Rohkema info nägemiseks mine põhilehele »

Salvia Paradise - Sipelgapuu koore ehk Pau D´Arco tinktuur 50ml

Viide:8595595902393

Sipelgapuu koor ehk Pau D´Arco sobib hästi immuunsüsteemi ja kogu organismi toetuseks, eriti kevad-sügisesel hooajal. Suurendab organismi füsioloogilist vastupanuvõimet raskete keskkonnatingimuste korral ning aitab kaasa keha kaitsele välistegurite vastu, samuti aitab kaitsta rakke ja kudesid oksüdatiivsete kahjustuste eest. 

16,25 € KM-ga


Rohkem infot

Salvia Paradise - Sipelgapuu koore ehk Pau D´Arco tinktuur

Viimastel aastatel on sipelgapuu koore kui alternatiivse ravimi populaarsus sügis-talvisel hooajal järsult kasvanud. See on tingitud peamiselt inimeste soovist looduslike vahendite järele, mis suudavad tõhusalt võidelda viiruste ja bakterite vastu ilma antibiootikumide soovimatute kõrvalmõjudeta. Pau d'Arco, mida tuntakse ka "loodusliku antibiootikumina", näib olevat sobiv variant selle rolli täitmiseks.

Sipelgapuu koore toidulisand on looduslik ning sellel on mitmesuguseid kasulikke omadusi. See on tuntud oma võime poolest vähendada valu ja põletikku ning sisaldab antioksüdante. Lisaks on see immuunsüsteemi toetav ning aitab organismil võidelda haiguste vastu.

Sipelgapuu koor ehk Pau d’Arco (Tabebuia impetiginosa) kasvab Kesk- ja Lõuna-Ameerikas ning tema nimetus tuleneb sellest, et kõik õõnsused tema okstes on asustatud sipelgatega. See teeb puu tugevaks ja vastupidavaks kõikvõimalikele kahjuritele ja seentele. Selle taime kasulikke omadusi teavad hästi Peruu ja Mehhiko põliselanikud, kes nimetavad seda “jumalikuks puuks”. Puukoor on harvaesinevalt rikas erinevate mineraalide, vitamiinide ja ühendite poolest. Selles leidub nii fosforit, kroomi, kaltsiumit, rauda, joodi, fosforit, tsinki, mangaani, magneesiumi, boori ja suurel hulgal sellist ainet nagu lapahool.

Loe lähemalt sipelgapuu koore kohta meie blogist

Salvia Paradise - Sipelgapuu koore ehk Pau D´Arco tinktuur koostisosad ja kasutamine

Koostisosad: glütserool, vesi, Tabebuia impetiginosa.

Kasutamine: 20 tilka 3 korda päevas. Soovitame tinktuuri otse suhu tilgutada ja seejärel lasta sellel suu limaskesta kaudu imenduda. Seejärel võite pisut vett juua. Soovituslik päevane annus vastab 2511mg värskele droogile. Enne kasutamist põhjalikult loksutada. Säilitada kuivas ja pimedas. 

Hoiatus! Mitte ületada päevast soovitavat kogust. Toodet ei tohi kasutada mitmekesise toitumise asendajana. Hoida lastele kättesaamatus kohas. 

Päritolumaa: Brasiilia. Valmistatud Tšehhis. 

Tootel puudub ökomärgistus.