Rohkema info nägemiseks mine põhilehele »

Artemis Bio - Kolesteroolitee, 30g

Viide:8428201310421

Tee joomisel on palju eeliseid meie tervisele. Uuringud on näidanud, et teejoojad elavad keskmiselt kauem ning tarbides rohkem kui kuus tassi teed päevas, võib vähendada südamehaiguste riski kuni 36 protsendi võrra.

5,05 € KM-ga


Rohkem infot

Artemis Bio - Kolesteroolitee, 30g

Karbis on 20 teepakki. Aitab hoida kolesteroolitaset normis.

Koostisosad: lutsern*, apelsin*, piparmünt*, aniis*

*mahepõllundusest

Valmistamine: aseta teepakike tassi põhja. Kalla peale keev vesi ja lase tõmmata 5 minutit.

Hoiatus! Mitte ületada päevast soovitavat kogust (1 teekotike päevas). Toodet ei tohi kasutada mitmekesise toitumise asendajana. Hoida lastele kättesaamatus kohas!

Valmistatud Hispaanias

Erinevad teesordid

Roheline tee - tervislik ja maitsev valik

Roheline tee on üks kõige populaarsemaid teesorte ning sellel on mitmeid tervistavaid omadusi. Uuringud on näidanud, et rohelise tee tarbimine võib vähendada mitmete vähivormide riski, sealhulgas munasarjavähk, rinnavähk, maovähk, soolevähk, kopsuvähk ja eesnäärmevähk. Roheline tee suurendab ka vähiravis kasutatavate ravimite toimet.

Lisaks vähiriski vähendamisele on rohelisel teel palju muid kasulikke omadusi. Roheline tee vähendab põletikke organismis, kaitseb hambaid kariese eest, tugevdab südant ja immuunsüsteemi ning alandab halva kolesterooli taset ja vererõhku. Samuti kaitseb see maksa toksiliste ainete kahjustava toime eest ning võib aidata kaalulangetamisel, kiirendades rasvapõletust.

Roheline tee on mitmekülgne jook, millel on tervislikud omadused ja meeldiv maitse.

Must tee - rikkalik maitse ja tervislikud eelised

Must tee on teiste teesortide kõrval sageli unustatud, kuid sellel on omaette tervislikud eelised. Must tee tugevdab immuunsüsteemi, vähendab stressi-, südamehaiguste- ja diabeediriski ning tugevdab luid. Samuti võib must tee olla kasulik vähiriski vähendamisel ning annab kehale energiat.

Must tee sobib hästi lõunasöögi kõrvale, kuna sellel on neutraalne maitse, mis sobib paljude erinevate roogadega. See on klassikaline valik, mida paljud inimesed eelistavad oma päevase teejoogi ajal.

Matcha tee - ergutav jook täis kasulikke aineid

Matcha tee on eriline teesort, mis on saanud populaarsust tänu oma kasulikele omadustele. Matcha tee sisaldab palju kasulikke aineid, mis aitavad võidelda väsimuse vastu, suurendada keskendumisvõimet ja tugevdada immuunsüsteemi. See on rikas kiudainete, C-vitamiini, kroomi, tsingi ja magneesiumi poolest.

Matcha tee on eriti hea valik pärastlõunase ergutajana. Sellel on roheline värvus ja eriline maitse, mis meeldib paljudele teesõpradele. Oluline on meeles pidada, et autentne matcha tee pärineb ainult Jaapanist, kuna Hiina matcha kvaliteet on madalam ja maitseomadused kehvemad.