Rohkema info nägemiseks mine põhilehele »

Ecosh Life - Magneesium Glütsinaat-Kelaat 90tk

Viide:4741609532115

Magneesium aitab kaasa normaalsele närvisüsteemi talitlusele ja psühholoogilistele funktsioonidele. Magneesium aitab kaasa ka normaalsele lihaste tööle, valgusünteesile, energiavahetusele ning vähendada väsimust ja kurnatust. Lisaks aitab magneesium hoida luid ja hambaid.

Ecoshi bioaktiivne magneesium glütsinaat + vitamiin B6 (püridoksaal-5′-fosfaat) on hästi imenduv. Lisaks on magneesiumi kapslid vähem töödeldud, kui tavapärased magneesiumi tabletid.

23,00 € KM-ga


Rohkem infot

Magneesium Glütsinaat-Kelaat

Ecosh Life toidulisandid

Magneesium on inimese organismis üks tähtsamaid mineraale ja seetõttu on ka äärmiselt oluline, et magneesium mida tarbid, oleks kvaliteetne, kontrollitud ja hästi imenduv. 

Magneesiumi olulisus

Magneesiumi vajavad oma tegevuseks üle 300 erineva ensüümi, lisaks reguleerib magneesium paljusid biokeemilisi ja füsioloogilisi protsesse organismis. Umbes 60% organismis olevast magneesiumist paikneb luudes, mis moodustab teatud puhvri magneesiumitaseme hoidmiseks.

Magneesiumi on vaja:

  • süsivesikute, rasvade ja aminohapete normaalseks ainevahetuseks
  • soolade koostises luukoe tekkeks ja kaltsiumi rolli soodustamiseks inimorganismis (nt luukoe areng, uuenemine),
  • südamelihaste tööks ja vereringe reguleerimiseks,
  • normaalseks närvitalitluseks.

Vastavalt erinevatele võrdlustele peetakse parima imenduvusega ja omastatavusega magneesiumiteks tsitraati,  glükonaati ja laktaati (glütsinaat). 

Kuigi magneesiumdiglütsinaat imendub ka iseseisvalt, aitavad mõned sobivad vitamiinid magneesiumil paremini imenduda. Magneesiumi omastatavust soodustavad B-grupi vitamiinid, eriti  B6 ning C ja D-vitamiinid. Mineraalidest soodustavad imendumist kaltsium, kaalium, naatrium jne. Seetõttu on toodet hea võtta koos toiduga, et ka kõik teised vajalikud ained oleks kättesaadavad. Vitamiin B-6 aitab määrata, kui palju magneesium rakkudesse imendub. 80% inimestel on magneesiumi puudus.

Ecoshi Magneesium glütsinaadi tootele on magneesiumi paremaks imendumiseks lisatud bioaktiivsete vitamiinide vormid nagu püridoksiinvesinikkloriid  (B6) ja magneesium-L- askorbaat (C-vitamiin).

Magneesium diglütsinaat kelaat: Toob hea une – Lõdvestab lihased – Aitab vähendada väsimust ja kurnatust

Miks on bioaktiivsed vormid head? 

Bioaktiivsed vormid on muudetud keha ainevahetuse jaoks sobivaks, et kurnatud keha ei peaks kulutama energiat passiivse vormi muundamiseks aktiivseks. 

Magneesium Glütsinaat-Kelaat koostisosad

KOOSTISOSAD: magneesiumdiglütsinaat (magneesium), glaseeraine: pullulaan (taimne kapsel), püridoksaal-5′-fosfaat (vitamiin B6).

Magneesium Glütsinaat-Kelaat manustamine

MANUSTAMINE: 3 kapslit päevas koos toidu ja klaasitäie veega. Parim aeg magneesiumi manustamiseks on õhtul. Soovitatud annust mitte ületada.

Mitte kasutada toidulisandit mitmekesise toitumise asendajana. Oluline on toituda mitmekülgselt ja tasakaalustatult ning harrastada tervislikku eluviisi. Hoida lastele kättesaamatus kohas.

SÄILITAMINE: Hoida suletuna kuivas kohas, toatemperatuuril kuni 25 °C ja päikese eest kaitstult.

TOOTE KOGUS: 90 taimset kapslit, netokogus 59 g

Kui palju keegi magneesiumi päevas võtma peaks? 

Magneesiumi soovituslik päevane tarbimine:

  • 1-3 aastased: 80 mg/päevas
  • 4-8 aastased: 130mg/päevas
  • 9-13 aastased: 240 mg/päevas
  • Teismelised 14-18 aastased: poisid 410 mg/päevas, tütarlapsed 360 mg/päevas
  • Täisealised 19 + mehed: 400-420 mg/päevas, naised: 310-320 mg/päevas
  • Rasedad: 350-360 mg/päevas
  • Imetavad emad: 310 – 320 mg/päevas

Magneesiumi ülesanded organismis

Magneesiumit vajab oma tegevuseks üle 300 ensüümi. Magneesiumit on vaja aminohapete, rasvade ja süsivesikute normaalseks ainevahetuseks, normaalseks närvitalituseks ja kaltsiumi funktsioonide toetamiseks meie organismis (luukoe areng ja uuenemine), lihaste tööks ja vereringe reguleerimiseks.

Magneesiumi on vaja meie organismis energia vabanemiseks. Magneesiumil on täita väga tundlik osa organismis raku tasandil, mis hoiab meie üldise tervise tasakaalus. Ehk magneesium teeb koostööd kaltsiumiga, tootes bioloogilise energia põhialust adenosiintrifosfaati ehk ATP-d, milleta jääksid rakud ilma põhilisest “energiavoolust”, mis on neile vajalik korralikuks funktioneerimiseks. ATP annab kütust kõigele, mida teeme. Magneesium kontrollib väravat, mille kaudu kaltsium peab rakkudesse sisenema, et toota piisavas koguses ATP-d.

Kui tahad rohkem magneesiumi kohta teada saada, siis vaata kindlasti ka seda artiklit - Magneesium toidus – mis, miks ja kui palju.