsimust, mis on tavaline pärast intensiivseid treeninguid. 

16,15 € KM-ga


Rohkem infot

Nature’s Finest - Spordijook (BCAA) magusainega, 200g

BCAA aminohapped C-vitamiiniga. Sisaldab looduslikult esinevaid suhkruid.

Kui olete sportlane või keegi, kes armastab trenni teha, siis teate, kui oluline on säilitada vedelikku ja varustada oma keha õigete toitainetega. BCAA aminohapped on olulised lihaste taastumiseks ja kasvuks. Samuti aitavad nad vähendada lihasvalu ja väsimust, mis on tavaline pärast intensiivseid treeninguid. Selle spordijoogiga saad vajalikud BCAA aminohapped koos C-vitamiiniga, mis toimib antioksüdandina ja võib toetada ka immuunsüsteemi.

Nutrisslim spordijooki on lihtne valmistada, samuti on see värskendav ja maitseküllane, mistõttu on seda meeldiv enne või pärast treeningut juua. See on täis olulisi toitaineid, mida teie keha vajab, et püsida terve ja tugev. Niisiis, kui soovite oma fitnessi järgmisele tasemele viia, proovige seda spordijooki.

Nature’s Finest - Spordijook (BCAA) koostisosad ja kasutamine

Koostisosad: BCAA (L-leutsiin 50%, L-isoleutsiin 25%, L-valiin 25%), magusaine erütritool, looduslik sidruni maitseaine, C-vitamiin (askorbiinhape), stabilisaator: tselluloos, magusaine stevioolglükosiidid.

Kasutamine: sega 7g (2 mõõdulusikat) klaasi veega (250ml) ning tarbi enne või pärast treeningut. Täpsemaks mõõtmiseks on soovitatav kaaluda.

1 portsjoni (7g) kohta

BCAA

5000mg

     L-leutsiin

2500mg

     L-isoleutsiin

1250mg

     L-valiin

1250mg

C-vitamiin

406mg (507% NRV*)

*täiskasvanu päevane võrdluskogus

Hoiatus! Mitte ületada päevast soovitavat kogust. Toodet ei tohi kasutada mitmekesise toitumise asendajana. Toodet ei ole soovitatav tarbida raseduse või imetamise ajal. Hoida lastele kättesaamatus kohas!

Toodetud Sloveenias.