Rohkema info nägemiseks mine põhilehele »

Artemis Bio - Must tee "Earl Grey", 20x1.4g

Viide:8428201310476

Earl Grey on must tee, mis on maitsestatud ainulaadse bergamoti eeterliku õliga. See tee on kohustuslik iga teesõbra jaoks, sest sellel on ainulaadne tsitruseline maitse, mis on nii värskendav kui ka eriline. See ei ole mitte ainult suurepärane turgututav tee, vaid sellel on ka mitmeid tervisele kasulikke omadusi. Earl Grey tee võib aidata parandada seedimist, vähendada kolesterooli ja stressi.

5,60 € KM-ga


Rohkem infot

Artemis Bio - Must tee "Earl Grey", 20x1.4g

Earl Grey on must tee, mis on maitsestatud ainulaadse bergamoti eeterliku õliga. See tee on kohustuslik iga teesõbra jaoks, sest sellel on ainulaadne tsitruseline maitse, mis on nii värskendav kui ka eriline. See ei ole mitte ainult suurepärane turgututav tee, vaid sellel on ka mitmeid tervisele kasulikke omadusi. Earl Grey tee võib aidata parandada seedimist, vähendada kolesterooli ja stressi.

Tee on valmistatud musta tee lehtede ja bergamoti eeterliku õli segust, mis annab sellele iseloomuliku tsitruselise maitse. Bergamoti eeterlik õli annab Earl Grey'le ka kauni aroomi. Olenemata sellest, kas joote seda kuumalt või külmalt, Earl Grey on kindlasti meeldiv. Maitsekama tassitäie tee saamiseks võite lisada ka piima, mett või suhkrut.

Must tee "Earl Grey" on vegan ning valmistatud mahepõllumajanduslikult saadud koostisosadest. Pakis on 20 teepakki.

Artemis Bio - Must tee "Earl Grey" koostisosad ja valmistamine

Koostisosad: must tee*° (96%), bergamoti eeterlik õli*.

*mahepõllumajandusest

°orgaaniline must tee on Fairtrade poolt sertifitseeritud, kaubeldakse, auditeeritakse ja hangitakse Fairtrade tootjatelt, kokku 96%.

Valmistamine: aseta teepakike tassi, kalla peale keev vesi ja lase tõmmata 5 minutit.

Must tee - rikkalik maitse ja tervislikud eelised

Must tee on teiste teesortide kõrval sageli unustatud, kuid sellel on omaette tervislikud eelised. Must tee tugevdab immuunsüsteemi, vähendab stressi-, südamehaiguste- ja diabeediriski ning tugevdab luid. Samuti võib must tee olla kasulik vähiriski vähendamisel ning annab kehale energiat.

Must tee sobib hästi lõunasöögi kõrvale, kuna sellel on neutraalne maitse, mis sobib paljude erinevate roogadega. See on klassikaline valik, mida paljud inimesed eelistavad oma päevase teejoogi ajal.

Põhjused, miks juua teed

Tee on rohkem kui lihtsalt jook - see on tervise ja naudingu allikas. Kas oled kunagi mõelnud sellele, miks tee on üks populaarsemaid jooke maailmas? Lisaks maitsele ja naudingu pakkumisele on tee ka tervisele kasulik.

  • Tee niisutab organismi ja pakub mõnusat värskendust

Tee on suurepärane janukustutaja, mis niisutab meie organismi. Sõltumata sellest, kas eelistad rohelist, musta, valget või mõnda muud sorti teed, aitab see säilitada normaalset vedelikutasakaalu kehas. See on eriti oluline kuuma ilmaga, kui keha võib kergesti dehüdreeruda. Seega, kui soovid janu kustutada ja samal ajal keha niisutada, võib tee olla ideaalne valik.

  • Tee sisaldab antioksüdante ja tugevdab immuunsüsteemi

Teadlased on leidnud, et tees sisalduvad antioksüdandid aitavad võidelda vabade radikaalidega ning kaitsta meie rakke kahjustuste eest. Antioksüdandid on olulised tervisele, kuna need aitavad vähendada põletikku ja ennetada haigusi. Lisaks sellele tugevdab tee joomine immuunsüsteemi, aidates organismil võidelda nakkuste vastu.

  • Tee võib vähendada vähiriski

Mitmed uuringud on näidanud, et tee joomine võib vähendada erinevate vähivormide riski. Näiteks on rohelise tee tarbimine seotud madalama munasarjavähi, rinnavähi, mao-, soole-, kopsu- ja eesnäärmevähi riskiga. Tee sisaldab fütokemikaale, mis võivad aidata vähirakkudel kasvada ja levida aeglasemalt ning isegi hävitada neid. Seega võib teejoomisest saada kasulik harjumus.

  • Tee parandab seedimist ja toetab seedetrakti tervist

Tee joomine võib aidata parandada seedimist, leevendada seedetrakti probleeme ja toetada seedetrakti tervist. Mõned teesordid, nagu piparmündi- või ingveritee, omavad seedimist soodustavaid omadusi ning võivad leevendada kõhuvalu, krampe ja seedehäireid. Lisaks sellele võib tee joomine vähendada põletikku seedetraktis ning soodustada tervislikku seedimist.

  • Tee parandab nahka ja juukseid

Tee joomine võib olla kasulik ka nahale ja juustele. Mõned teesordid, nagu roheline või valge tee, sisaldavad antioksüdante, mis võivad aidata võidelda naha vananemise märkidega ja parandada naha tervist. Lisaks sellele võib tee joomine aidata vähendada juuste väljalangemist ning hoida juuksed tugevad ja tervena.