Rohkema info nägemiseks mine põhilehele »

Tervisetoode - MSM-pulber 100g

Viide:4742656001166

MSM-pulbrit kasutatakse luustiku, liigeste, lihaste, naha, juuste ja küünte heaoluks. MSM-pulber võib tuua leevendust allergiate, põletike ja valu korral (pea-, lihase-, liigesevalud).

Loe lähemalt 10 põhjust, miks MSM-i kasutada

4,00 € KM-ga


Rohkem infot

MSM-pulber 100g

MSM (metüülsulfonüülmetaan) on vees lahustuv orgaaniline väävlisühend, mis leidub looduslikult vihmavees, järvedes ja vihmavee äravoolukohas. Looduslikud värske toiduained on samuti heaks MSM-i allikaks. Traditsiooniliselt siseneb MSM inimkehasse, juues vihmavett või süües toitu, mis on vihmaveega leotatud. MSM imendub ka nahka sattudes kokkupuutel vihmaga. Kahjuks ei saa meie kehad tänapäeval sellest väävlisühendist nii palju kui varem, kuna kaasaegne toidutootmine on oluliselt muutunud ning meie nahk puutub vähem kokku vihmanõrgaga.

Puhas metüülsulfonüülmetaan (MSM) on lõhnatu ja maitsetu valge värvusega vees lahustuv orgaaniline väävliühend. Kuigi nimetus "metüülsulfonüülmetaan" võib tunduda hirmutav, on MSM ohutum kui tavaline lauasool ning sama ohutu kui vesi. Metüülsulfonüülmetaani tuntakse ka "ilumineraalina", mis annab meie kehadele sulfaadi sünteesimiseks kollageeni ja keratiini. Paljud kasutajad märkavad juba paari nädala pärast regulaarse kasutamise korral oma juuste ja küüniste suuremat tugevust ja paksust.
MSM muudab rakkude seinad läbilaskvamaks, võimaldades toitainetel ja veel rakkudesse tungida.See aitab eemaldada kehast ka mürgid ​​ja jääkained. MSM imendumine läbi naha aitab parandada haavade paranemist ning leevendada valu liigestest.

Väävel kaitseb keha oksüdatiivse stressi ja toksiinidest tuleneva mõju eest, teda on rohkesti naha ning küünte valkudes. Väävlit on vaja pea kõigi organismis leiduvate valkude ja ensüümide toimimiseks. Väävel on põhikomponent kollageeni, elastiini, kõhrede ja keratiini moodustumiseks. Ta annab paindlikkust ja tugevust lihastele, luudele, liigestele ning ka nahale, juustele, küüntele. Väävel toetab lihaste ja liigeste liikuvuse säilimist.

Annustamine:
2-3 korda päevas 2-5g näiteks vette segatult. Soovitavalt alusta väikesest kogusest näiteks 1g (1/4 teelusikatäit klaasi vee kohta) päevas vähehaaval annust suurendades. Võid annust suurendada kuni 2 teelusikatäieni päevas.