Rohkema info nägemiseks mine põhilehele »

Tervisetoode - Odraorase pulber, 125g

Viide:4742656001180

Odraoras toetab seedimist. Odraorase pulber valmistatakse noortest, kuivatatud võrsetest. Sobib oma maheda maitse tõttu ka lastele.
5,00 € KM-ga


Rohkem infot

Tervisetoode - Odraorase pulber, 125g

Odraoras toetab seedimist. Odraorase pulber valmistatakse noortest, kuivatatud võrsetest. 

Odravõrsed on rikkaliku klorofülli sisaldusega ja neutrali­seerivad happelisust. Need sisaldavad P4D1 proteiini, mis suudab parandada juba tekkinud DNA-kahjustusi. Odraoras võib ennetada rakkude vananemist ning kiirendada nende uuenemist.

Aitab organismi puhastada, sealjuures verest raske­metallide jääke eemaldada. Toime on sarnane spirulina ja klorella omale, kuid odraoras sobib ka lastele ning kilpnäärme ületalitluse korral.

Odraoras sisaldab palju elutähtsaid toitaineid – selles on 30 korda rohkem B1 vitamiini kui piimas, 5 korda rohkem rauda kui spinatis, 11 korda rohkem kaltsiumit kui piimas, 7 korda rohkem C-vitamiini kui apelsinides. See sisaldab 20 aminohapet, sealhulgas üheksat asendamatut aminohapet.

Odraoras imendub hästi ja parandab seedimist, seedekulglast saab organism kätte kõik toitaineid ning kiudained aitavad kaasa seedimise tööle.

Tervisetoode - Odraorase pulber tarvitamine

Tarvitamine: Alustada 1/2tl ning suurendada kogust tasapisi 1-2tl päevas segades mahla, smuuti või jogurtiga. Sobib ka kastmetesse ja püreesuppidesse. Vältida tsöliaakia ja gluteenitalumatuse korral (odraoras ise ei sisalda gluteeni, kuid kokkupuude võib toimuda pulbri töötlemise käigus).

Tervisetoode - Odraorase pulber koostisosad

Koostisosad: Puhas odraorase pulber (Hordeum Vulgare L.)

Toitumisalane teave (100g sisaldab keskmiselt): energiasisaldus 1123kJ/268kcal, rasvad 4,3g (millest küllastunud rasvhapped 0,8g), süsivesikud 8,0g (millest suhkrud 4,04g), kiudained 56,5g, valgud 22,1g, sool 0,29g.

Säilitada jahedas ja kuivas kohas õhukindlalt suletud pakendis.